Slip for kapitalbindingen og bøvlet ved at eje og supportere eget IT-udstyr

 

Fremtidens medarbejdere og organisation har behov for fleksibilitet

Er der noget Corona har lært os, så er det, at fleksibilitet og muligheden for hurtigt at omstille sig er afgørende for succes.

Medarbejdere skal kunne arbejde når-som-helst fra hvor-som-helst. Uden at gå på kompromis med hverken effektivitet eller sikkerhed. 

Virksomheder skal kunne tilpasse sig en ny virkelighed med få dages varsel og have den nødvendige kapital til rådighed. Samt i videst mulig omfang fokusere sine IT-kompetencer på udvikling frem for på drift. 

 

Befri IT-afdelingen!

– arbejdsplads-as-a-service fra 311 kr/md.*


Du har sikkert hørt om computer-as-a-service, hvor man lejer medarbejdernes bærbare for en fast månedlig ydelse. 

Med udgangspunkt i Fujitsu Future Workplace går Codeex nu skridtet videre og tilbyder dig arbejdsplads-as-a-service.

Arbejdsplads-as-a-service er et koncept, hvor du betaler et fast månedligt for hver medarbejders IT-udstyr; inkl. VPN og alle arbejds- og sikkerhedsprogrammer, (dansk) support, landsdækkende udkørende reparation samt udrulning og automatisk opdatering af Exchange Online, MS Teams, One Drive for Business, Device Management, Office 365 apps (Cord, Excel, PPT, Access, etc.) samt Microsoft M365 Protection og Windows Virtual Desktop med Azure.

* Bemærk, at fra-prisen på 311 kr/md er baseret på en aftale med mindst 125 enheder. 

 


Læs mere om udstyr, software,
support og priser i vores e-Book

Sikker og effektiv overalt

Jo flere kolleger der arbejder hjemme, hos kunder eller i det offentlige rum, jo mere har virksomheden brug for sikre netforbindelser og opdatede sikkerhedsprogrammer. Derfor er Cloud Managed Workplace, Windows Virtual Desktop samt VPN en del af løsningen. 

Befri IT-afdelingen

Hver eneste dag bruger IT-afdelingen (for meget) tid på glemte passwords, opdateringer og oprettelse af brugere. Tid, som ville give langt større værdi, hvis den blev brugt på udvikling og optimering af IT-infrastrukturen. 

 

Frigør kapital 

Indkøb af IT-udstyr til afdelinger eller hele virksomheden binder kapital som ville være bedre anvendt til investeringer i fremtidig vækst. 

Altid sikker - altid opdateret

Få fuld datasikkerhed, VPN-forbindelse og maksimal fleksibilitet for både medarbejdere og virksomhed  med arbejdsplads-as-a-service: Fujitsu U7 Lifebook inkl. automatisk opdatering af alle MS 365 apps samt Cloud Managed Workplace og M365 Protection.

HubSpot Video

 

Frigør kapital

Brug virksomhedens kapital på investeringer i fremtiden som genererer omsætning i stedet for på indkøb af hardware. Dermed undgår man også den hurtige afskrivning og binder langt færre midler til driften.  

HubSpot Video

 

Befri IT-afdelingen

Slut med at bruge IT-afdelingens dyrebare tid på brugersupport og opdateringer. Arbejdsplads-as-a-service giver alle medarbejdere en Fujitsu Lifebook U7 inkl. automatisk opdatering og dansk support. Og frigiver dermed tid i IT-afdelingen til udvikling og optimering af  IT-infrastruktur og services.

 

 

HubSpot Video

 


Fujitsu_landingpage_ebook_fw-1
 

Få det fulde overblik og alle detaljer

Arbejdsplads-as-a-service indeholder både hardware, software, support, sikkerhed og implementering. 


Få det fulde overblik over fordele og services i vores e-Book. 

Hent e-Booken

 

Fujitsu Lifebook U7 Gen. 11 inkl. alle apps og fuld support fra kun 311 kr./md.

Arbejdsplads-as-a-service er centreret omkring den kendte Lifebook U7 med Intel Gen. 11 ® Core ™ processorer og Wifi 6. Men har du eller dine medarbejdere ønsker eller behov for en anden bærbar, er dette selvfølgelig muligt.

