Skip to the main content.

2 min read

Bedste skærme og tastatur til hjemmearbejdspladsen?

Featured Image

Efter epidemien taler alle om ”Modern workplace”, ”hybrid workspaces” og ”den fleksible arbejdsplads”. Fordelene for både virksomhed og medarbejdere er store, man må bare ikke glemme ergonomien. Herunder får du vores anbefalinger til skærme og tastaturer, der forebygge træthed, hovedpine og museskader på hjemmearbejdspladsen.

TÜV-godkendte skærme fra Phillips

I starten af Corona hvor alle troede at fast hjemmearbejde kun var for en kort periode, kunne de fleste stille sig tilfredse med en bærbar på skødet i sofaen. Efterhånden som perspektivet med hjemmearbejde blev mere langsigtet, indtog fladskærme med indbygget dock og videokamera hjemmekontorerne.Men teknik og praktisk funktionalitet er ikke nok – en god skærm skal først og fremmest være god for øjnene, nakken og hovedet. Derfor anbefaler vi Phillips skærme som førstevalget til hjemmearbejdspladsen. Blandt andet pga. de nærmest ubegrænsede indstillingsmuligheder, den minimale flimmer samt TÜV Eye Comfort certificeringen.

Det og de øvrige grunde til at vælge Phillips skærm til hjemmearbejdspladsen – og til kontoret – kan du læse mere om her.


Ergonomisk korrekte mus og tastaturer fra RollerMouse

På et RollerMouse tastatur sidder cursorstyringen midtfor tastaturet. Den centrerede mus eliminerer de gentagne og unødvendige bevægelser, der ellers kan give smerter i nakke, skuldre, albuer og håndled og er ideel, hvis du døjer med eller ønsker at forebygge muserelaterede belastningsskader. Dermed arbejder man mere afslappet og varieret og hele tiden indenfor ’det gode’ arbejdsområde som vist i illustrationen.

undefined-3

En centreret mus er en ergonomisk korrekt mus.


Enhåndsmus der kan indstilles til enhver håndtype

Generelt er mus rimeligt ens. Så har man ikke en hånd, der passer til standarden, stiger chancerne for uhensigtsmæssige bevægelser, smerter og museskader.

RollerMouse har udviklet en mus, der kan justeres for både hældning og tommelfingerstøtte. Dermed undgår brugeren kramper, smerter og belastningsskader. Vi anbefaler især denne løsning til medarbejdere, som udfører rutinemæssige udfyldningsopaver i excel eller løser grafiske opgaver med høj detaljegrad.


Prøv RollerMouse gratis i 14 dage

”Men er det ikke svært at vænne sig til?” Jo. For nogle er det. Men for de allerfleste går der ikke mere end to-tre dage, så er det eneste man lægger mærke til mindre ømhed i arme, skuldre og nakke.

Men prøv selv – det er altid muligt at teste alle RollerMouse løsningerne gratis i 14 dage. Man bestemmer selv, om det skal være på kontoret eller hjemmearbejdspladsen.
Du kan se og bestille en prøve af alle RollerMouse løsninger her.

Få en gratis vurdering af arbejdsstillingen oveni
Vælger fem eller flere kolleger at teste tastaturer og/eller mus fra RollerMouse tilbyder RollerMouse desuden en gratis vurdering af hver medarbejders individuelle arbejdsstillinger.

Du kan læse mere om de gratis testmuligheder og den gratis analyse af arbejdsstillinger her.


Support og sikkerhed er afgørende for den moderne arbejdsplads

Korrekt udstyr og ergonomi er vigtigt. Men adgangen til effektiv support, inkl. rettidig og ensartet udrulning af opdateringer og licenser skal også være i orden, uanset hvor medarbejderne befinder sig.

Samtidig skal medarbejdernes forbindelse til virksomhedens netværk, servere, drev med mere være lige så effektiv hjemme og på farten som på kontoret. Uden at der bliver gået på kompromis med virksomhedens databackup og brugernes endpoint-security.

Se vores anbefalinger til endpoint-security, netværk og supportløsninger i eBooken herunder. Du kan blandt andet læse om, hvorfor vi HP Lifebooks er den mest sikre serie af bærbare på markedet.

eBook: Anbefalinger til Modern Workplace

 

Mere viden og inspiration

Vil du holde dig opdateret om fremtidens IT-løsninger, og er du ikke allerede tilmeldt vores nyhedsbrev, så kan du gøre det her.

Få mere viden og inspiration her

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

I gamle dage var AI begrænset til skakcomputere. I dag er AI en integreret del af vores daglige liv, fra personlige assistenter til daglige...

Read More
PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

20. maj lancerede HP deres to første PC´er med indbygget AI; HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI. Det kommer du selvfølgelig til at høre mere...

Read More
Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Read More