Skip to the main content.

2 min read

Vælg en lettere vej til at undgå Covid-smitte via bærbare, mobilen og ... kaffemaskiner?!

Featured Image

Nu hvor vi står med en opblussen af Covid-19 smitte og den deraf følgende risiko for nedlukninger, er investering i øget hygiejne en investering i færre Covid-ramte kolleger. Håndspritten er kommet (længere) frem igen, håndtryk er mange steder vekslet til albuestød og coronapasset er tilbage. Men der kan gøres endnu mere på kontoret for at begrænse smitten – uden det koster en formue eller behøver være besværligt. Læs om de antibakterielle skærmfiltre, der beskytter mod både bakterier og hackere.

Antibakterielle skærmfiltre er skærmfiltre med en bakteriedræbende overflade, der dræber op til 99 % af alle bakterier. Dermed er de en direkte vej til at undgå vira via smartphones, tablets og bærbare.

Fås også til printere, biler og alle touchskærme

Skærmfiltret kan også fås både til kaffemaskiner, skærme i biler, multifunktionsprintere, forskelligt navigationsudstyr, outdoor/indoor touch skærme m.m. Med dette filter kan du ikke bare minimere bakterier på kontoret, men også i receptionen, butikken eller til events og dermed tilbyde ekstra sikkerhed til dine kunder og besøgende.

Kapsolo_blog_3

Antibakterielt filter tilpasset kaffemaskine med touch screen.

KAPSOLO har udviklet et antibakterielt privacy skærmfilter, der dræber 99% af alle bakterier og dermed bremser spredningen af skadelige mikroorganismer, herunder bakterier, vira og uønskede mikrober. Skærmfiltret er testet under japansk industristandard JIS-Z2801 ISO 22196.

Beskytter også mod hackeres lange øjne

Udover at beskytte kolleger, kunder og besøgende mod Covid-19, så antibakterielle skærmfiltre også den nødvendige beskyttelse mod hackerangreb. For et hackerangreb er ikke altid baseret på sofistikerede, højteknologiske metoder. En anden måde at blive hacket på som mange desværre ikke beskytter sig mod, er visuel hacking.

Lige meget om vi skal tjekke vores bankkonto, skatteoplysninger, følsomme virksomhedsoplysninger m.m, sker det via en computer- eller mobilskærm. Derfor bør alle være opmærksomme på at beskytte sig mod ”lange øjne” eller hurtige mobilfotos af følsomme data fra sidemanden, personen bagved eller fra ”tilfældige” forbipasserende.

Privacy fra alle vinkler

Privacy skærmfiltre er tilgængelige både som tovejs-filtre (venstre/højre synsfelt) og som firevejs-filtre (alle visningsretninger). Helt konkret betyder det, at kun brugere som sidder direkte foran skærmen, kan se skærmindholdet. Alle andre vil kun se en sort overflade. Samtidig får brugeren en ekstragevinst i form af et lysfilter, der reducerer den blå baggrundsstråling fra computerskærmen og dermed mindsker træthed og skåner øjnene.

Bærbar med digitalt privacy filter

Står virksomheden overfor en udskiftning af bærbare, bør man overveje en model med indbygget privacy-filter, fx bærbare fra HP G800-serien. Udover et digitalt privacy-filter der aktiveres med et enkelt tryk på en tast, får man her også 10 indbyggede sikkerhedsforanstaltninger mod hackere og ransomware, blandt andet HP SureClick, selvhelende BIOS og HP Sure Sense.

Tilpassede filtre til alt og alle

Skærmfiltre der beskytter mod både Covid-19 og hackere kan leveres til alle typer skærme, brands, modeller og størrelser – fra smartphones og tablets til kaffemaskiner og receptionens tablets til besøgsregistrering.

Har du et konkret behov, du vil have et tilbud på at få løst, er du altid velkommen til at kontakte business developer Mads Kruse på mks@codeex.dk eller på 76 71 00 00.

Få mere viden og inspiration her

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

En kosteffektiv IT-sikkerhedsløsning som både ledere, kolleger, kunder og eksterne partnere er trygge ved er essentiel for enhver...

Read More
Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Ekspertinterview med Codeex´ netværksekspert, partner og direktør for Codeex Solutions Rasmus Bang. Et stabilt og sikkert netværk er afgørende for...

Read More
Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

I en verden hvor der er WiFi overalt, gemmer sig et paradoks, som mange virksomheder støder på i deres stræben efter det perfekte netværk. Nicolai...

Read More