Uanset hvad du vælger, får alle medarbejdere en løsning, hvor Cloud Managed Workplace (CMW) komponenten giver mulighed for sikkert og effektivt at bruge Microsoft 365´s kernefunktioner: 

■ Microsoft Teams
■ OneDrive for Business
■ Device Management (Ikke tilgængelig for kunder med
  M365 Business Standard licens)
■ Office 365 Application (Word, Excel, PowerPoint, Access, etc.
■ Basic Microsoft 365 Protection (Exchange Online Protection,
Conditional Access).

Windows Virtual Desktop giver desuden adgang til Microsoft Azure virtual desktop
funktionerne:
■ Published desktop – host pool af multi-session Windows 10 virtuelle maskiner
■ FSLogix Profile container
■ Master Image VM inkl. 7 applikationer
■ Microsoft og Fujitsu best practice OS Setting/Policies. 

U7 bærbar

Se alle specs for Fujitsu U7 Intel Gen. 10

 

Standardprisen for ovenstående løsning er 311 kr./md. ved mindst 125 brugere. Men da arbejdsplads-as-a-service er et fleksibelt koncept, kan allerede indkøbt hardware også integreres i en skræddersyet løsning. 

Du er velkommen til at høre mere om dine muligheder hos vores Sales Manager Charlotte Fredgaard på cf@codeex.dk / 76 71 00 00.

Populære tilvalg for alle

Har du brug for tilbehør som skærme med eller uden indbygget dockingstation, ergonomiske mus og langtidsholdbare tastarurer kan det selvfølgelig blive en del af din løsning. Herunder kan du se et par af de mest populære tilvalg til Fujitsu Lifebook U7. 

 

Komplet pakkeløsning


Sammen med Fujitsu tilbyder Codeex arbejdsplads-as-a-service. En standardiseret men alligevel fleksibel løsning der giver både virksomhed og medarbejdere det optimale IT-setup. 

1. Sikker fleksibilitet: VPN-forbindelse samt konsekvent opdatering af alle sikkerhedsprogrammer og brugere. 

2. Befri IT-afdelingen: Færre rutineopgaver giver mere tid til forretningsudvikling.

4. Frigør kapital: Anvend virksomhedens kapital til udvikling fremfor indkøb af hardware. 

Devices_illustration_eBook-1

 

Hent og del flyeren om arbejdsplads-as-a-service 


Se flyer med samlet løsning

 

Standardaftale med plads til dine ønsker

At overtage driften og supporten af en afdeling eller virksomheds IT-udstyr kræver erfaring og gennemprøvede processer. Det har vi.

Vi hjælper med at definere og samle din virksomheds samlede behov samt skaber det nødvendige overblik over netværk, infrastruktur og de nødvendige licenser. Vi søger desuden for, at din virksomheds back-log af krav og ønsker bliver inddraget. Derefter sender vi dig det endelige bud på løsning og vilkår. 

Derefter afholder vi en workshop, hvor vi sammen definerer de ønskede produkter, services og løsninger. Derefter tager vi os af hele den praktiske implementation. 


Eksempel på integrationsproces

process_fujitsu

 

 

Sammen skaber vi fremtidens arbejdsplads

Nutiden og fremtidens medarbejdere forventer fysisk fleksibilitet samt digital sikkerhed og effektivitet. Vil man beholde og tiltrække de bedste medarbejdere, skal man som virksomhed kunne møde disse forventninger. 
 
Arbejdsplads-as-a-service er udviklet for at sikre både medarbejdere og virksomhed maksimal fleksibilitet og sikkerhed. Desuden får virksomheden frigjort ressourcer i IT-afdelingen og undgår at binde kapital i hardware.  

Vil du vide mere om priser, services og implementering, så er du altid velkommen til at kontakte os. 
 
 
Charlotte
 

Giv eksperten et kald

Charlotte Fredgaard har mange års erfaring med rådgivning omkring valg og finansiering af komplette virksomhedsløsninger. 

Du er altid velkommen til at kontakte Charlotte med spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud. 

Charlotte Fredsgaard
Sales Manager
Mobil: 76 71 00 00
E-mail: cf@codeex.dk

Book et møde med charlotte

Charlotte
 

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

 

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

let_reuse_ikon


Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

datasletning_reuse_ikon-1


Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

bæredygtigt_reuse_ikon


Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.