Skip to the main content.

Bærbare designet til dig og dine kolleger

Bærbare med fokus på brugernes hverdag 

At kunne tilbyde det rette IT-setup og den rette hardware skaber en attraktiv hverdag. Men der er stor forskel på medarbejdernes behov.

Medarbejdere som konstant er på farten har brug for let udstyr med excellente mødefunktioner mens en bruger, der primært arbejder med 3D-modellering har brug for ekstrastærke specs.

Dell udvikler, designer og bestykker deres hardware med udgangspunkt i fire personas: the Builder, the Producer, the Connector og the Specialist. Læs nærmere om de fire arketyper og de bærbare, som Dell har udviklet til dem herunder.

Længere nede på siden kan du desuden møde den kost-effektive Vostro-serie samt Precision-serien, som er designet til at imødekomme krævende brugeres behov. 

Fokus på bæredygtighed

Dell arbejder systematisk og ambitiøst med bæredygtighed på en lang række områder: 100 % genanvendelig emballage, cirkulær produktion, energireduktion i produktionsprocessen samt ikke mindst udvikling og implementering af det banebrydende koncept Luna, som sætter helt nye standarder for bæredygtighed. 

 "Builder" - Latitude 9440

Skabt til ledere, konsulenter, advokater, ejendomsmæglere og alle andre som har behov for en let og elegant bærbar med stærk netforbindelse, et godt kamera, excellent lydkvalitet og ekstra lang batterilevetidSe specs og pris i webshoppen

website-product-shot-dell-la9440
website-product-shot-dell-pr5480

"Specialist" - Precision 5480

Ideel til designere, ingeniører, programmører og arkitekter eller andre med brug for masser af processorkraft, høj hastighed og muligheden for at køre avanceret software uden probler og nedbrud på flere skærme.

 

Se specs og pris i webshoppen

"Connector" - Latitude 7440

For team- og projektledere, marketingmedarbejdere og andre med mange møder. Understøtter virtuelle og fysiske møder med perfekt billede og lyd samt hurtig til- og frakobling af dockingstation.Se specs og pris i webshoppen

website-product-shot-dell-la7440
website-product-shot-dell-la5440

"Producer" - Latitude 5440

Perfekt for bla. it-administratorer, finansmedarbejdere, indkøbere og HR-medarbejdere med brug for en pålidelig og hurtig bærbar for maksimal effektivitet.Se specs og pris i webshoppen


Size matters

Dell har været blandt verdens tre største IT-leverandører i mange år.  


Fokus på hverdagens brug

Dell udvikler sine produkter med udgangspunkt i mennesker, ikke teknik. 


Sustainability i alle led

Dell producerer, emballerer, transporterer og bortskaffer bæredygtigt.

Vostro-serien til mindre virksomheder

Vostro-serien er skabt til opstarts og mindre virksomheder, som ønsker en (kost)effektiv løsning, de kan stole på. 

Maksimérer produktiviteten med avancerede processorer, refleksfrie skærme og flere porte for nem tilslutning. Desuden får man spildresistente tastaturer, OS-genoprettelse, HD webkamera og avancerede mødefunktioner, der giver optimale lydforhold og reduceret pixelering. 

Vostro-serien fremstilles af op til 13,6 % genbrugsplast (forbrugsplast) og sendes i emballage, der er lavet af op til 94 % genanvendte eller vedvarende materialer.

website-product-shot-dell-vos3430

Vostro 3430

Bærbar computer på 14 tommer med en smal kant på tre sider, Dell ComfortView og op til 12. generations Intel® Core™-processorer.


Se specs 

website-product-shot-dell-vos5630

Vostro 5630

16" tommer bærbar. Leveres med de nyeste 12. generations Intel® Core™ processorer og mere skærmplads på en skærm med 16:10-formatforhold.


Se specs 

website-product-shot-dell-vos5635

Vostro 5635

16" bærbar med mere skærmplads med et formatforhold på 16:10 samt AMD Ryzen™ 5000 Series-processorer.


Se specs 

Precision-serien til krævende brugere

Precision-serien er ideel til brugere, der arbejder med CAD, tunge mulitimedieprogrammer og -filer samt ingeniører, dataanalytikere m.fl. som arbejder med komplekse løsninger og dashboards.

Opret og brug Virtual Reality/Augmented Reality (VR/AR) i 90 billeder pr. sekund. Eller gør brug af programmer med kunstig intelligens/maskinlæring (AI/ML) med skalerbar hukommelse og professionel grafik og CPU'er.

Alle modeller i Precision-serien kører CPU- og GPU-intensive programmer med topkomponenter som Intel 55 W-processorer, professionelt NVIDIA-grafikkort og avanceret termiske design, der sikrer, at systemet er køligt, støjsvagt og kører med optimal ydeevne.

Beskyt din enhed og dine data

Beskyt dine data med en række sikkerhedsløsninger, herunder Dell SafeGuard and Response, Dell SafeData, Dell SafeID, Dell SafeBIOS og Dell SafeScreen. Beskyt nemt din harddisk med software til registrering af fjernindtrængning, der advarer dig, såfremt systemet er blevet kompromitteret.

Også førende på bæredygtighed

Precision var den første bærbare der blev designet med genvundet kulfiber og vedvarende bioplast. Precision har mere end 15 EPEAT-registrerede produkter i hele porteføljen, der uafhængigt er blevet certificeret af Global Electronics Council og ENERGY STAR 8.0. Precision-emballage indeholder 100 % genvundet papirmasse.

website-product-shot-dell-pr5480 

Precision 5480 

Mobil workstation på 14" med InfinityEdge display på fire sider, op til 12. generation af Intel® Core™ i9 og professionelt NVIDIA-grafikkort.


Se specs og pris i webshoppen

website-product-shot-dell-pr3571

Precision 15 3571

En 15" bærbar PC med forbedret ydeevne og produktivitet i et elegant redesign. Med Dell Optimizer til Precision, 11. generations Intel® processorer og op til professionelt NVIDIA®-grafikkort.


Se specs 

website-product-shot-dell-pr7770

Precision 7770

Verdens mest kraftfulde bærbare workstation på 17" med AI. Med Intel® Core®- eller Xeon®-processorer, professionelt NVIDIA®-grafikkort og Dell Optimizer for Precision.


Se specs

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.

Vi hjælper dig med at vælge

Vil du have et uforpligtende tilbud på en skærmløsning? Eller har du spørgsmål til hvilken skærmløsning, du skal vælge? Så er du altid velkommen at give mig et kald eller sende mig en mail. 

Kelvin Christensen
Business Development Manager


Telefon: 76 71 00 00
E-mail: kc@codeex.dk
Kalender: Book et møde med mig her

modul-saelger-kelvin

Dell skærme

Kigger man på tværs af produktbredde, kvalitet og teknologi er Dell verdens førende leverandør af skærme til kontorer og hjemmearbejdspladser.


Se Dell skærme her

website-products-usp-dell-monitor