1 min read

Vælg den rette labelprinter

Featured Image

Virksomheder med salg via webshop, speditører der sender massevis af pakker, lagerhoteller og virksomheder med et lager med mange colli ind og ud hver dag, har brug for en labelprinter. Dels for at kunne printe og sætte stregkoder på produkter og hylder, dels for at opmærke lokationer, lokaler og inventar.

Et fællestræk for langt de fleste labelprintere er, at de er deciderede brugervenlige, nemme at iføre medie (etiketruller og farvebånd) og nemme at tilslutte software med drivere. Mange labelprintere har desuden også en brugervenlig menu på selve printeren.


vaelg-den-rette-labelprinter-til-dit-behov

Tjekliste til valg af labelprintere

Labelprintere fås i en del forskellige størrelser og til mange forskellige opgaver og antal. Først og fremmest gælder det stilling til:

  1. Hvor mange etiketter skal der printes hver dag? Bordprinter eller industriprinter?

  2. Hvor lange og hvor brede labels har man brug for at printe? Standard eller special?

  3. Hvor længe skal etiketterne ”leve”? Er der brug for at printe termolabels eller på glatte overflader?

  4. Hvor skal printeren stå? Almindelig kontorprinter eller hårdfør printer til brug på plukkevogn, truck, i lagerhal eller i produktionsmiljø?

  5. Krav til IT-miljø og software? Lokal eller via netværk, softwarekrav og evt. WMS-programmer?


Få mere hjælp til at vælge

I Codeex sælger vi hvert år 100-vis af etikette- og labelprinter i alle størrelser og modeller, til alle brancher og virksomhedsstørrelser. Derfor har vi ikke kun stor viden om fordele og ulemper ved de enkelte modeller og brands. Vi har også en meget klar fornemmelse af, hvilke printere der er de bedste for hvilke virksomheder.

Her kan du læse mere om de mange muligheder indenfor bordmodeller, mobile printere og industrielle printere. Er du ude efter en stabil og holdbar plug ´n ´ play printer med alle de basale funktioner, så anbefaler vi Zebra ZD 220 T, 203 DPI USB til 1.423,00 DKK ekskl. moms.


zebra-zd220t-labelprinter

Vi tilbyder selvfølgelig også råd og vejledning om valg og køb af labels og forbrugsstoffer. Lige nu tilbyder vi 100 x 150 mm termolabels, hvid, 400 etiketter for kun 50 DKK pr. rulle ekskl. moms.Brug for hjælp til at vælge?

Vil du være sikker på at få næste uges tips til effektivisering af lager- og logistikløsninger, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her - eller følg os på linkedin.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at vælge printer, labels og etiketter? Eller hvis du har brug for et tilbud på et konkret behov.

Få mere viden og inspiration her

Optimal email-sikkerhed med DKIM, SPF og DMARC

Hver dag udveksler stort set alle typer og størrelser af virksomheder fortrolige data med kunder, forretningspartnere og leverandører. Det kan fx...

Read More

Digitalisér dit lager på tre dage

Mange beslutningstagere og IT-chefer tror, at en digitalisering af virksomhedens lager- og logistikløsning med virksomhedens ERP-system vil være en...

Read More

Iiyama skærme: Du kan se forskellen med det samme

Af og til dukker der nye interessante brands op. Brands som tilbyder tekniske løsninger på højt niveau til attraktive priser. Iiyama har produceret...

Read More