Modern workplace

Fokus på ergonomi, netværk- og endpoint security samt service og support

Codeex > Hardware og services > Modern workplace

Mere effektivitet, højere arbejdsglæde, øget IT-sikkerhed

På den moderne arbejdsplads ønsker medarbejderne minimal transporttid og maksimal fleksibilitet i forhold til tid og sted. Ved at imødekomme disse behov sikrer man sig som virksomhed en række fordele:

  • Mulighed for at reducere antallet af kontorkvadratmeter

  • Fastholdelse og tiltrækning af især specialister og yngre medarbejdere

  • Effektiviseringsgevinster og øget jobglæde.

Vi har allerede hjulpet en lang række små og store virksomheder til fuld fleksibilitet - uden at gå på kompromis med hverken ergonomi, it-sikkerheden eller service- og supportniveauet. 

Ergonomi 

I starten af Corona hvor alle troede at fast hjemmearbejde kun var for en kort periode, stillede de fleste sig tilfredse med en bærbar på skødet i sofaen. Efterhånden som perspektivet med hjemmearbejde blev mere langsigtet, indtog fladskærme med indbygget dock og videokamera hjemmekontorerne.

Nu hvor hjemmearbejde for manges vedkommende er en permanent del af arbejdslivet en eller flere dage om ugen, forventer medarbejderne nu også skærme, der beskytter mod ”skærm-hovedpine” samt ergonomisk korrekte tastaturer og mus, der forhindrer og lindrer nakkesmerter, museskader og lign. 


Philips skærme - fuld af indbyggede fordele

Vi anbefaler altid Philips skærme, da man her får en lang række praktiske indbyggede fordele, fx dockingstation og pop-up kamera med Windows Hello.

Samtidig får man nærmest ubegrænsede indstillingsmuligheder samt TÜV Eye Comfort certificering, Phillips Flicker Free og Phillips Low Blue, der giver minimal flimmer og dermed forebygger skærmhovedpine og træthed. 

Sidst men ikke mindst, findes Philips skærme i størrelser, der passer til ethvert behov - fra kompakte 24" til gigantiske 49". 

modern_workplace_philip_skærm_27

Philips Display 24" LCD-skærm med pop-up kamera


Pop-up kamera med Windows Hello for optimal sikkerhed, indbygget docking-station, Quad HD og IPS-teknologi - altsammen i et format der kan findes plads til overalt. 

Læs mere her

modern_workplace_philip_skærm_27

Philips SuperWide 49" LCD skærm med pop-up kamera


Som at have to 27” 16:9 HD-skærme side om side - bare uden den besværlig opsætning. Med Pop-up kamera, indbygget dock og alle Philips skærmteknologier.

Læs mere her

modern_workplace_philip_skærm_27

Philips Monitor 34" ultrawide buet LCD-skærm


Giver komplet overblik over alle arbejdsopgaver. Og med FlickerFree, LowBlue og Crystal Clear Quad HD opløsning bliver man ikke træt i øjne eller hovede. 

Læs mere her

RollerMouse - ergonomisk korrekte mus og tastaturer 

En centreret mus er en ergonomisk korrekt mus. Den centrerede placering af RollerMouse foran tastaturet giver en ergonomisk korrekt arbejdsstilling, der forebygger overstrækninger, spændinger og vrid. Dermed arbejder man mere afslappet og varieret og hele tiden indenfor ’det gode’ arbejdsområde som vist i illustrationen herunder.

Samtidig tilbyder Rollermouse også en række "enhånds-mus" samt højderegulerbare skærmstande, der giver ergonomisk optimale forhold, der både lindrer og forebygger skader. 

RollerMouse løsninger er designet med fuldt fokus på at forhindre og lindre seneskedehindebetændelse, spændingshovedpine, karpaltunnelsyndrom, springfinger, tennisalbue og er dermed en direkte investering i færre sygedage og et bedre arbejdsmiljø.

RollerMouse anbefales af en lang række af ergonomieksperter og fysioterapeuter. 

Contour_ArmSupportRed_balance_topview_balance_keyboard_lines_DK

 

En hverdag med minimal belastning

På et RollerMouse tastatur er cursorstyringen placeret midtfor tastaturet. Dermed elimineres den gentagne rækken ud efter musen. Og dermed de bevægelser der giver smerter i nakke, skuldre, albuer og håndled. Derfor er RollerMouse tastaturer fantastiske til at forebygge eller afhjælpe muserelaterede belastningsskader.

