Opticon – garant for innovation og stabilitet

 

I Codeex har vi mere end 20 års erfaring med anbefaling, indkøb, implementering og servicering af hardware. Vi får konstant feedback fra vores kunder i forhold til den daglige brug, herunder produkternes tekniske effektivitet, modstandsdygtighed overfor slag samt stabiliteten i forhold til dataoverførsel. Derfor har vi en meget klar fornemmelse af, hvilke leverandører og produkt(serier) som er værd at anbefale vores kunder.


Vi anbefaler Opticon for produkternes innovation og stabilitet

Ved sin grundlæggelse i 1976 var Opticon en af de første virksomheder i verden, der specialiserede sig i fremstilling af stregkodescannere. På det tidspunkt var stregkodescanning en revolutionerende ny teknologi. Lige siden har Opticon været i fronten af udvikling af hardware og løsninger til mest effektivt og intelligent at opsamle og videredistribuere data fra stregkodeløsninger.

Fordi Opticon er et brand, som både sætter innovation og kvalitet højt, anbefaler vi især Opticon til virksomheder med relativt avancerede behov eller eksisterende løsninger.

Herunder kan du se en række af de innovative løsninger, som vi sammen med Opticon tilbyder:

 

Håndfri scannere

Målet for udviklingen af Opticon Companien serien af 1D og 2D håndscannere var at frigøre medarbejderne for kabler samt tungt og klodset udstyr og derved give mulighed for at arbejde effektivt med begge hænder. Og som du kan se i videoen her til venstre, lykkedes missionen.

 

opticon_produkt_RS-2006specs og priser

RS-2006

Designet til at være omkring din finger, så du kan være mobil under scanningen og samtidig bruge begge hænder.

opticon_produkt_PX-20specs og priser

PX-20

Ekstra lille og let men stadig med et batteri, som rækker hele arbejdsdagen.

opticon_produkt_OPN-4000specs og priser

OPN-4000

Ekstra kraftig CCD-motor i scanneren gør scanning og dataoverførsel ekstra hurtig.

opticon_produkt_OPN-2006specs og priser

OPN-2006

Med denne scanner behøver du installere programmer eller konfigurere indstillinger. Bare kobl scanneren til en telefon, pc eller tablet, så gør systemet og scanneren resten.

En yderligere fordel ved Opticon Companion serien er den særdeles lette integration. Hvor let det er, kan du se i denne video, hvor hele integrationsprocessen gennemgås på 7 minutter og 21 sekunder.

 

Scanner til både OCR-, QR- og stregkoder

Endelig en scanner der kan scanne både pas, sygesikringsbeviser, mobiltelefoner, papir og colaer – og så er den endda billig.

Se specs og priser i webshop

 

 

PDA i mobiltelefonformat

Den Android-baserede H-27 sikrer en effektiv og let hverdag via:

  • Integreret 1D-stregkodelæser eller 2D-imager
  • 4,3" skærm med Gorilla-glas
  • 1,5 GHz-processor og 8 GB flashhukommelse
  • Bluetooth 4.0, WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n, 2.5G, 3.5G, NFC, GPS og GLONASS. 

 

Scannerløsninger til alle brancher over hele verden

Opticon er en international leverandør af en bred vifte af 1D- og 2D-scanningsløsninger; inklusive point-of-sale scannere, robuste mobile enheder og Bluetooth-scannere i lommestørrelse til lagerstyring, distribution, detail, medico og events. For blot at nævne nogle få brancher.

Disse innovative svar på arbejdspladser og kunders krav har gjort, at Opticon nu er en global virksomhed med tilstedeværelse i mere end 60 lande.

Brug for hjælp til at vælge?


I Codeex har vi mere end 20 års erfaring med lager- og logistikløsninger, der skaber effektiviseringsgevinster og konkurrencefordele.

Har du brug for en snak og et uforpligtende tilbud, så giv mig et kald eller send en mail.

Johnny Nørgaard
Partner og ekspert i lager- og logistikløsninger
Telefon: 40 10 99 57
E-mail: jn@codeex.dk

Book et møde med Johnny

johnny_nørgaard_fritlagt-1