1 min read

Perfekte scannere til detailbranchen

Featured Image

Opticon scannere er blandt de mest populære og pålidelige stregkodescannere til detailvirksomheder. Primært på grund af deres høje ydeevne, kompakte design og brugervenligheden. Samtidig designer Opticon deres scannere til at passe i lommen på brugerne, så de kan have en scanner med sig overalt – uden besvær.

Læser både beskidte og skadede koder

En anden fordel ved Opticon scannere er deres høje scanningskvalitet. De er udstyret med avancerede sensorer, der kan aflæse skadede og beskidte stregkoder eller stregkoder bag et lag plastic. Og de kan selvfølgelig scanne både 1D-stregkoder, 2D-stregkoder og QR-koder.


Brugervenlighed giver kortere oplæring

Opticon scannere er nemme at betjene, bl.a. fordi de fleste modeller er udstyret med en knap eller trigger, som gør det nemt at aktivere scanningen. Betjeningen er intuitiv så nye kolleger eller vikarer kan lynhurtigt begynde at benytte scannerne.

Se demovideo af størrelse og brug herunder


HubSpot Video


USB og Bluetooth sikrer nem ERP-integration

Scannere fra Opticon kommuniker ubesværet og stabilt med en computer eller anden mobilenhed via USB eller Bluetooth. Det betyder, at Opticon scannere er nemme at integrere i eksisterende systemer og arbejdsgange.


Stabile og med lang batterilevetid

Sidst men ikke mindst er Opticon scannere designet til at køre i mange timer ad gangen uden at skulle genoplades eller have nye batterier. Det betyder, at de er ideelle til brug i situationer, hvor strøm eller skifte af batterier kan være svært eller tage lang tid, fx i et center eller på skæve tidspunkter.


Opticon finger scanner

Fingermonteret scanner? Eller fastmonteret OCR-scanner?

Opticon tilbyder også fingermonterede scannere, der gør det muligt for medarbejderne at arbejde med begge hænder fri? Stationære scannere som både kan scanne OCR-koder, QR-koder og gængse stregkoder uden problemer, er også en mulighed. Læs mere og se demovideoerne her.


Vil du vide mere om scannere til detailbranchen?

... så er du altid velkommen til at læse mere her. Vil du være sikker på at få næste uges tips til effektivisering af lager- og logistikløsninger, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her - eller følg os på linkedin.

Har du brug for hjælp til at vælge den bedste scannerløsning for din virksomhed og dine kollegaer? Eller for et uforpligtende tilbud på en konkret løsning? Du er altid velkommen til at kontakte mig.

Få mere viden og inspiration her

Optimal email-sikkerhed med DKIM, SPF og DMARC

Hver dag udveksler stort set alle typer og størrelser af virksomheder fortrolige data med kunder, forretningspartnere og leverandører. Det kan fx...

Read More

Digitalisér dit lager på tre dage

Mange beslutningstagere og IT-chefer tror, at en digitalisering af virksomhedens lager- og logistikløsning med virksomhedens ERP-system vil være en...

Read More

Iiyama skærme: Du kan se forskellen med det samme

Af og til dukker der nye interessante brands op. Brands som tilbyder tekniske løsninger på højt niveau til attraktive priser. Iiyama har produceret...

Read More