1 min read

2022's bedste skærm til (hjemme)kontoret

Featured Image

Vi følger løbende en lang række ledende blogs og deres testresultater. Kombineret med vores egne eksperter og vores kunders erfaringer anbefaler vi her, hvilken skærm vi anbefaler som den bedste i 2022. Læs om skærmen (og dens billigere lillebror) her.

Fælles for alle gode skærme til kontorbrug er, at de tilbyder fleksible og ergonomisk korrekte indstillingsmuligheder, høj opløsning der øger læsbarheden og sænker risikoen for træthed og hovedpine samt høj connectivity; dvs. USB-C og alle de øvrige tilslutningsmuligheder, man har brug for, nu og i fremtiden.


Den bedste skærm er forskellig

Hvad den bedste skærm er for dig selv eller for de kolleger, som du køber ind til, kan selvfølgelig variere. Grafikeren og videoproduceren stiller ekstra høje krav til performance og billedkvalitet. Dem med små (hjemme)skrivborde vil have kompakte løsninger men stadig masser af connectivity. Og så er der gamerne samt dem, hvor skærmen af rent princip aldrig kan blive for stor. 

Her får du vores bud på den bedste skærm til all-round kontorbrug. Dvs. til alle os der primært bruger office-pakken i vores hverdag.


Vores anbefaling: Dell UltraSharp 27" 4K USB-C Hub Monitor (U2723QE)

Med en udgangspris (oktober 2022) på 4.555 ex moms, er Dell-skærmen ikke den billigste skærm på markedet. Til gengæld får man rigtig meget for pengene. Udover en 27 ” skærm med 4K og UHD opløsning byder Dell U2723QE på et stort udvalg af porte (USB-C 90W, RJ45, DP1.4, HDMI og USB 10Gpbs samt display in/out for daisychain) samt en enorm farveskala og skyhøj kontrastforhold på 2000:1.


skærmen har et hav af tilslutningsmuligheder


Du kan se lagerstatus og de samlede tekniske specifikationer her.


Super fleksibel for maksimal ergonomi

Masser af indstillingsmuligheder i både højde, format og frem/tilbage. Altsammen på en elegant, smal og stabil base.

Super fleksibel for maksimal ergonomi

Du kan læse mere om skærme og mus, der reducerer sygefraværet her.


Skærm med joystick

En smart lille detalje er knappen bag på skærmen. som gør det langt lettere at navigere i skærmens mange menumuligheder. Langt mere effetivt end de mange og små OSD knapper, man typisk ser på en kontorskærm. God tænkt Dell!


Den billige lillebror

Vil du ikke gå på kompromis med fleksibiliteten og stadig have fordelene ved 4K opløsning? Men har du ikke brug for et stort antal tilslutningsmuligheder, så anbefaler vi Dell S2722QC. Specs er stort set de samme, men prisen er kun 2.609 plus moms.


Mere inspiration til valg af hardware?

Læs bloggen om årets bedste bærbare i ´22, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på linkedin.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores Sales Manager Charlotte Fredsgaard på cf@codeex.dk eller på 76 71 00 00.

Få mere viden og inspiration her

Øget effektivitet med truckterminaler og truckscannere

Royal Unibrew er Danmarks næststørste bryggeri. Hver eneste dag året rundt, bevæger 3.000 paller drikkevarer sig igennem Royal Unibrews lager på vej...

Read More

Skal du vælge printer i 2022? Se det overraskende valg her

Jo. Selvfølgelig er finansieringsmuligheder, printkvalitet, pris på forbrugsstoffer og serviceaftaler samt printerløsningens samlede TCO stadig...

Read More

Fejlfri og hurtig lagertælling er mulig!

Vidste du, at lageroptællingen for årets lagerstatus ikke nødvendigvis skal foretages på ét bestemt tidspunkt på året? Faktisk kan man helt selv...

Read More