Kombinerer man samtidig med en stand, der løfter den bærbare eller tabletten op i øjenhøjde, er man meget tæt på en ergonomisk optimal arbejdsdag. 

modern_workplace_ergonomi_rollermouse
 

modern_workplace_philip_skærm_27RollerMouse tastaturer


Fås med og uden under-armsstøtte, trådløse, kablede og i flere designs, blandt andet det høj præmierede Red Dot tastatur. 

Læs mere her

modern_workplace_philip_skærm_27Enhåndsmus til alle hænder


Musen kan justeres for både hældning og tommel-fingerstøtte, så brugeren undgår kramper, smerter og belastningsskader. 

Læs mere her

modern_workplace_philip_skærm_27Stand til bærbare og tablets 


Få din bærbare eller tablet op i øjenhøjde og optimal arbejdsafstand. Lavet i et enkelt men slidstærkt aluminiums-design.

Læs mere her

Lån en RollerMouse gratis i 14 dage


Lige nu er det muligt at prøve alle RollerMouse løsninger gratis i 14 dage. Du bestemmer selv, om det skal være på kontoret eller hjemmearbejdspladsen.

Går fem kolleger sammen, tilbyder vi desuden en gratis vurdering af jeres individuelle arbejdsstillinger. 

Ja tak, jeg vil gerne låne en rollermouse gratis i 14 dage

Netværk og endpoint-security

Medarbejderne vil gerne arbejde mere hjemmefra og på farten – og virksomhederne vil gerne give dem lov. Udfordringen er, at sikkerheden skal være den samme overalt.

Først og fremmest bør man forsyne medarbejderne med clienter med så mange og så effektive sikkerhedsfunktioner og -programmer som muligt. Samtidig bør man fokusere på et VPN-netværk, der sikrer både sikkerheden og effektiviteten.


Netværkets kapacitet er vigtigere end løsningens navn

Et stabilt og korrekt opsat VPN er afgørende for effektiv og sikker adgang til servere, drev og dokumenter. Om Cisco, Aruba, Fortinet eller en helt fjerde løsning er bedst, kan der ikke siges noget generelt om.

Fokus bør i stedet være på fleksibilitet og om  kapaciteten er høj nok – også på sigt – samt, om der er brug for en almindelige ”A-til-B-løsning”, eller om der er behov for fx en SD-WAN eller IPVPN-løsning.

Administrationsdelen bør også være i fokus. Dels i forhold til mulighederne for fjernadministration, forbrugsoverblik samt for, at IT-afdelingen og IT-administratorer kan arbejde i en sikker virtuel "boble", som ikke kan påvirkes af andre processer på deres computere – og dermed umuliggør adgang for ransom- eller spyware.


Endpoint security: Tillid er godt. Konstant mistillid er bedre.

HP´s pc´ere, laptops og printere har flere indbyggede sikkerhedsfunktioner og-procedurer end hardware produceret af noget andet brand. Intet klik på nettet, intet åbnet dokument og intet program køres på HP Elitebook bærbare, før alla data er analyseret og godkendt.

Kombinerer man med HP Wolf Security sikrer man sig desuden in-memory opdagelse af sikkerhedsbrud samt automatisk og omgående isolation af mistænkelige data og programmer. Derfor anbefaler vi både HP Wolf Security samt HP Elitebook bærbare.

Alternativt foreslår vi, at man overvåger al trafik og sikrer ensartet overholdelse af alle sikkerhedspolicies via en cloudbaseret sikkerhedsløsning som fx. Cisco Umbrella. 

Skulle virksomheden alligevel blive ramt af hackere eller ransomware er det afgørende at have en separeret backup af alle clienter og alle filer på alle niveauer. Derfor anbefaler vi databackup via Acronis Cyber Cloud.

 

modern_workplace_netværk_HPG8_2


HP Elitebook serien


Selvhelende BIOS, automatisk beskyttelse mod Phishing og 10 andre aktive sikkerhedsfunktioner gør HP Elitebook serien til en af markedets absolut mest sikre bærbare. 

