Skip to the main content.

2 min read

Headsets til alle, musikelskerne og den prisbevidste

Featured Image

Et par ordentlige hovedtelefoner er en forudsætning for en behagelig og effektiv hverdag – især hvis man sidder i et åbent kontor eller derhjemme med familien. På baggrund af vores eksperter og vores kunders feedback får du her tre konkrete anbefalinger til headsets til hverdagsbrugeren, musikelskeren og den prisbevidste.

Støjreduktion og god lyd – med mere

Aktiv støjreduktion, første klasses lydkvalitet samt en mikrofon der gør din stemme behagelig at høre på for både dig selv, og dem du holder møde med, er de tre basale krav.

Andre funktioner mange desuden kigger efter er lang batterilevetid og multipoint Bluetooth-parring, så du kan skifte mellem to enheder.

Mange er glade, blot ovennævnte funktioner er i orden og høretelefonerne er behagelige at have på. Andre stiller specifikke - og højere - krav til lydkvalitet eller til forholdet mellem pris og kvalitet. Herunder vores anbefalinger af hovedtelefoner til alle tre brugertyper. 


Jabra Evolve - passer til alle

Generelt er alle trådløse høretelefoner og headsets fra Jabra af høj kvalitet – både i forhold til samling, komfort, teknologier, batterilevetid og lyd. Derfor går man aldrig galt i byen med et headset fra Jabra Evolve serien. Vi – og vores kunder – er især glade for Jabra Evolve II 75.


jabra headset med busy-light

Jabra Evolve II 75 sikrer brugerne effektiv støjreduktion og en meget behagelig lyd i online-møder. Blandt andet fordi høretelefonerne er optimeret til Microsoft Teams.

Lytter man meget til musik i løbet af arbejdsdagen, bliver man ikke skuffet. Men her er ikke tale om en top-top løsning til musikfeinschmeckerne. Her anbefaler vi i stedet  Sennheiser EPOS. Dem kan du læse mere om herunder.

Indersiden af ørekopperne på Jabra Evolve II 75 har behageligt kunstlæder, og på ydersiden af høretelefonerne lyser en rød ”forstyr-mig-ikke” indikatorlampe automatisk op, når brugeren er i et kald.

Prisen inkl. stand etc. er lige under 2.000 kr. Se alle varianter og specs her.


Sennheiser Epos 660 Adapt til musikelskeren

Generelt er Sennheiser brandet garanti for fokus på den bedst mulige lytteoplevelse. Det gælder også her. Uanset om du er til smooth jazz, dødsmetal, 80´er hits, hip-hop eller pop får du en lytteoplevelse et godt stykke over gennemsnittet. Der er simpelthen bare flere detaljer i lydbilledet og mindre ”mudder” ved høj lydstyrke.

Vil man virkelig nørde med lyden, kan lydbilledet tilmed justeres ved at hente den tilhørende app.


epos-adapt-660

Automatisk tænd-og-sluk

Sennheiser Epos Adapt 660 leverer også lyd på højt niveau, når brugeren sidder i møder. Via AI sørger den indbyggede ”Adapt” teknologi for, at mikrofonen fokuserer på din stemme og reducerer derved baggrundsstøj særdeles effektivt. Man kan endda skrue op og ned for niveauet af støjreduktionen på den højre ørekop. Her findes også en multiknap til parring med Alexa og Bluetooth m.m.

En smart detalje er, at hovedtelefonerne automatisk tændes og slukkes, når ørekopperne foldes ind eller ud. En ulempe herved kan dog være, at høretelefonerne tænder og bruger strøm, hvis man har dem liggende løse i sin taske. Men med 30 timers batterilevetid går det nok.

Prisen er lige under 2.100 kr. Se alle varianter og specs her.Yealink: Det kosteffektive udfordrer-brand

Yealink sælges i mere end 140 lande og er en af verdens førende leverandører og udviklere af kommunikations- og samarbejdsløsninger. Markedspositionen man ønsker at indtage er ”High-end løsninger til low cost budgetter.”


yealink-wh66

Yealink er med andre ord brandet for dem, som gerne vil betale for effektive teknologier og løsninger  - men ikke for logoer og premium-brands.

Headset med 4" touch-skærm
Yealink WH66 er mere end ”blot” et lækkert headset med god lyd og mikrofon med Acoustic Shield for dæmpning af baggrundsstøj. Med den medfølgende UC Workstation får du blandt andet full-duplex-højttalertelefon, 4” tocuch panel og USB-hub for tilslutning af yderligere enheder.

Der er desuden mulighed for trådløs opladning af smartphone (tilbehør). Alt sammen til en uhørt skarp pris på kun 1.381 kr. Se alle varianter og specs her.Mere inspiration til valg af hardware?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på linkedin.

Få mere viden og inspiration her

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Read More
Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

En kosteffektiv IT-sikkerhedsløsning som både ledere, kolleger, kunder og eksterne partnere er trygge ved er essentiel for enhver...

Read More
Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Ekspertinterview med Codeex´ netværksekspert, partner og direktør for Codeex Solutions Rasmus Bang. Et stabilt og sikkert netværk er afgørende for...

Read More