Mulighederne er mange

Codeex har i årevis hjulpet virksomheder med software til at håndtere lagerstyring, flådestyring, materialestyring, pick by voice løsninger samt en masse andre spænderne løsninger.

​Herudover har vi et tæt samarbejde med nogle at de førende leverandører på ERP markedet. Det betyder vi kan tilbyde en samlet pakke til jeres virksomhed, uanset om I bruger Microsoft Dynamics C5 / Nav / AX, SAP, IFS m.fl.

​Codeex har også en lang række færdige produkter, som vi har leveret til tidligere kunder. Disse kan I måske gøre brug af - se mere nedenfor.

Er du i tvivl om hvordan du kommer i gang? Ring til os på 76 71 00 00 og få en uforpligtende snak om dine krav og ønsker.

 

Lagerstyringsløsninger til Dynamics C5, NAV og AX

MobiSolutions er en mobil løsning til logistik, service, salg og B2B/B2C og skaber effektivitet, samt overblik over arbejdsprocesser, da løsningen er fuldt integreret med Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV, Uniconta og MobiCloud. Dette betyder, at så snart data er indtastet på en enhed vil de være tilgængelige og synkroniserede i dit system - nemt og simpelt.

Hent materiale og læs mere om Mobisolutions


Med os kommer du rundt om det hele. Processerne. Menneskerne. Den helt praktiske fysiske situation. Jeres ønskede scenarie samt fuld integrationen til jeres systemer.

​Konkret betyder vores ekspertbistand, at din virksomhed ret hurtigt får en bedre økonomi. Dine dispositioner og leveringer bliver af langt højere kvalitet. Registreringssikkerhed og datasikkerhed er i top. Arbejdsgange forenkles og effektiviseres. Og du får så godt et overblik, at det bliver nemt at træffe de rigtige beslutninger, se og reagere på markedet. På det helt rigtige tidspunkt.

 

AlgoPlanner holder styr på dine pakker

AlgoPlanner er et STANDARD cloud baseret software, til håndtering af hele distributionsforretningen. Vi integrerer med Jeres ordresystem, og herefter bør I ikke have behov for andre hjælpe-applikationer.

AlgoPlanner optimerer Jeres ressourcer, og er det direkte værktøj for både chauffør, disponent, økonomi og ledelse.

​Vi laver løbende genberegninger af alle ruterne præsenteret et ”Live View” af dagens begivenheder med indbyggede funktioner til håndtering af alt det som ikke går som planlagt; både for chaufføren og for disponenten.

De store datamængder, som indsamles i løbet af dagen præsenteres i AlgoPlanner Business Intelligence, og giver mulighed for alle tænkelige beregninger, herunder ganske præcise beregninger af omkostningerne pr. kunde, pr. chauffør, pr. stop etc.

​Den særlige intuitive og visuelle fremstilling af live data giver mulighed for pro-aktiv håndtering af beregnede forsinkelser, fejlleveringer, ”overload” og meget mere.

Produktsuiten består af:

  • Let overskueligt Live View af ruterne (Disponentens værktøj)
  • PDA app. (Chaufførens værktøj)
  • Business Intelligence modul (værktøj for Økonomi og Ledelse)
 

App-udvikling og programmeringsopgaver

Skal vi lave din app?

Vi udvikler applikationer til alle platforme, om du ønsker kompatibilitet med iOS, Android, Windows eller alle 3, så kan vi hos Codeex udvikle din app, lige som du vil have den.

Vi er selvfølgelig altid klar med support og vores ærlige mening.

Vi leverer app udvikling i absolut topklasse!

 

Software til dine behov

Codeex har en fast stab af programmører tilknyttet vores softwareteam. Vi er vandt til at styre, beskrive og udvikle skræddersyet software til supply chain, lager og logistikløsninger.

Vores programmører har en bred erfaring i mobile løsninger, lagerstyrings -og printerløsninger.

Kontakt os i dag – hvorfor bruge tid og resurser på noget andre måske har udviklet før​.

 

Vil du vide mere om softwareløsninger?

Johnny

 

 

Kontakt Johnny

Johnny har bred ekspertise indenfor software til stregkodeløsninger, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning.

Johnny Nørgaard
Partner
Mobil: 40 10 99 57
E-mail: jn@codeex.dk

Book et møde med Johnny

Johnny