Skip to the main content.
Webshop

2 min read

3 strategiske og 8 tekniske fordele ved hyperkonvergeret IT-infrastrukur

Featured Image

Ved at implementere en hyperkonvergerende infrastrukturløsning opnår man omkostningsbesparelser, pladsbesparelse, forenklet administration, hurtigere datagendannelse, skalerbarhed og fleksibilitet, høj tilgængelighed, backup og disaster recovery, virtualisering og workload-optimering samt forbedret dataeffektivitet. Læs mere om fordelene og om, hvorfor vi anbefaler HPE SimpliVity.

Datacentre og service delivery på én platform

Nutidens virtualiserede datacentre er ofte ganske komplekse, men HPE SimpliVity giver mulighed for at transformere din virksomheds datacentre og service delivery til én homogen platform bygget på x86 ressourcer med enterprise-funktionaliteter.

HPE SimpliVity gør hybrid IT nemt ved at tilbyde integreret computer, storage og virtualisering med avanceret dataeffektivitet, backup, high availability og disaster recovery services samt policy-baseret VM-centreret administration. Denne reduktion af IT-kompleksiteten kan reducere eksisterende omkostninger med op til 70 %.


Mand står ved server rackTre strategiske fordele for ledelsen

En af de primære fordele ved HPE SimpliVity er omkostningsbesparelsen. Ved at eliminere behovet for flere separate enheder og komponenter, kan virksomheder reducere omkostningerne ved køb, installation og vedligeholdelse.

Simplificeret administration er endnu en central fordel. Fordi man kan administrere hele sin IT-infrastruktur fra en enkelt konsol, sparer IT-afdelingen tid og ressourcer, der i stedet kan bruges til at udvikle kerneforretningen.

Sidst men ikke mindst sikres virksomheden en agil IT-infrastruktur, da der kun skal tilføjes yderligere noder for at øge computingkraften og storagekapaciteten. Har man brug for skalere ned, tilpasser man blot kapaciteten til det reducerede behov.Syv tekniske fordele for IT-afdelingen

Her følger en række af de øvrige fordele, som virksomheder opnår ved at implementere HPE SimpliVity.

  1. Pladsbesparelse: HPE SimpliVity er designet til at minimere den fysiske plads, der kræves til datacenterinfrastrukturen. Ved at kombinere flere komponenter i én enhed reduceres behovet for rackplads og serverrum.

  2. Hurtigere datagendannelse: HPE SimpliVity anvender indbygget deduplikering og komprimeringsteknologi, der reducerer datamængden og optimerer datalagringen. Dette resulterer i hurtigere backup- og gendannelsesprocesser samt lavere båndbreddekrav, hvilket forbedrer datagendannelsen og minimerer nedetid.

  3. Høj tilgængelighed og pålidelighed: HPE SimpliVity er designet med indbygget redundans og failover-mekanismer. Dette sikrer høj tilgængelighed og pålidelighed af data og applikationer, hvilket minimerer risikoen for nedetid og forretningsafbrydelser.

  4. Konsolidering af infrastruktur: HPE SimpliVity konsoliderer og forener forskellige datacenterkomponenter i én enhed. Dette reducerer kompleksiteten i infrastrukturen og forenkler styringen, hvilket sparer ressourcer og forbedrer effektiviteten.

  5. Backup og disaster recovery: HPE SimpliVity inkluderer indbygget backup og disaster recovery funktionalitet. Dette gør det muligt for virksomheder at sikre deres data og applikationer ved at oprette regelmæssige sikkerhedskopier og implementere robuste gendannelsesprocesser.

  6. Virtualisering og workload-optimering: HPE SimpliVity understøtter integration med populære hypervisor-platforme som VMware vSphere og Microsoft Hyper-V. Dette giver mulighed for bedre udnyttelse af ressourcer og øget effektivitet samt for at konsolidere virtuelle maskiner og optimere arbejdsbelastningen.

  7. Dataeffektivitet: Med indbygget deduplikering og komprimeringsteknologi reducerer HPE SimpliVity datastørrelsen betydeligt. Dette fører til mindre behov for storagekapacitet og reduceret båndbreddebelastning. Virksomheder kan dermed opnå omfattende pladsbesparelser og reducere omkostningerne ved storageinfrastrukturen.

  8. Slut med komplekse livscyklusprojekter: Når en node bliver gammel, installerer man blot en ny og fortæller systemet, at den nye tilslutning erstatter den gamle, som derefter tages ud af drift.

Dominobrik med Business Continuity skrevet påVi hjælper dig med høste fordelene

Vi har alle de nødvendige certificeringer og erfaringer til at guide dig mod den rette løsning. Og de tekniske kompetencer til implementeringen kan vi også tilbyde.

Vil du vide mere om, hvilke strategiske og tekniske fordele HPE SimpliVity kan give din virksomhed og din IT-afdeling, så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde.Mere viden og inspiration

Vil du holde dig opdateret om fremtidens IT-infrastruktur,tilmeld dig vores nyhedsbrev her - eller følg os på Linkedin.

Få mere viden og inspiration her

Cisco HyperFlex: Skalerbarhed og effektivitet med minimalt forbrug

Cisco HyperFlex: Skalerbarhed og effektivitet med minimalt forbrug

I en tid hvor data er konge, og virksomheder konstant søger efter måder at optimere deres it-infrastruktur på, bliver Cisco HyperFlex rost for sin...

Read More
Hvorfor er HP Wolf Security den bedste sikkerhedsløsning?

Hvorfor er HP Wolf Security den bedste sikkerhedsløsning?

HP Wolf Security er HP´s bud på en sikkerhedsløsning til at beskytte alle dele af organisationers digitale miljøer mod en bred vifte af cybertrusler,...

Read More
Hvad er Fortinet? Og hvad er fordelene?

Hvad er Fortinet? Og hvad er fordelene?

Fortinet er en af verdens førende leverandører på netværksområdet. Specialet er udvikling og implementering af avancerede sikkerhedsløsninger, der...

Read More