2 min read

Pick-by-voice for 25 kr. om dagen

Featured Image

Tidligere krævede en overgang til pick-by-voice store investeringer i dyre licenser, nye terminaler og nye headsets. Det er fortid nu. Codeex tilbyder nu en softwarebaseret løsning, som kan implementeres direkte på din eksisterende hardware. Og som du ikke behøver skifte, hvis du skifter hardware. Læs mere om fleksibel og langt billigere pick-by-voice her.

Pick-by-voice giver typisk en forøgelse af hver enkelt plukkers kapacitet på omkring 25 %. Desuden minimeres antallet af fejl. Ikke desto mindre går udbredelsen af pick-by-voice langsomt. Det skyldes, at de nuværende løsninger kræver store investeringer i licenser, software og hardware. Det er desværre ikke unormalt, at implementering af pick-by-voice koster 40.000 kr. pr medarbejder i ny hardware og licenser. Årligt!Pick-by-voice på standard hardware

I Codeex har vi udviklet en softwareløsning, der kan afvikles på standard mobiltelefoner, tablets eller eksisterende håndterminaler; bare enheden kører Android. Dermed behøver man ikke længere investere i ny og dyr hardware for at implementere pick by voice. Samtidig skal der ikke betales ekstra for at flytte løsningen fra ét stykke hardware til et andet. Du kan frit anvende softwareløsningen på ethvert af dine devices.


website-blog-article-pick-by-voice-for-35-kr-om-dagen-01

Pick-by-voice via dine eksisterende headsets

En anden fordel ved vores løsning er, at du heller ikke behøver investere i specielle headets til flere tusinde kroner. Du kan bruge dine eksisterende headsets, uanset om det er professionelle ”lagerheadsets”, eller det blot er de earbuds, der fulgte med din mobiltelefon.


Skærm med lokation og vare

En tredje fordel er muligheden for at vise skærmbilleder efter jeres ønsker. Fx med lokationsnummer, varenummer produktbilleder eller anden information. Dermed øges plukkepræcisionen så antallet af fejl minimeres.


Slut med at oprette stemmeprofiler

Sidst men ikke mindst skal nye brugere ikke bruge tid på at oprette personlige stemmeprofiler. Nye brugere kan anvende Codeex løsning med det samme.


Video: Sådan fungerer softwarebaseret pick-by-voice

HubSpot Video

Du kan læse mere om pick-by-voice, se priseksempler og en demo-video af hele plukkeprocessen her.


Hvad koster softwarebaseret pick-by-voice?

Et konkret bud på 15 brugere inkl. Zebra hånderminaler samt headset, batteri og 15 fleksible licenser i tre år samt test og fuld integration til virksomhedens ERP ender på lige over 400.000 – eller 25 kroner pr. mand pr. arbejdsdag.

Med en effektivisering af plukkeprocessen på 25 % vil det svare til en forøgelse af plukkekapaciteten med næsten fire mand – for lige over 400.000!

Har du allerede hele eller dele af den nødvendige hardware, kan prisen komme helt ned på 18 kroner pr. mand pr. arbejdsdag.

 

Kan pick by voice integreres med virksomhedens nuværende ERP system?

Pick-by-voice kan integrere til alle ERP-systemer inklusiv Microsoft NAV, AX og BC samt, SAP, Uniconta, C5, Visma og IFS via Codeex´ softwareløsning.

Få mere viden og inspiration her

Øget effektivitet med truckterminaler og truckscannere

Royal Unibrew er Danmarks næststørste bryggeri. Hver eneste dag året rundt, bevæger 3.000 paller drikkevarer sig igennem Royal Unibrews lager på vej...

Read More

Skal du vælge printer i 2022? Se det overraskende valg her

Jo. Selvfølgelig er finansieringsmuligheder, printkvalitet, pris på forbrugsstoffer og serviceaftaler samt printerløsningens samlede TCO stadig...

Read More

Fejlfri og hurtig lagertælling er mulig!

Vidste du, at lageroptællingen for årets lagerstatus ikke nødvendigvis skal foretages på ét bestemt tidspunkt på året? Faktisk kan man helt selv...

Read More