Skip to the main content.
Webshop

1 min read

7 gode råd til valg af en bedre møderumsløsning

Featured Image

I en verden hvor effektiv kommunikation og samarbejde er nøglen til succes, er valg af den rette møderumsløsning vigtig for både medarbejdernes effektivitet og trivsel. Her er 7 nøglepunkter, du bør overveje:


website-blog-article-7-gode-raad-til-valg-af-en-bedre-moederumsloesning-01

  1. Brugervenlighed: En god møderumsløsning skal være intuitiv og nem at bruge for alle deltagerne, uanset deres tekniske færdigheder. Vælg en løsning, der ikke kræver en stejl læringskurve, og som har en brugervenlig grænseflade.

  2. Sammenkoblingsmuligheder: Sørg for, at den valgte løsning kan integreres sømløst med forskellige enheder og platforme (Teams, Google osv). Det giver deltagerne mulighed for at deltage i møder fra deres foretrukne enheder, uanset om det er en computer, tablet eller smartphone.

  3. Sikkerhed: Datasikkerhed er afgørende, især når der udveksles fortrolige oplysninger under møder. Vælg en løsning, der tilbyder stærk kryptering af mødedata, beskyttelse mod uautoriseret deltagelse samt automatisk opdatering af sikkerhed og funktionalitet.

  4. Interaktive funktioner: Visse møderumsløsninger tilbyder ekstra funktioner som skærmdeling, print- eller pdf af whiteboards samt live-chats. Disse funktioner gør det lettere at dele information, idéer og noter under og efter møder.

  5. Kompatibilitet med andre systemer: Sørg for at tjekke de konkrete integrationsmuligheder og evt. barrierer i forhold vil virksomhedens eksisterende samarbejdsværktøjer som Teams, Zoom, Slack, Skype eller andre. Alle møderumsløsninger kan integreres, men afhængigt af leverandører er der altid værktøjer som integrerer bedre og mere intuitivt end andre ...

  6. Support og service: Overvej leverandørens omdømme og kundesupport. En pålidelig support er afgørende, hvis du støder på tekniske udfordringer eller har spørgsmål til tekniske muligheder.

  7. Demo og evaluering: Test billed- og lydkvalitet samt muligheden for effektiv støjreduktion, før du investerer. Fokuserer kameraet på den deltager, der taler? Er det muligt at skabe støjreducerende ”bobler”, hvor baggrundsstøjen fra filtreres fra?

website-blog-article-7-gode-raad-til-valg-af-en-bedre-moederumsloesning-02

Codeex anbefaler Poly

I Codeex har vi og vores kunder god erfaring med møderumsløsninger fra Poly (det tidligere Plantronic). Det skyldes dels et fornuftigt prisniveau, løsninger der dækker alle typer rum og situationer samt – ikke mindst – høj billedkvalitet, intuitiv betjening og ekstremt godt lyd.

Her kan du se online-demonstrationer af Poly´s løsninger for både åbne, lukkede, store og små møderum.Besøg et af vores demorum

Vil du se en live-demonstration af den eller de løsninger, der vil passe til dine og kollegernes behov? Så er du altid velkommen til at kontakte mig for et besøg i et af vores demo-rum.

Få mere viden og inspiration her

Cisco HyperFlex: Skalerbarhed og effektivitet med minimalt forbrug

Cisco HyperFlex: Skalerbarhed og effektivitet med minimalt forbrug

I en tid hvor data er konge, og virksomheder konstant søger efter måder at optimere deres it-infrastruktur på, bliver Cisco HyperFlex rost for sin...

Read More
Hvorfor er HP Wolf Security den bedste sikkerhedsløsning?

Hvorfor er HP Wolf Security den bedste sikkerhedsløsning?

HP Wolf Security er HP´s bud på en sikkerhedsløsning til at beskytte alle dele af organisationers digitale miljøer mod en bred vifte af cybertrusler,...

Read More
Hvad er Fortinet? Og hvad er fordelene?

Hvad er Fortinet? Og hvad er fordelene?

Fortinet er en af verdens førende leverandører på netværksområdet. Specialet er udvikling og implementering af avancerede sikkerhedsløsninger, der...

Read More