Læs mere om HP G8-serien

modern_workplace_netværk_wolf_2


HP Wolf Security


Beskytter printere, pc´ere og bærbare via analyse af data-strømme, omgående isolation af mistænkelige data samt sømløs integration med virksomhedens øvrige sikkerhedsløsninger. 

Læs mere om HP Wolf Security

modern_workplace_netværk_acronis_1


Acronis Cyber Cloud


Genskabelse af virtuelle og fysiske clienter på 15 sekunder. Genskabelsen af drev tager 15 minutter - og du vælger selv, hvilke versioner der skal genskabes. Desuden mulighed for cloud-to-cloud backup for alle MS-tjenester.


Læs mere om Acronis Cyber Cloud

modern_workplace_netværk_cisco_1


Cisco Umbrella


På en fleksibel arbejdsplads skal netværket og endpoint sikker-heden understøtte, at medarbejderne og dermed netværks-trafikken ikke længere tager udgangspunkt i virksomhedens traditionelle perimetre. Derfor anbefaler vi den cloudbaserede Cisco Umbrella.

Læs mere om Cisco

Service og support

Hvem siger, at en stor virksomhed skal have en stor IT-afdeling? Eller at mindre virksomheder overhovedet skal have intern service og support af IT? Og hvorfor er det egentligt, at IT-afdelingen skal bruge sin dyrebare tid og kompetencer på rutinemæssige sikkerhedsopdateringer, glemte passwords og banale hardwareinstallationer?

På tværs af kundestørrelser, brancher og behov ser vi en lang række fordele for de virksomheder, som vælger at outsource hele eller dele af IT-afdelingens opgaver for service og support.

For at få det maksimale ud af en outsourcing er det afgørende, at man fra start har defineret virksomhedens behov og krav til SLA. Vores anbefaling er derfor, at man altid tager en grundig dialog med en evt. ekstern leverandør, før en aftale defineres og indgås.

Gå hele vejen med
"Arbejdsplads-as-a-Service"

Arbejdsplads-as-a-service”er et koncept, hvor du betaler et fast månedligt beløb for hver medarbejders IT-setup; dvs. bærbar/stationær, printer og VPN samt alle arbejds- og sikkerhedsprogrammer, (dansk) support, landsdækkende udkørende reparation samt udrulning og automatisk opdatering af alle de nødvendige bruger-, sikkerheds- og administrationsprogrammer.

modern_workplace_arbejdsplads_as_a_service_!
 

Fordele for både medarbejdere og virksomhed

Medarbejderne får optimal hardware, skal ikke selv bøvle med opdateringer og behøver ikke bekymre sig om IT-sikkerhed. Alt styres fra centralt hold og helt automatisk.

Virksomhedens IT-afdeling slipper for en lang række drift- og supportopgaver og får dermed mere tid til udvikling og optimering af virksomhedens IT-infrastruktur.

1. Sikker fleksibilitet: VPN-forbindelse samt konsekvent opdatering af alle sikkerhedsprogrammer og brugere.

2. Befri IT-afdelingen: Færre rutineopgaver giver mere tid til forretningsudvikling.

3. Frigør kapital: Anvend virksomhedens kapital til udvikling fremfor indkøb af hardware.

Se eksempel på løsning med Fujitsu U7 client inkl. alle programmer og fuld support for kun 311 kr./md.

Det er selvfølgelig muligt at lægge alle typer af brands ind i konceptet, ligesom det også er muligt at inkludere mobiltelefoner og tablets mm.

 

Vi har eksperter på alle områder

Vil du vide mere om de løsninger og produkter, vi anbefaler indenfor ergonomi, netværk- og endpoint security samt service og support? Så er du altid velkommen til en uforpligtende snak med en af vores eksperter.

Kelvin Christensen

Kelvin Christensen

Business Development Manager

T: 29 47 04 88
Ergonomi; skærme og tastaturer.

Mads Kruse Sørensen

Mads K. Sørensen

Business Development Manager

T: 41 66 80 00
Netværk samt service og support.

Mike Gosvig

Mike Gosvig

Business Development Manager

T: 60 66 86 20
Endpoint security

Charlotte Fredsgaard

Charlotte Fredsgaard

Sales Manager

T: 27 60 65 61
Løsningsdesign, produktansvarlig.

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

let_reuse_ikon

Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

datasletning_reuse_ikon-1

Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

bæredygtigt_reuse_ikon

Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.