Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Moderniser datacenteret med en smidig infrastruktur

03. december 2020

banner_fujitsu_hybridit_ny_1

Ønsker du, at din virksomhed skal kunne spænde over flere private og offentlige clouds? - Så er Nutanix Enterprise Cloud på Fujitsu PRIMERGY x86 servere, løsningen for dig. Med løsningen kan din virksomhed få moderniseret datacenteret og simplificeret infrastrukturen, så mange opgaver vil blive lettere. Og det bedste af det hele er, at det er billigere end du tror.

 

Kør dine forretningskritiske applikationer let
med en robust Enterprise løsning

Sådan får du simplificeret dit datacenter

 

Fujitsu_Nutanix_Rasmus_ny


Skriv dig op her og få vores eBook

Simplificer datacenteret med en hyperkonvergeret løsning

I takt med udviklingen af virksomheders digitale forretningsprocesser, som spænder over flere clouds, så vil datacentre blive udfordret. Datacenteret får svært ved at levere en responsiv it-infrastruktur, hvor den stigende efterspørgsel bliver opfyldt. 

Virksomheders datacenter er et komplekst emne i sig selv og hvis du er en større virksomhed, så har du også flere servere i datacenteret. Håndteringen af serverne er vanskeligt og det at styre ledningerne, kan være en udfordring i sig selv.

Udfordringen kan afhjælpes med en hyperkonvergeret løsning, hvor det er muligt at skabe og benytte arbejdsbelastninger, som traditionelle servere, storage og virtualisering ikke kan følge med på.

Men hvad er Nutanix Enterprise Cloud på Fujitsu PRIMERGY? 
Nutanix Enterprise Cloud er en multi-cloud og multi-hypervisor infrastruktur med høj ydelse, energieffektivitet på Fujitsu PRIMERGY standard x86-servere, som er kombineret med softwaredefineret computerkraft, virtualisering og storage-teknologi med indbyggede datatjenester til applikationsorkestrering, databeskyttelse, pladseffektivitet og sikkerhed. 

banner_fujitsu_hybridit_ny


Hvad er fordelene?

Nutanix Enterprise Cloud på PRIMERGY bliver leveret på en højtydende og energieffektiv serverplatform med førende multi-hypervisor cluster miljøer. Fujitsu bidrager med intelligente og innovative systemløsninger, som yder solid driftsikkerhed og som giver serveren en automatiseret og fleksibel drift.


Bliv klogere på multi-cloud løsningen her

Har du lyst til at vide mere om, hvordan denne hyperkonvergeret løsning kan hjælpe jeres virksomhed, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Charlotte Fredsgaard
Skrevet af Charlotte Fredsgaard

Charlotte har bred ekspertise indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Charlotte på telefon 27 60 65 61 eller mail: cf@codeex.dk.

Udvalgte