Skip to the main content.

2 min read

Cisco Identity Services Engine - enestående netværkssikkerhed

Featured Image

Ja. Vi ved det godt. Der findes allerede masser af LinkedIn opslag og blogs om IT-sikkerhed. Men det her er et af dem, du bør læse! Det handler nemlig om Cisco Identity Services Engine (ISE), som er en enestående løsning for organisationens netværkssikkerhed. Her følger en ikke-så-teknisk forklaring på, hvad Cisco ISE er, hvorfor det er enestående og hvordan Cisco ISE kan gavne din virksomhed. Læs med!

Hvad er Cisco ISE?

Forestil dig en VIP-netværkssikkerhedsdørmand, der med de største muskler, den bedste teknik og ubegrænsede ressourcer beskytter dit digitale imperium. Så begynder du at have et klart billede af, hvad Cisco ISE er. Med Cisco ISE får din organisation en dørmand ved netværket som effektivt sørger for følgende:


cisco identity services engine er netværkets svulmende muskler


1. Sikker adgangskontrol:

Cisco ISE giver dig mulighed for præcist at definere, hvem der må få adgang til dine systemer. Det sker ud fra en registrering af identitet, de enheder der bruges, og hvor de fysisk befinder sig. Dette er en afgørende kontrolmekanisme for at sikre, at kun de rigtige personer får adgang til dine følsomme data og ressourcer.

Dette betyder, at du kan oprette regler og politikker, der kun tillader autoriserede brugere at få adgang til bestemte dele af netværket. For eksempel kan du konfigurere ISE til at tillade ledelsen adgang til finansielle oplysninger, mens resten af medarbejderne kun har adgang til de ressourcer, der er relevante for deres rolle. Dette reducerer risikoen for uautoriseret adgang og beskytter følsomme oplysninger.2. Netværksovervågning:

Med Cisco ISE kan du hele tiden følge med i, hvem der er tilsluttet dit netværk, og hvad de laver. Det er afgørende for at opdage og reagere på potentielle trusler i realtid.

For eksempel, hvis der pludselig er en usædvanlig stor datatrafik fra en bestemt enhed eller bruger, registrerer ISE dette som en potentielt mistænkelig aktivitet og udløse alarmer eller automatiserede handlinger. Dette gør det muligt at afbryde potentielle angreb eller uautoriseret adgang, inden de forårsager skade.


cisco identity services engine overvåger netværket hele tiden


3. Overholdelse af sikkerhedsregler:

I en tid med skiftende og komplekse sikkerhedsregler og standarder er compliance afgørende for enhver virksomhed. Cisco ISE gør det let at efterleve disse regler ved at automatisere håndhævelsen af politikker og regler.

Dette betyder, at din virksomhed kan opfylde kravene fra forskellige sikkerhedsstandarder, såsom GDPR eller HIPAA uden manuel intervention. Det reducerer både risikoen for fejl og mod omkostningerne ved manglende compliance.4. Indbyd dine samarbejdspartnere:

Cisco ISE giver mulighed for at oprette en brugervenlig adgangsportal, hvor gæster og samarbejdspartnere kan anmode om adgang til dit netværk ved at opgive navn, firma og formål. Dermed har du hele tiden et samlet overblik over eksterne brugere af dit netværk. Det er muligt at gøre netværksadgangen tidsbegrænset. Vil man have endnu mere sikkerhed er det også muligt at oprette et isoleret gæstenetværk uden adgang til følsomme data.Se videoen, og bliv endnu klogere

Hvis du ønsker detaljer, eksempler og at se Cisco ISE i aktion, så se videoen herunder.

 

Vil du vide mere om Cisco ISE, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine behov og ønsker.

Få mere viden og inspiration her

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

I gamle dage var AI begrænset til skakcomputere. I dag er AI en integreret del af vores daglige liv, fra personlige assistenter til daglige...

Read More
PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

20. maj lancerede HP deres to første PC´er med indbygget AI; HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI. Det kommer du selvfølgelig til at høre mere...

Read More
Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Read More