Yealink - global leverandør af kommunikations- og samarbejdsløsninger

 

 

High-end løsninger til low cost budgetter

Yealink har distributører i mere end 140 lande og en af verdens førende leverandører og udviklere af kommunikations- og samarbejdsløsninger. 

Med udgangspunkt i cloud computing samt audiovisuelle procesteknologier tilbyder Yealink et bredt udvalg af møderumsløsninger, kameraer, headsets, IP-telefoni og tilbehør til kosteffektive priser. 

Målet er altid at lette brugernes hverdag og samarbejde. Midlet er egen-udviklede high-end teknologier og løsninger. 

Yealink er med andre ord brandet for dem, som gerne vil betale for effektive teknologier og løsninger  - men ikke for logoer og premium-brands. 

Herunder kan du se vores kampagnetilbud på tre af Yealinks topsælgere samt et par af Yealinks øvrige innovative løsninger. 

 

Høj mødekvalitet i små mødelokaler

Udover fremragende lyd- og billedekvalitet tilbyder Yealink UVC40 en lang række features, som normalt kun findes i langt dyrere løsninger:
 •  Autoframing og Speaker Tracking sikrer konstant kamerafokus på den talende
 • 133 graders 20 MP Sony kamera gør, at alle i rummet er synlige for modtagerne
 • Automatisk justering af lysstyrke
 • Elektrisk Lens Cap sikrer, at kameret kun filmer, når et møde er i gang.
 • Indbygget WiFi med mulighed for trådløs fjernbetjening. 

UVC40+BYOD-BOX_Codeex

Yealink UVC40 fungerer på alle gængse UC-platforme som Teams, Zoom, WebEx og BlueJeans. Sidst men ikke mindst, er UVC40 en plug-n-play løsning. Du skal blot tilslutte til din computers USB-adgang, så er du klar. 

Bestil i dag - hold møde i morgen. For kun 4.644 kr.

Se alle specs og priser her

 

 

Stor lyd og klar til Teams

Yealink A20 har alle de samme fordele og features som Yealink UVC herover. Derudover har Yealink A20 et 8 MEMS-mikrofonarray, der reducerer støj og efterklang. Desuden får man:

 • Android 9.0 styresystem
 • Integreret Microsoft Teams eller Zoom
 • Understøtter indholdsdeling og “whiteboard”-funktion.
HubSpot Video

Yealink A20 leveres med fjernbetjening, men også med en endnu mere elegant og brugervenlig løsning i form af det elegante CPT18 8″ Touch Panel. Her får du samme funktionaliteter som på din PC, f.eks. “join”, lydstyrke, content sharing, mute/unmute etc. Alt sammen for kun 10.396 kr.

Bestil i dag, og få høj brugervenlighed og stor lyd i morgen. 

Se alle specs, og bestil i webshoppen

 

 

Meget mere end et headset ...

Yealink WH66 er mere end ”blot” et lækkert headset med god lyd og mikrofon med Acoustic Shield for dæmpning af baggrundsstøj
og -snak.

HubSpot Video

Med den medfølgende UC Workstation får du blandt andet full-duplex-højttalertelefon, 4” tocuch panel og USB-hub for tilslutning af yderligere enheder.

Derudover er der mulighed for trådløs opladning af smartphone (tilbehør). Alt sammen til en uhørt skarp pris på kun 1.218 kr.

Se alle priser, specs og varianter i webshoppen

Trådløs deling af indhold

Med en WPP20 Wireless Dongle skal man blot tilsluttes sig computerens USB-porten. Så er man klar til dele sin skærm med resten af mødet. Det er naturligvis også muligt at dele indhold via HDMI eller USB-C port samt at tilgå 5G netværk. 


Se specs, og bestil her

 

Lidt ekstra til hjemmekontoret eller små møderum

Med en stor 8” skærm, HD-kamera og mulighed for tilslutning til ekstern skærm giver denne telefon et væld af muligheder. VP59 er Android baseret fuldt integreret med Teams, inkl. hurtig adgang til møder i kalenderen og kontakter.

Se specs, og bestil her

 

Klar tale til og fra alle

Konferencetelefon til mellemstore og store møderum. 3 stk. 360 ¤ mikrofoner uden "dead-zones" og en rækkevidde på 6 m,  mulighed for at invitere flere deltagere med ét klik samt at stille mobilopkald videre til konferencetelefonen. 


Se specs, og bestil her

 

Nyhed: Microsoft Teams Room all-in-one

Slut med at sidde hver for sig til Teams-møder. Videoskærm, touch-bar og mini-pc i én fælles løsning sikrer den fulde oplevelse og funktionalitet for alle deltagere i rummet.

 • Fuld Microsoft Teams Rooms oplevelse via 8” touch-skærm med 3,5mm mini-jack stik til headset.
 • Videobar med 4K kamera og 133-grader objektiv og autoframing sikrer, at der altid er fokus på alle mødedeltagerne.
 • Indbygget højtaler og mikrofon for optimal lyd
 • Skærmindhold deles trådløst via Teams og USB-dongle eller via USB-C eller HDMI kabel.
 • Mini-PC monteret bag mødelokalets skærm - eller hvor det passer dig - minimerer kabelkluccer.  

Vil du vide mere om fordele og muligheder med et møderum sat op til Teams, så kontakt vores ekspert Mike Gosvig på mig@codeex.dk eller 60 66 86 20.

 

Designet til store møderums store krav

Til store mødelokaler med mange deltagere kræves der ekstra af dit udstyr, hvis alle deltagere skal ses og høres.

 • Yealink ZVC830 Zoom Rooms Kit sikrer med sit pan/tilt kamera, at fokus altid er på den talende person - uden at efterlade de øvirge deltagere ude af billedet. 
 • Soundbaren er skabt med ekstra bund og dynamik for en klar gengivelse i store rum, dvs ingen "dåselyd". Ligeledes har de medfølgende 3/4 kablede mikrofoner en rækkevidde på 6 meter. 
 • PC’en som driver systemet er en Intel NUC Min-PC, som kan monteres bag mødelokalets skærm med det medfølgende vægbeslag.

Vil du vide mere om, hvordan du sikrer dig fokus og tydelig lyd i et stort mødelokale, så kontakt vores ekspert Mike Gosvig på mig@codeex.dk eller 60 66 86 20.

 

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Mike_fritlagt_nyt
 


Kontakt Mike Gosvig

Mike er ekspert i hardware og sikkerhedsløsninger og altid klar til en uforpligtende snak om dine muligheder.

Mike Gosvig
Business Development Manager
Mobil: 60 66 86 20
E-mail:
mig@codeex.dk

Book et møde med Mike

Mike_fritlagt_nyt
 

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Kontakt vores re-use ekspert Stig Døssing på 25 64 64 60/std@codeex.dk og få et bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

let_reuse_ikon


Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

datasletning_reuse_ikon-1

  
Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

bæredygtigt_reuse_ikon


Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.