Skip to the main content.

1 min read

Perfekte scannere til detailbranchen

Featured Image

Opticon scannere er blandt de mest populære og pålidelige stregkodescannere til detailvirksomheder. Primært på grund af deres høje ydeevne, kompakte design og brugervenligheden. Samtidig designer Opticon deres scannere til at passe i lommen på brugerne, så de kan have en scanner med sig overalt – uden besvær.

Læser både beskidte og skadede koder

En anden fordel ved Opticon scannere er deres høje scanningskvalitet. De er udstyret med avancerede sensorer, der kan aflæse skadede og beskidte stregkoder eller stregkoder bag et lag plastic. Og de kan selvfølgelig scanne både 1D-stregkoder, 2D-stregkoder og QR-koder.


Brugervenlighed giver kortere oplæring

Opticon scannere er nemme at betjene, bl.a. fordi de fleste modeller er udstyret med en knap eller trigger, som gør det nemt at aktivere scanningen. Betjeningen er intuitiv så nye kolleger eller vikarer kan lynhurtigt begynde at benytte scannerne.

Se demovideo af størrelse og brug herunder
USB og Bluetooth sikrer nem ERP-integration

Scannere fra Opticon kommuniker ubesværet og stabilt med en computer eller anden mobilenhed via USB eller Bluetooth. Det betyder, at Opticon scannere er nemme at integrere i eksisterende systemer og arbejdsgange.


Stabile og med lang batterilevetid

Sidst men ikke mindst er Opticon scannere designet til at køre i mange timer ad gangen uden at skulle genoplades eller have nye batterier. Det betyder, at de er ideelle til brug i situationer, hvor strøm eller skifte af batterier kan være svært eller tage lang tid, fx i et center eller på skæve tidspunkter.


Opticon finger scanner

Fingermonteret scanner? Eller fastmonteret OCR-scanner?

Opticon tilbyder også fingermonterede scannere, der gør det muligt for medarbejderne at arbejde med begge hænder fri? Stationære scannere som både kan scanne OCR-koder, QR-koder og gængse stregkoder uden problemer, er også en mulighed. Læs mere og se demovideoerne her.


Vil du vide mere om scannere til detailbranchen?

... så er du altid velkommen til at læse mere her. Vil du være sikker på at få næste uges tips til effektivisering af lager- og logistikløsninger, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her - eller følg os på linkedin.

Har du brug for hjælp til at vælge den bedste scannerløsning for din virksomhed og dine kollegaer? Eller for et uforpligtende tilbud på en konkret løsning? Du er altid velkommen til at kontakte mig.

Få mere viden og inspiration her

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

I gamle dage var AI begrænset til skakcomputere. I dag er AI en integreret del af vores daglige liv, fra personlige assistenter til daglige...

Read More
PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

20. maj lancerede HP deres to første PC´er med indbygget AI; HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI. Det kommer du selvfølgelig til at høre mere...

Read More
Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Read More