Webshop

Intelligent genbrug er IT genbrug

Se hvor meget CO2-udledning du kan hjælpe med at reducere ved at lade dit brugte IT-udstyr blive genanvendt. 


Tag testen her

 

Vi giver dit brugte IT-udstyr nyt liv

For hver computer, der genanvendes kan vi reducere CO2-udledninger, spare jordens råmaterialer og skabe en cirkulær økonomi, hvor ressourcer og produkter bruges mere effektivt. Vi hjælper i hele processen med opkøb eller tilbagekøb, og genanvendelse af brugt udfaset it-udstyr, samt rest- og overskudslagre af nyt udstyr.

Se processen hvordan vi gør

Datasikkerhed

Vi sikrer at databærende udstyr håndteres sikkert når det udfases, og at data slettes på en måde, der genererer et bevis på at sletningen er gennemført og bevarer et komplet auditerbart spor.

Genbrug

Håndteret korrekt og med genbrug for øje, vil det udfasede brugte IT-udstyr ofte kunne indeholde overraskende store restværdier - værdier vi gerne vil genskabe og dele med vores kunder.

Miljøgevinster

Vidste du at en laptop eller en pc har været skyld i udledning af mellem 300 og 900 kg CO2 under fremstilling i Kina og transport ud til forbrugeren ude i verden? Gør en forskel formiljøet idag.

 

Tag testen her

Se hvor meget CO2-udledning du kan hjælpe med at reducere, ved at lade dit brugte it-udstyr blive genbrugt andet sted. Udfyld formularen så sender vi dig resultatet til din e-mail.

 

Hvorfor sælge sit gamle it-udstyr?

Der kan være mange årsager til at sælge sit gamle it-udstyr, og i mange tilfælde, med store økonomiske fordele. Alt for meget it-udstyr ender på lossepladsen, i stedet for at andre kan gøre brug af det. Det kan du lave om på.

Hvad betyder en grøn it-profil?

For os handler en grøn it-profil egentligt mest om sund fornuft. Hvis andre kan bruge udstyret, så skal det ikke på lossepladsen. Vores definition er, at udstyret bruges under hensyntagen til ressourcer og miljø.

Hvad sker der med det brugte udstyr?

I de fleste tilfælde sælger vi udstyret videre til udlandet. Der er dog også udstyr som er i så dårlig stand, at det ikke kan sælges. Dette sender vi til miljømæssigt affald. Før vi gør dette, sørger vi naturligvis for, at alle dine data bliver slettet.

Hvor betaler vi for det brugte udstyr?

Der er selvfølgelig stor forskel på hvad vi giver for det brugte udstyr. Det kommer an på kvalitet og alder, men vi kigger også på mærke, type, stand og model, så vi kan give den bedste pris for det brugte udstyr.

 

Værdi ved genanvendelse

Genanvendelse af it-udstyr gør en stor forskel på vejen mod et mere bæredygtig samfund, men det er blot én af de mange fordele.

At sende dit it-udstyr til genbrug betyder, at produkterne håndteres på en enkel, sikker og miljømæssig forsvarlig måde. Værdien af udstyret kan f.eks. anvendes til nye it-investeringer eller doneres til velgørenhed. På billedet ses personalet ved biblioteket i Kilimanjaro, sammen med Farmaceuter uden Grænser i Danmark, som Codeex har doneret computere til.

 

Få et prisestimat på dit brugte udstyr

 

Vi gør processen nem for dig

Ved at genanvende it-udstyr og ikke fremstille nyt kan vi spare på jordens naturlige ressourcer. Hos Codeex har vi ekspertise og erfaring med genanvendelse af it-udstyr, og vi overholder naturligvis dansk og europæisk miljølovgivning omkring håndtering af brugt it og elektronik - og vores samarbejdspartnere videre i kæden er certificeret ISO 9001, 14001 og OHSAS 18001, og efterlever lovgivning om Anti Landfill og eksport af affald.

infographic_processen_vs1

 

 

Vil du vide mere?

stig
 

Kontakt Stig

Stig kan hjælpe dig med alt indenfor it-tilbagekøb og datasletning,
lifecycle management, after market sales samt sikker håndtering af databærende it-udstyr.

Stig Døssing
Sales Manager
Mobil: 25 64 64 60
E-mail: std@codeex.dk 

stig