Skip to the main content.
Webshop

Bærbare designet til dig og dine kolleger

Bærbare med fokus på brugernes hverdag 

At kunne tilbyde det rette IT-setup og den rette hardware skaber en attraktiv hverdag. Men der er stor forskel på medarbejdernes behov.

Medarbejdere som konstant er på farten har brug for let udstyr med excellente mødefunktioner mens en bruger, der primært arbejder med 3D-modellering har brug for ekstrastærke specs.

Dell udvikler, designer og bestykker deres hardware med udgangspunkt i fire personas: the Builder, the Producer, the Connector og the Specialist. Læs nærmere om de fire arketyper og de bærbare, som Dell har udviklet til dem herunder.

"Builder" - Latitude 9430

Skabt til ledere, konsulenter, advokater, ejendomsmæglere og alle andre som har behov for en let og elegant bærbar med stærk netforbindelse, et godt kamera, excellent lydkvalitet og ekstra lang batterilevetidSe specs og pris i webshoppen

website-products-dell-la9430
website-products-dell-la5531

"Specialist" - Latitude 5531

Ideel til designere, ingeniører, programmører og arkitekter eller andre med brug for masser af processorkraft, høj hastighed og muligheden for at køre avanceret software uden probler og nedbrud på flere skærme.

 

Se specs og pris i webshoppen

"Connector" - Latitude 7430

For team- og projektledere, marketingmedarbejdere og andre med mange møder. Understøtter virtuelle og fysiske møder med perfekt billede og lyd samt hurtig til- og frakobling af dockingstation.Se specs og pris i webshoppen

website-products-dell-la7430
website-products-dell-la5530

"Producer" - Latitude 5430

Perfekt for bla. it-administratorer, finansmedarbejdere, indkøbere og HR-medarbejdere med brug for en pålidelig og hurtig bærbar for maksimal effektivitet.Se specs og pris i webshoppen


Size matters

Dell har været blandt verdens tre største IT-leverandører i mange år.  


Fokus på hverdagens brug

Dell udvikler sine produkter med udgangspunkt i mennesker, ikke teknik. 


Sustainability i alle led

Dell producerer, emballerer, transporterer og bortskaffer bæredygtigt.

Vostro-serien til mindre virksomheder

Vostro-serien er skabt til opstarts og mindre virksomheder, som ønsker en (kost)effektiv løsning, de kan stole på. 

Maksimérer produktiviteten med avancerede processorer, refleksfrie skærme og flere porte for nem tilslutning. Desuden får man spildresistente tastaturer og avancerede mødefunktioner, der giver optimale lydforhold og reduceret pixelering. 

website-products-dell-v3420

Vostro 3420

Bærbar computer på 14 tommer med en smal kant på tre sider, Dell ComfortView og op til 12. generations Intel® Core™-processorer.


Se specs og priser

website-products-dell-v5620

Vostro 5620

16" tommer bærbar. Leveres med de nyeste 12. generations Intel® Core™ processorer og mere skærmplads på en skærm med 16:10-formatforhold.


Se specs og priser

website-products-dell-v5625

Vostro 5625.

16" bærbar med mere skærmplads med et formatforhold på 16:10 samt AMD Ryzen™ 5000 Series-processorer.

Se specs og priser

Precision-serien til krævende brugere

Precision-serien er ideel til brugere, der arbejder med CAD, tunge mulitimedieprogrammer og -filer samt ingeniører, dataanalytikere m.fl. som arbejder med komplekse løsninger og dashboards.

Alle modeller i Precision-serien kører CPU- og GPU-intensive programmer med topkomponenter som Intel 55 W-processorer, professionelt NVIDIA-grafikkort og avanceret termiske design, der sikrer, at systemet er køligt, støjsvagt og kører med optimal ydeevne.

Beskyt din enhed og dine data

Beskyt dine data med en række sikkerhedsløsninger, herunder Dell SafeGuard and Response, Dell SafeData, Dell SafeID, Dell SafeBIOS og Dell SafeScreen. Beskyt nemt din harddisk med software til registrering af fjernindtrængning, der advarer dig, såfremt systemet er blevet kompromitteret. 

website-products-dell-pr5470 

Precision 5470 

Mobil workstation på 14" med InfinityEdge display på fire sider, op til 12. generation af Intel® Core™ i9 og professionelt NVIDIA-grafikkort.


Se specs og priser

website-products-dell-pr3561

Precision 15 3561

En 15" bærbar PC med forbedret ydeevne og produktivitet i et elegant redesign. Med Dell Optimizer til Precision, 11. generations Intel® processorer og op til professionelt NVIDIA®-grafikkort.


Se specs og priser

website-products-dell-pr7760

Precision 7760

Verdens mest kraftfulde bærbare workstation på 17" med AI. Med Intel® Core®- eller Xeon®-processorer, professionelt NVIDIA®-grafikkort og Dell Optimizer for Precision.


Se specs og priser

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.

Vi hjælper dig med at vælge

Vil du have et uforpligtende tilbud på en skærmløsning? Eller har du spørgsmål til hvilken skærmløsning, du skal vælge? Så er du altid velkommen at give mig et kald eller sende mig en mail. 

Kelvin Christensen
Business Development Manager


Telefon: 76 71 00 00
E-mail: kc@codeex.dk
Kalender: Book et møde med mig her

modul-saelger-kelvin

Dell skærme

Kigger man på tværs af produktbredde, kvalitet og teknologi er Dell verdens førende leverandør af skærme til kontorer og hjemmearbejdspladser.


Se Dell skærme her

website-products-usp-dell-monitor