Skip to the main content.

1 min read

Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

Featured Image

I en verden hvor der er WiFi overalt, gemmer sig et paradoks, som mange virksomheder støder på i deres stræben efter det perfekte netværk.

Nicolai Bentsen, senior IT consultant og Wi-Fi ekspert hos Codeex, forklarer, "Det, der gør design af effektiv og stabile netværk udfordrende, er paradoksalt nok, at netværk er så lette og hurtige at opsætte."

Denne indsigt åbner for en dybere forståelse af, hvorfor mange netværk lider under ineffektivitet, og hvordan man kan undgå disse faldgruber.

Som senior IT consultant med mere end to årtiers erfaring med WiFi-løsninger har Nicolai stået i spidsen for talrige WiFi-projekter. Hans ekspertise strækker sig over en bred vifte af miljøer - fra butikker og hoteller til kontorer og store lagerfaciliteter.

Effektive WiFi-løsninger: Udfordringer og strategier

Nicolai delte for nylig sin erfaring fra en omfattende netværksanalyse med Hamina Wireless Onsite for en større virksomhed. Virksomheden er førende inden for biosolutions og gennemgår som følge af en strategisk fusion lige nu en sammensmeltning af lagerfaciliteter, hvilket blandt andet kræver en ensartet WiFi-løsning.

Analysen afslørede en lang række områder med enten dårlig eller ustabil dækning samt problematiske overgange mellem switches.

”Vores analyse afslørede at mange af de problemer, som virksomheden stod over for, skyldtes en mosaik af lokale løsninger, der resulterede i dårlig og ustabil dækning. Disse problemer var særligt fremtrædende, hvor forskellige lokale netværk mødtes eller overlappede hinanden.”

"Dette bringer os tilbage til min oprindelige pointe," fortsætter Nicolai, "Den lette adgang til at opsætte lokale netværk underminerer ofte en overordnet netværksstrategi."

Men der er en vej frem. Ved i samarbejde med kunden at udvikle en strategi for videre ensartet optimering og udvikling af WiFi-løsninger, sikrer Codeex vores kunde en stabil, ensartet og fremtidssikret netværksløsning.

Løsningen fokuserer på en helhedsorienteret tilgang for den igangværende fusion samt på at sikre, at kommende netværksløsninger bygger på den samme netværkslogik samt indkøb af hardware, som arbejder optimalt sammen.

Vil du vide mere om, hvordan du sikrer din virksomhed et effektivt og stabilt netværk overalt, er du altid velkommen til at kontakte os for en gennemgang af dit netværk. 


Hvad er Hamina Wireless:
Hamina Wireless består af state-of-the-art hardware og software, som identificerer områder med svag dækning og/eller problematiske overgange. Resultatet er en netværksrapport, som i grafisk form anviser, hvor der bør sættes ind. Læs mere om fordelene ved en netværksanalyse her.


Få mere viden og inspiration her

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

En kosteffektiv IT-sikkerhedsløsning som både ledere, kolleger, kunder og eksterne partnere er trygge ved er essentiel for enhver...

Read More
Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Ekspertinterview med Codeex´ netværksekspert, partner og direktør for Codeex Solutions Rasmus Bang. Et stabilt og sikkert netværk er afgørende for...

Read More
Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

I en verden hvor der er WiFi overalt, gemmer sig et paradoks, som mange virksomheder støder på i deres stræben efter det perfekte netværk. Nicolai...

Read More