Skip to the main content.

1 min read

Se fordelene ved struktureret re-use af virksomhedens hardware

Featured Image

Når nye skærme, bærbare, printere, servere og anden hardware indkøbes, er der typisk lige så mange enheder, som skal bortskaffes. Den mest effektive og rentable måde at gøre dette er at sælge enhederne til en professionel re-user. Udover at man kan tjene lidt penge og slippe for det praktiske besvær, vil en seriøs re-user også altid sørge for fuld dokumentation for, at alle data er slettet og alle GDPR-regler overholdt. Læs mere om fordelene ved struktureret re-use her.

Nye bærbare får de gamle til at falde i værdi

Ved lanceringen af gen. 11 Intel processor faldt restværdien for bærbare med ældre processorer med op til 30 % eller mere. Dette skyldes, at re-use markedet bliver oversvømmet med ældre enheder hver gang nye processor-generationer, nye iPhones, skærme med ny teknologi og lignende introduceres.


Al hardware forældes hurtigt nu om dageLad være med at sælge samtidig med alle andre

En måde at beskytte sit eksisterende udstyr mod værditab er at være på forkant med nye modeller og opdateringer. Konkret betyder det, at man skal optimere sin timing, så man ikke skal af med sit brugte udstyr samtidig med alle andre. Ved at være på forkant kan man realisere værdien af sit udstyr, før markedet oversvømmes.Hvad sker der med min brugte hardware?

Afhængigt af alder og kvalitet af hardwaren genanvendes de relevante dele mens resten destrueres - naturligvis under kontrollerede forhold og med alle miljø krav overholdt. Er der tale om endnu funktionelt udstyr, opdateres det og får endnu en livscyklus, fx i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende.

Under alle omstændigheder slettes al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - hvilket du selvfølgelig også får fuld dokumentation for.


planlæg udskiftningen af din virksomheds hardwarePlanlæg udskiftningen af hardware

Når man samarbejder med en professionel re-user, aftaler man på forhånd, hvornår man ønsker at udskifte sit udstyr og hvilken pris, man får for sit brugte udstyr.

For re-useren er fordelen, at man ved at være i god tid kan udbyde og sælge det brugte udstyr - før markedet oversvømmes og priserne falder.

Win for begge parter!

Rettidig omhu reducerer værditabet

Ønsker man at skifte til udstyr med de nyeste processorer, skal man finde en re-user og få lavet en aftale om virksomhedens nuværende udstyr hurtigst muligt.

Du kan læse mere om mulighederne for kosteffektiv re-use her.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine udfordringer og muligheder.

Få mere viden og inspiration her

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

I gamle dage var AI begrænset til skakcomputere. I dag er AI en integreret del af vores daglige liv, fra personlige assistenter til daglige...

Read More
PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

20. maj lancerede HP deres to første PC´er med indbygget AI; HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI. Det kommer du selvfølgelig til at høre mere...

Read More
Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Read More