Skip to the main content.

3 min read

Hvorfor er HP Wolf Security den bedste sikkerhedsløsning?

Featured Image

HP Wolf Security er HP´s bud på en sikkerhedsløsning til at beskytte alle dele af organisationers digitale miljøer mod en bred vifte af cybertrusler, herunder malware, ransomware, phishing-angreb, DDoS-angreb med mere. I Codeex mener vi, at HP Wolf Security er den mest effektive vej til maksimal databeskyttelse og endpoint security. Vil du vide hvorfor, så læs videre her.

HP Wolf Security er en integreret sikkerhedsplatform, der ikke kun beskytter computere, laptops, mobiltelefoner og andre mobile enheder. HP Wolf Security beskytter også alle data og øvrige aktiver, som enhederne indeholder – uanset hvor i verden enheden anvendes.

Blandt de inkluderede endpoint security funktioner er; identitets- og adgangsstyring, trusselsdetektion og -respons, rapportering og overvågning samt beskyttelse mod malware, ransomware, phishing, DDoS med mere.

Denne integrerede tilgang giver organisationer mulighed for at beskytte deres it-infrastruktur, kollegernes udstyr og følsomme data via én sikkerhedsplatform. Det giver lettere administration, bedre overblik og mere effektiv rapportering.


hp wold security er integreret i alle enheder og øger sikkerheden til nye højder


Herunder har vi samlet en række eksempler på, hvordan HP Wolf Security beskytter mod og giver fordele for brugere og organisation.1. Omfattende Beskyttelse mod malware og ransomware

Ved hjælp af adfærdsanalyse og maskinlæring er HP Wolf Security i stand til at identificere og blokere malware og ransomware i realtid. Lad os se på et eksempel:

Eksempel: En medarbejder modtager en e-mail med en ondsindet vedhæftning. HP Wolf Security opdager straks den mistænkelige aktivitet, blokerer vedhæftningen og sender medarbejderen en advarsel. Dette forhindrer potentielt et ransomware-angreb, der kunne have lammet hele organisationen.2. Identitets- og adgangsstyring (IAM)

HP Wolf Security inkluderer avanceret identitets- og adgangsstyring til beskyttelse af organisationens data og ressourcer. Dette betyder, at kun autoriserede brugere har adgang til kritiske systemer og oplysninger. Her er et eksempel:

Eksempel: En medarbejder forsøger at få adgang til en database med følsomme kundedata. HP Wolf Security kræver, at medarbejderen autentificerer sig ved hjælp af flere faktorer som adgangskode og biometrisk identifikation. Dette forhindrer uautoriseret adgang til følsomme data.3. Trusselsdetektion og incidentrespons i realtid

En af de mest imponerende funktioner ved HP Wolf Security er evnen til at opdage og reagere på trusler i realtid. Det betyder, at organisationer kan identificere og håndtere sikkerhedshændelser, før de forårsager alvorlig skade.

Eksempel: HP Wolf Security opdager en usædvanlig aktivitet på et virksomhedsnetværk. Systemet analyserer trafikmønstre og adfærd og konkluderer, at der muligvis er et DDoS (Distributed Denial of Service) -angreb under opsejling. HP Wolf Security udløser automatisk en beskyttelsesmekanisme der afværger angrebet og opretholder normal drift.


hp wold security overvåger og sikkerhedsrapporterer automatisk


4. Automatiseret sikkerhedsrapportering og overvågning

HP Wolf Security tilbyder omfattende rapporteringsfunktioner, der kan hjælpe B2B-ledere med at træffe beslutninger og prioritere opgaver om sikkerhedsforbedringer.

Eksempel: En direktør ønsker en opdateret oversigt over organisationens sikkerhedsstatus. Ved hjælp af HP Wolf Security's rapporteringsfunktion kan adgang til alle de ønskede oplysninger om trusler, sikkerhedshændelser og overensstemmelse med standarder som fx GDPR præsenteres.5. Cloud-baseret fleksibilitet og skalering

HP Wolf Security er en cloud-baseret løsning, hvilket betyder nem og hurtig skalering og tilpasning. Det er især nyttigt for organisationer, der oplever vækst eller har skiftende krav.

Eksempel: I løbet af sit første leveår opnår en start-up en markant vækst i antallet af medarbejdere og kunder. Med cloud baserede HP Wolf Security kan virksomheden skalerer sin sikkerhedsinfrastruktur i takt med de konkrete behov – uden at investere og binde kapital i hardware.6. Ekspertstøtte og uddannelse

HP Wolf Security tilbyder ekspertstøtte og uddannelsesressourcer, der hjælper organisationer med at maksimere værdien af deres sikkerhedsløsning.:

Eksempel: En IT-chef har brug for hjælp til at konfigurere avancerede sikkerhedsindstillinger. Ved at kontakte HP Wolf Securitys supportteam får IT-chefen hurtig og professionel hjælp, hvilket gør det muligt at optimere sikkerheden og beskytte organisationen endnu bedre.


alle hp printere og pcere er født med hp wolf security


Pc´er og printere født med HP Wolf Security

Alle pc´er i HP Elitebook serien har integreret HP Wolf Security. Samtidig er alle modeller i HP Elitebook født med en lang række yderligere indbyggede sikkerhedsfunktioner, herunder HP Sure Click, HP Bios og HP Sure Run. Flere modeller i HP ProBook serien og i ZBook serien har også integreret HP Wolf Security. HP tilbyder desuden printere med HP Wolf Security. Læs mere om, hvilke øvrige fordele hardware fra HP giver her.Derfor anbefaler Codeex HP og HP Wolf Security

Som IT-ansvarlig er det afgørende at vælge en sikkerhedsløsning og hardware, der kan tilpasse sig virksomheden og medarbejdernes specifikke behov og samtidig beskytte mod både nuværende og kommende trusler.

Med hardware for HP og HP Wolf Security er din kollegaer i de bedste hænder og organisationens data maksimalt sikret. Derfor anbefaler Codeex HP Wolf Security og hardware fra HP.

Vil du vide mere om HP Wolf Security, er du altid velkommen til at kontakte os.

Få mere viden og inspiration her

IT-sikkerhed: Optimering fremfor opgradering

IT-sikkerhed: Optimering fremfor opgradering

IT-angreb bliver stadig hyppigere, og metoderne ændrer sig konstant. Mange tror, at det kræver kontinuerlige investeringer i ny sikkerhedssoftware...

Read More
IT-branchens 7 råd til indkøb af bæredygtige IT-løsninger

IT-branchens 7 råd til indkøb af bæredygtige IT-løsninger

IT- og televirksomhedernes brancheorganisation IT-Branchen har giver 7 anbefalinger til indkøb af bæredygtige IT-løsninger. Her får du en kort...

Read More
Sådan bliver du compliant med GHG-protokollen og de tre scopes

Sådan bliver du compliant med GHG-protokollen og de tre scopes

Implementeringen af EUs klimarapporteringsdirektiv CSRD blev vedtaget ved Dansk Lov pr. 2. maj i 2024. Det betyder, at virksomheder i regnskabsklasse...

Read More