Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Få nem remote og sikker styring af dine mobile terminaler med smart værktøj

31. marts 2020

SOTI

Hvis din virksomhed bruger mobile enheder som telefoner, håndterminaler, truckterminaler, tablets eller PDA’er, så er SOTI MobiControl det rigtige værktøj til dig, som gerne vil administrere alle enhederne sikkert og nemt.

Hvad er SOTI?

SOTI MobiControl er en Enterprise Mobility Management løsning, som gør det muligt, at virksomheder sikkert kan styre deres mobile enheder med hvilket som helst operativsystem. Værktøjet kan sikre og administrere enheder fra alle producenter og kan kontrollere de mange aspekter af virksomhedes mobilitet – fra sporing af fysiske aktiver til styring af apps og indhold, samt holde enheder og data sikre. SOTI fungere med enhver enhed og operativsystem – Google Android, Apple iOS & MacOS og Microsoft Windows.

Hvad kan SOTI MobiControl gøre for din forretning?

  • Central konfiguration af alle dine mobile enheder
  • Remote Management af håndterminaler
  • Styring af forskellige profiler, herunder individuel sikkerhedslåsning af funktioner på terminalerne
  • Tilbyde HTML-baseret kiosk-tilstand, som begrænser den mobile enhed til en enkelt app eller pakke med apps, for at sikre sikkerhed, privatliv data og arbejdsproduktivitet
  • Opdatere- og konfigurere applikationer, administrere licens-, system-, netværks- og sikkerhedsparametre samt konfigurationskloning
  • Se aktuel placering af alle online enheder med GPS-tracker
  • Administration foregår direkte fra Codeex eller fra jeres egen interne it-afdeling

 

 

Få guiden: Brugervenlige scannere, som gør hverdagens
arbejdsopgaver på lageret nemmere.

Få tilsendt guiden i dag

 

Få sikkerhed på dine mobile enheder

En anden bekymring er datasikkerhed. Mere end 41% af alle dataovertrædelser er resultatet af mistede eller stjålne enheder. Det er vigtigt, at din virksomhed højt prioriter, at data og indhold på de mobile enheder og applikationer er godt sikret. Ved at din virksomhed investerer i SOTI MobiControl, beskytter du dine medarbejderes og jeres mobile data. Du kan nemt slette de firmadata der evt. skulle ligge i en stjålet enhed, når der er SOTI MobiControl installeret på enheden.

 

Vi er SOTI eksperter

Codeex er autoriseret SOTI-forhandler. Vi har flere certificerede teknikere og har opnået erfaring med SOTI Mobicontrol fra flere store kundeprojekter. Når du taler med din SOTI Mobicontrol tekniker hos Codeex, er du garanteret en kompetent rådgivning.

Johnny Nørgaard
Skrevet af Johnny Nørgaard

Johnny har bred ekspertise indenfor stregkode- og logistikløsninger, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Johnny på telefon 40 10 99 57 eller mail: jn@codeex.dk.

Udvalgte