Skip to the main content.

2 min read

Interesseret i Cisco Umbrella? Læs mere, og prøv gratis her

Featured Image

Drømmer du om en uigennemtrængelig beskyttelsesmur omkring virksomheden og kollegaernes onlineaktiviteter? Så har du sikkert allerede hørt og læst om Cisco Umbrella; sikkerhedsplatformen, der værner om dine enheder, uanset hvor de er i verden. Læs mere her og se, hvordan du får en gratis prøveperiode.

I det følgende får du en kort gennemgang af de vigtigste features og fordele ved Cisco Umbrella. Til sidst kan du læse om, hvordan du booker din gratis 14 dages prøveperiode allerede i dag.

🌐 Beskyt enhver forbindelse med DNS-lag sikkerhed
Vores DNS-lag sikkerhed stopper truslerne, før de når gennem dine porte og protokoller og bliver til virkelighed. Med Cisco Umbrella kan du og dine kolleger browse uden frygt for malware, ransomware og phishing – uanset hvor i befinder jer. Samtidig blokerer DNS for brugeres adgang til kompromitterede websteder og skadeligt indhold.


🔒 Sikkerhed på farten med Secure Web Gateway
Umbrella Web Gateway overvåger al din webtrafik, inspicerer hver URL og applikation, og sørger for, at intet ondsindet sniger sig ind. Ved hjælp af avancerede teknologier og cloud-baserede proxy servere får alle medarbejdere beskyttelse mod malware og avancerede trusler – uanset om de er hjemme, på kontoret eller på farten. Teknikken bag er IPsec-tunneler, PAC-filer eller proxy-kæder der videresender trafik til cloud-baserede proxy servere, der validerer bruger-policies og blokerer alle trusler.


Sikkerhed på farten med secure web gateway 

🔥 ”First line protection”
Umbrella Firewall fungerer som en grænseflade mellem organisationens netværk og internettet, der overvåger og kontrollerer al trafik samt blokerer uønsket trafik ved hjælp af IP-, port- og protokolregler. For at videresende trafik skal man konfigurere en IPsec-tunnel fra netværksenheden. Efterhånden som nye tunneler oprettes, anvendes de besluttede policies automatisk. Dermed sikres nem opsætning og ensartet håndhævelse overalt.


☁️ Maksimer sikkerheden i skyen med Cloud Access Security Broker
Umbrella CASB giver dig fuld kontrol over alle dine cloud-applikationer. Vi holder øje med trusler i realtid, håndhæver sikkerhedspolitikker og sørger for, at din data forbliver i sikre hænder. Teknologien fungerer som en mellemmand der overvåger og håndhæver organisationens sikkerhedspolitikker mellem brugerne og organisationens cloud-applikationer. Dermed opdages trusler og sikkerhedsbrud i realtid. Samtidig blokeres eller begrænses adgangen til cloud-applikationer, der udgør en trussel mod organisationen. Som administrator får man desuden adgang til en overskuelig rapportering samt mulighed for også at bruge CASB til overholdelse af diverse compliance-standarder.


🧠 Interaktiv trusselsinformation – tid til handling
Med Ciscos AI-drevne overvågning får du indblik i potentielle trusler i realtid. Umbrella Investigate fokuserer på at levere avanceret trusselsanalyse og trusselsinformation til brugere og organisationer. Tjenesten udnytter dataindsamling og kunstig intelligens for at give indsigt i trusler, malware, phishing, botnets og andre potentielt farlige aktiviteter på internettet.


🌟 Skab en fremtid med uovertruffen sikkerhed
Uanset din virksomheds størrelse eller placering har Cisco Umbrella den rette løsning til dig. Fra SMV'er til globale mastodonter, vores sikkerhedspakker tilpasses dine behov og skaber en skræddersyet beskyttelsesstrategi.

Se, og sammenlign Cisco Umbrella´s fire primære sikkerhedspakker her. (Engelsk)


book en gratis 14 dages prøveperiode

🔐 Book en gratis 14 dages prøveperiode
Start din gratis 14 dages prøveperiode ved at oprette en konto på Cisco Umbrella's webportal. Med en simpel konfiguration af dine enheder og DNS-indstillinger, kan du straks nyde fordelene ved uovertruffen endpoint-sikkerhed, lynhurtig trusselsrespons og enkel administration. Du opretter din gratis 14 dages prøveperiode på Cisco Umbrella's webportal.


Når man har oprettet en konto, skal man oprette en "Identity" i Umbrella, som kan være en Active Directory, en LDAP-server eller en cloud-service som Google Workspace eller Microsoft 365.

Derefter skal man konfigurere netværksenhederne til at sende DNS-forespørgsler til Umbrella's DNS-servere. Dette gøres ved at ændre DNS-indstillingerne på routeren eller ved at installere Umbrella's Roaming Client på slutbrugerens enheder.

Efter disse simple trin har du adgang til Cisco Umbrellas DNS-løsning og følgende fordele:

  • Uovertruffen endpoint-sikkerhed

  • Blokering af malware – uden forsinkelser

  • Enkel og fleksibel administration

  • Fri for at vedligeholde hardware og software

Skal vi hjælpe dig med opsætningen til den 14 dages gratis prøveperiode? Eller vil du blot høre mere om Cisco Umbrella? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om mulighederne. Jeg hjælper også gerne med at opsætte indstillingerne for din testperiode.

Få mere viden og inspiration her

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

I gamle dage var AI begrænset til skakcomputere. I dag er AI en integreret del af vores daglige liv, fra personlige assistenter til daglige...

Read More
PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

20. maj lancerede HP deres to første PC´er med indbygget AI; HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI. Det kommer du selvfølgelig til at høre mere...

Read More
Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Read More