Skip to the main content.

1 min read

Gratis analyse af, om din IT-infrastruktur er effektiv

Featured Image

Som en del af vores fokus på at hjælpe danske SMV'er med at optimere deres IT-infrastruktur, tilbyder vores eksperter at udføre en omfattende analyse af din virksomheds infrastruktur ved hjælp af CloudPhysics. Læs her, hvordan du får en gratis analyse af din virksomheds IT-infrastruktur.

CloudPhysics er en teknologivirksomhed der hjælper virksomheder med at optimere deres IT-infrastruktur og beslutningsprocesser ved hjælp af avanceret datadrevet indsigt. CloudPhysics platform tilbyder funktioner som dataindsamling og analyse, ressourceoptimering, risikovurdering, benchmarking og sammenligning med lignende virksomheder, proaktiv fejlfinding samt kapacitetsplanlægning.

Ved at udnytte CloudPhysics' analyseredskaber kan virksomheder maksimere deres investeringer og opnå en mere effektiv og sikker IT-infrastruktur med højere ydeevne.



Alle virksomheder kan få en effektiv IT-infrastruktur

Inspireret af vores dialoger med 1000-vis af danske SMV´er ved vi i Codeex, at behovet for viden om optimeringsmuligheder, reducerede omkostninger og øget effektivitet for virksomheder i alle brancher er stort. Målet med vores tilbud om en gratis analyse og anbefalinger til en bedre IT-infrastruktur er at møde dette behov.


website-blog-article-gratis-analyse-hpe-cloudphysics-01


Midlet er en analyse af hele din virksomheds IT-infrastruktur via CloudPhysics. Analysen udføres ved at indsamle data fra servere, lagring, netværk, virtualisering og applikationer. Efterfølgende analyseres disse data via AI, mønstergenkendelse og sammenligning med lignende miljøer.



Minimalt besvær – maksimal indsigt

Den konkrete analyse af din virksomheds IT-infrastruktur kræver ikke andet, end at du stiller en virtuel maskine til rådighed i 14 dage. Derefter modtager du kvit og frit en rapport, der giver dig det fulde overblik over workloads og performance for:

  • Host analysis

  • CPU og memory forbrug på udvalgte clustre

  • Udnyttelse af storage

  • Hastighed og svartider fra storage og storage netværket

  • Overblik over eventuelle overkapaciteter


Desuden får du ud fra disse data og vores generelle erfaringer en række konkrete forslag til:

  • Eliminering af flaskehalse

  • Bedre ressourceudnyttelse

  • Optimeringer og besparelser

  • Øget IT-sikkerhed for alle

  • Højere ydeevne for IT-infrastrukturen

website-blog-article-gratis-analyse-hpe-cloudphysics-02


Sådan får du en gratis analyse

Analysen og rapporten er gratis for alle, som tilmelder sig inden 10. juli. Vi kører analyserne løbende, så jo hurtigere du melder dig til, jo hurtigere får du din rapport. Du tilmelder dig ved at klikke her.

Vi kontakter vi dig senest to arbejdsdage efter din tilmelding omkring det praktiske. Har du behov for at få svar på konkrete spørgsmål, eller har du specifikke ønsker til din analyse, er det også muligt.

Få mere viden og inspiration her

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Read More
Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

En kosteffektiv IT-sikkerhedsløsning som både ledere, kolleger, kunder og eksterne partnere er trygge ved er essentiel for enhver...

Read More
Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Ekspertinterview med Codeex´ netværksekspert, partner og direktør for Codeex Solutions Rasmus Bang. Et stabilt og sikkert netværk er afgørende for...

Read More