Skip to the main content.

2 min read

Codeex er nu Honeywell Platinum Partner

Featured Image

Efter endnu et år med mange nye kunder og projekter er Codeex blevet udnævnt til Honeywell Platinum Partner. Det betyder, at vi nu kan tilbyde vores kunder endnu bedre priser, leverancer og services for Honeywells produkter.

Digitaliseringen af danske virksomheders lager- og logistikløsninger har i mange år været under hastig udvikling. Primært fordi en digitaliseret lager- og logistikløsning er den direkte vej til effektiviseringsgevinster samt real-time lagerstatus og en langt bedre kundeservice.

Denne udvikling har helt naturligt affødt et stærkt øget salg af soft- og hardware løsninger som fx truckterminaler, bærbare printere og håndholdte scannere og terminaler.

”Vi oplever en stigning i salget af både scannere, hånd- og truckterminaler samt labelprintere. Men også mere specialiserede produkter som fx mobile printere og meget små scannere ser vi en kraftig stigning i salget af.”

Johnny Nørgaard. Partner og ekspert i lager- og logistikløsninger, Codeex.


20 års erfaring med udvikling af lager- og logistikløsninger

Honeywell har mere end 20 års erfaring med at udvikle og producere innovative løsninger til lager- og logistikløsninger på tværs af alle brancher og industrier. Fælles for Honeywells produkter er høj kvalitet i både holdbarhed og driftssikkerhed. Samtidig kommer der hele tiden nye opdateringer og tilpasninger af produkter og software med udgangspunkt i brugernes input. Codeex har været leverandør af Honeywells løsninger siden dag 1.

”Codeex´ ekspertviden og erfaring gør, at kunderne bliver anbefalet de rigtige modeller, og derfor oplever Honeywells produkter som den rette løsning. Blandt andet derfor er vi meget glade for, at Codeex nu har opnået status som Honeywell Platinum Partner”.

Steen Andresen. Regional Channel Sales Manager Nordic and Baltic, Honeywell.


Driftsstabilitet, hurtig levering og genbrug af tilbehør

Honeywell producerer en bred produktportefølje af trådløse håndterminaler til lager, logistik og detail. Udover stærke specs og høj driftsstabilitet har Honeywell været dygtige til at undgå de produktions- og leveringsflaskehalse, som corona og senest krigen i Ukraine har skabt. Det betyder, at næsten alle Honeywells produkter kan leveres indenfor kort tid.

Sidst men ikke mindst gør Honeywell det muligt at genbruge holdere, ladestationer og batterier på tværs af deres modeller og produktgenerationer. Derfor er Honeywell næsten altid det mest kosteffektive valg, hvis eksisterende hardware fra Honeywell er end-of-life og skal udskiftes. Fx kunne Select Sport forsætte med tilbehøret fra deres oprindelige CK3-løsning, da man opgraderede til Android Platformen og CK65 terminaler.

Samtidig tilbød Codeex en software løsning, hvor de ældre CK3 håndterminaler via en RDP-klient kunne forsætte på Select Sports WMS-system sammen med de nye CK65 terminaler, der kører på Android Platformen. Du kan se hele Select casen herunder.


Hør mere om dine fordele

Vil du vide mere om hvilke fordele, Codeex´ status som Honeywell Platinum Partner giver vores kunder? Eller have et godt tilbud på konkrete modeller? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til partner og lager- og logistikekspert Johnny Nørgaard på jn@codeex.dk eller på 7671 0000.


Flere anbefalinger og produktnyheder

Vil du være sikker på at få næste uges tips til effektivisering af lager- og logistikløsninger, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her - eller følg os på linkedin.

Få mere viden og inspiration her

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

En kosteffektiv IT-sikkerhedsløsning som både ledere, kolleger, kunder og eksterne partnere er trygge ved er essentiel for enhver...

Read More
Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Ekspertinterview med Codeex´ netværksekspert, partner og direktør for Codeex Solutions Rasmus Bang. Et stabilt og sikkert netværk er afgørende for...

Read More
Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

I en verden hvor der er WiFi overalt, gemmer sig et paradoks, som mange virksomheder støder på i deres stræben efter det perfekte netværk. Nicolai...

Read More