Skip to the main content.

2 min read

Hvad er fordelene ved HPE SimpliVity?

Featured Image

HPE SimpliVity er en hyperkonvergeret infrastrukturplatform, der kombinerer computere, storage og netværk i én integreret platform. Fordelene er blandt andet lettere administration, bedre ydelse og pålidelighed, højere dataeffektivitet, mere fleksibilitet og bedre sikkerhed. Overvejer du en HCI-løsning, så læs om HPE SimpliVity og fordelene i denne blog.

Lettere administration - færre spidskompetencer

Traditionelt set har IT-administratorer skulle administrere flere separate enheder, herunder servere, storage, netværk og backup-løsninger. Det er en kompleks og tidskrævende opgave, da det kræver ekspertise i flere forskellige teknologier samt at administrator har en dyb forståelse af hver enkelt teknologi.

Med HPE SimpliVity kan IT-administratorer administrere deres infrastruktur mere effektivt, idet de kun skal administrere én platform i stedet for flere separate enheder.

Det reducerer administrationsomkostningerne samt frigiver tid og ressourcer til strategiske udviklingsopgaver. Samtidig kræver HPE SimpliVity færre interne spidskompetencer i IT-afdelingen. 


mere enkel administration

Højere ydelse og oppetid

HPE SimpliVity platformen indeholder hardwareacceleration, der forbedrer applikationsydelsen og reducere latens. Det betyder, at man kan køre mere krævende applikationer og arbejdsbelastninger uden at opleve nedetid eller problemer med ydeevnen.

Derudover indeholder HPE SimpliVity redundans og nødgenopretning, der sikrer, at data er tilgængelige og beskyttede selv i tilfælde af hardwarefejl eller andre worst-case scenarier.


Dataeffektivitet

HPE SimpliVity bruger de-duplikation, komprimering og optimering til at reducere behovet for datalagring samt til at optimere backup og genoprettelse af data.

  • De-duplikation reducerer datamængden ved at eliminere redundante data.

  • Komprimering reducerer datastørrelsen ved at reducere redundans inden for enkelte data.

  • Optimering forbedrer ydelsen og gør det muligt for organisationer at hente data hurtigere og mere effektivt. Dermed reduceres kravene til lagerplads og backup-tid.

sikkert og fleksibelt

Fleksibilitet og reduceret kompleksitet

HPE SimpliVity kan integreres med organisationens eksisterende infrastruktur og er samtidig skalerbar, og kan dermed følge organisationens udvikling samt tilpasses perioder med forskellige arbejdsbelastninger; herunder virtualiserede og containerbaserede arbejdsbelastninger.

Dermed får organisationen mulighed for at implementere en bred vifte af applikationer og tjenester på HPE SimpliVity samt at reducere IT-arkitekturens kompleksitet med op til 70 %.


HPE SimpliVity sikrer beskyttelse af data

HPE SimpliVity indeholder en række funktioner, der beskytter virksomhedens data mod malware, ransomware og andre former for cyberkriminalitet.

  • Den indbyggede de-duplikation reducerer risikoen for, at malware eller ransomware spreder sig gennem duplikerede data.

  • Inficerede eller kompromitterede virtuelle maskiner kan isoleres, dermed forhindres spredning af malware eller ransomware til resten systemet.

  • Firewall, antivirus og kryptering af data i hvile og under overførsel.

  • Automatiske opdateringer og patchning af både hardware og softwarekomponenter lukker eventuelle sikkerhedshuller.

  • Indbygget overvågning og varsling opdager malware- og ransomware-angreb tidligt.

Mere viden og inspiration?

Vil du vide mere om mulighederne med HPE SimpliVity, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan desuden læse mere om fremtidens IT-infrastruktur her, eller tilmelde dig vores nyhedsbrev - eller følge os på Linkedin.

Få mere viden og inspiration her

Derfor er Microsoft Azure ideel for SMV´er

Derfor er Microsoft Azure ideel for SMV´er

Microsoft Azure er en omfattende cloud computing-platform, der tilbyder en række tjenester, herunder infrastruktur som en service (IaaS), platform...

Read More
IT-sikkerhed: Optimering fremfor opgradering

IT-sikkerhed: Optimering fremfor opgradering

IT-angreb bliver stadig hyppigere, og metoderne ændrer sig konstant. Mange tror, at det kræver kontinuerlige investeringer i ny sikkerhedssoftware...

Read More
IT-branchens 7 råd til indkøb af bæredygtige IT-løsninger

IT-branchens 7 råd til indkøb af bæredygtige IT-løsninger

IT- og televirksomhedernes brancheorganisation IT-Branchen har giver 7 anbefalinger til indkøb af bæredygtige IT-løsninger. Her får du en kort...

Read More