Skip to the main content.

2 min read

Fuld sikkerhed med ét fingeraftryk

Featured Image

Sikkerhed, sikkerhed og sikkerhed. De tre øverste punkter på prioriteringslisten for alle medarbejdere og enhver IT-sikkerhedsansvarlig. Uanset om det gælder virksomhedens it-infrastruktur, storage eller klienter. For end-users handler det især om at bruge sikre netværk og forhindre fysisk adgang til bærbare klienter. Sikkerhedsgodkendelse via fingeraftryk er en effektiv og brugervenlig foranstaltning.

En traditionel adgangsgode baseret på en kombination af tal og tegn samt store og små bogstaver kan godt være effektiv. HVIS brugeren anvender en stærk kombination og kun gemmer adgangskoden i sin hukommelse. Ulempen er, at professionelle hackere via phishing eller fysisk afluring kan få fat i koden. Samt at brugerne glemmer koden og skal bruge it-afdelingens tid på at oprette en ny kode.

Et endnu mere sikkert og brugervenligt alternativ er log-in via ansigtsgodkendelse eller aflæsning af brugerens fingeraftryk. Det er dog langt fra alle bærbare, der tilbyder disse muligheder. Derfor er det værd at indtænke denne mulighed som et parameter, når der skal vælges nye laptops til kollegerne.Fujitsu Lifebook U7 – stærke specs og maksimal sikkerhed

Fujitsu Lifebook U7 familien består af tre modeller med hver deres særkende og fordele. Fælles for dem alle er dog, at de er skabt til at være en pålidelig, effektiv, handy og - ikke mindst - sikker arbejdspartner, uanset om opgaverne løses på kontoret, hjemme og på farten.

Fujitsu Lifebook tilbyder blandt andet den unikke Fujitsu PalmSecure Palm Vein Authentication Technology. En sikkerhedsløsning som er både lettere og mere sikker at bruge end traditionelle kodeord.

Sådan virker Palm Secure i hverdagen

Se videoen om, hvordan alle medarbejdere sikres maksimal sikkerhed ved ind-logning. Helt uden at røre deres computer!


Udover Palm Secure tilbyder alle modeller i Fujitsu Lifebook U7-serien Privacy Camera Shutter og ePrivacy Filter som blokerer nysgerrige øjne i flyet, på cafeen eller i toget.

Windows 10 Pro og Intel Gen. 11 processorer er naturligvis standard, og med mulighed for op til 64 GB løber man aldrig tør for lagerplads.

Hvad forbindelsesmuligheder angår, tilbyder alle modeller naturligvis også både Intel Thunderbolt, USB-C og HDMI-adgang.

Du kan læse mere om Fujitsu U7 serien her.


Fujitsu U7 inkl automatisk opdatering af alle sikkerhedsprogrammer

En bærbar er aldrig mere sikker end den sidste sikkerhedsopdatering. Derfor ved alle, at det gælder om at opdatere hurtigt og konsekvent på ALLE enheder. Alligevel glipper det ofte, når hverdagens travlhed melder sig. Men det er der råd for.

Du har sikkert hørt om computer-as-a-service, hvor man lejer medarbejdernes bærbare for en fast månedlig ydelse. Med udgangspunkt i Fujitsu Future Workplace går Codeex nu skridtet videre og tilbyder dig arbejdsplads-as-a-service.

Arbejdsplads-as-a-service - fuld sikkerhed og fleksibilitet

Arbejdsplads-as-a-service er et koncept, hvor du betaler et fast månedligt for hver medarbejders IT-udstyr; inkl. VPN samt automatisk og konsekvent opdatering af alle arbejds- og sikkerhedsprogrammer. Dermed er alle organisationens klienter sikret maksimal og ensartet sikkerhed, inkl. Microsoft M365 Protection og Windows Virtual Desktop.

Med arbejdsplads-as-a service får organisationen desuden dansk support, landsdækkende udkørende reparation samt udrulning og automatisk opdatering af Exchange Online, MS Teams, One Drive for Business, Device Management, Office 365 apps (Cord, Excel, PPT, Access, etc.).

Standardprisen for ovenstående løsning er 311 kr./md/pr. bruger. ved mindst 125 brugere. Men da arbejdsplads-as-a-service er et fleksibelt koncept, kan en løsning for færre enheder og/eller allerede indkøbt hardware fra andre brands skræddersyes til dit behov.

Du kan læse mere om arbejdsplads-as-a-service her.


Vil du vide mere om bærbare med maksimal sikkerhed?

Udover Fujitsu U7-serien er det også værd at se nærmere på HP G8 serien. Her får man 12 indbyggede sikkerhedssystemer samt HP Wolf som konstant overvåger indgående datastrømme og automatisk lukker ned ved angreb.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores ekspert i valg af hardware og sikkerhed Charlotte Fredsgaard på cf@codeex.dk eller 76 71 00 00.

Til vores nyhedsbrev skriver vi løbende om sikkerhedsløsninger på alle niveauer. Vil du holde dig opdateret på de nyeste muligheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her - eller følg os på Linkedin.

Få mere viden og inspiration her

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

I gamle dage var AI begrænset til skakcomputere. I dag er AI en integreret del af vores daglige liv, fra personlige assistenter til daglige...

Read More
PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

20. maj lancerede HP deres to første PC´er med indbygget AI; HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI. Det kommer du selvfølgelig til at høre mere...

Read More
Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Read More