Skip to the main content.

- Kundecase -

Select Sport

Digital lagerstyring siden 2006. Og der kan stadig bygges videre på løsningen. 

Codeex > Lager og logistik > Cases > Select Sport

Glidende overgang minimerede investeringen

Select Sport digitaliserede allerede i 2006 sin lagerstyring. Løsningen bestod af en fuld integration til Selects økonomisystem samt indførelse af de allerførste effektive og holdbare håndterminaler; Intermec C730 og derefter Honeywells CK3 terminaler på Microsoft Windows Mobile platformen.

Da Microsoft meldte Windows Mobile platformen som end-of-life nogenlunde samtidig med, at Honeywells CK3-terminaler blev udfaset, stod Select Sport overfor en række store beslutninger og investeringer i fremtidens platform og hardware.


Androidplatformen var det oplagte valg

Sammen med Codeex blev det hurtigt besluttet, at en overgang til Android platformen var det oplagt for Select Sport. Primært pga. den høje fleksibilitet og den simple integration til alle WMS systemer samt alle brands og typer af lager-hardware.


... men hvilken håndterminal skulle man vælge?

Valget af Select Sports nye håndterminaler var straks sværere, da udbuddet af håndterminaler er meget stort. Ud fra Select Sports krav og behov vurderede Codeex en række mulige brands og modeller, og til slut faldt valget på en anbefaling af Honeywells CK65 håndterminal.

Blandt andet fordi Honeywell gør det muligt at genbruge holdere, ladestationer og batterier på tværs af deres modeller og produktgenerationer. Dermed kunne Select Sport forsætte med tilbehøret fra den oprindelige CK3-løsning. Se en demonstration samt resten af casen i videoen herunder.

Flere cases, anbefalinger og produktnyheder

Vil du have mere inspiration til effektivisering af lager- og logistikløsninger, så klik på en af vores øvrige cases herunder, følg os på linkedin eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om plukkestrategier, dataintegration, hardware og tilbehør.

 

Læs mere i vores eBooks
- eller få en uforpligtende snak

Vores specialister har bred erfaring med rådgivning og implementering af lager- og logistikløsninger til alle typer virksomheder og brancher.

Johnny Nørgaard

Johnny Nørgaard

Partner

Ekspert i udvikling og design af lager- og logistikløsninger

T: 40 10 99 57
@: jn@codeex.dk

Lars Elleriis

Lars Elleriis

Business Development Manager

Mediespecialist

T: 3014 4184
@: le@codeex.dk