Skip to the main content.

2 min read

Få en kompetent og kosteffektiv IT-afdeling

Featured Image

Hvem siger, at en stor virksomhed skal have en stor IT-afdeling? Eller at mindre virksomheder overhovedet skal have intern service og support af IT? Se hvilke andre muligheder der findes - og hvilke muligheder, det giver.

Hvor stor skal den mindste IT-afdeling være?

Vores erfaring er, at interne IT-afdelinger på under tre personer er for små til at kunne sørge for både den daglige drift samt for den nødvendige udvikling af IT-infrastrukturen samt – ikke mindst – til at vælge og implementere de nødvendige sikkerhedsløsninger på netværket og hos brugerne samt for databackup.

Det skyldes, at områderne drift, udvikling og opretholdelse af virksomhedens IT-sikkerhed hver især kræver en lang række specialistkompetencer.

Vælger man alligevel at løse alle tre områder via interne ressourcer, vil manglen på specialistkompetencer typisk resultere i enten langsommere udvikling af virksomhedens IT-infrastruktur, implementering af ”next-best solutions” eller betydelige huller i virksomhedens IT-sikkerhed.



Kombinér interne ressourcer med eksterne specialister

Dermed ikke sagt, at en intern IT-afdeling mindst skal bestå af fire eller flere personer. Det kan sagtens give mening at have en eller flere generalister ansat til at overvåge den daglige drift, servicere generelt samt til at udføre simple patches og sørge for den basale IT-sikkerhed. Man bør blot alliere sig med en partner, som sideløbende varetager IT-afdelingens øvrige kerneopgaver og evt. større udviklingsopgaver, selvfølgelig altid i tæt samarbejde med virksomhedens ansvarlige.


saadan-faar-du-en-kompetent-og-kosteffektiv-it-afdeling



Løsningen er hel eller delvis outsourcing af IT-afdelingens opgaver

Vores netværks-, hosting- og driftsspecialister hjælper løbende en lang række virksomheder med at vedligeholde, optimere og udbygge deres IT-infrastruktur, serviceniveauet overfor medarbejderne samt virksomhedens IT-sikkerhed.

Vi er altid på forkant med de nyeste teknologiske muligheder og trusler. Vi ved, hvilke processer, opsætninger og programmer der er de mest effektive, hvilke der skaber mest værdi og mindst gene for den daglige drift. Samtidig sørger vi for at sætte patchning, licensudrulning samt indkøb og konfiguration af netværk og hardware i system, så der hverken indkøbes for meget eller for lidt. Alt sammen i ét overskueligt dashboard som du altid har adgang til. 

Vil du læse mere om fordelene ved hel eller delvis outsourcing af IT-afdelingens opgaver, så hent "Quickguiden til et lettere liv for direktører med IT-ansvar" herunder.

Download Quickguiden

Enmandshær driver IT-afdelingen for 350 ansatte

A/S Løgstrup-Steel er en danskejet produktionsvirksomhed med mere end 350 ansatte fordelt på administration, produktion og lager. Virksomhedens IT-chef Henrik Hansen sørger ene mand for udvikling af IT-infrastruktur, IT-sikkerhed, indkøb, support og drift samtA/S Løgstrup-Steels lager- og logistikløsning. Se hvordan i videoen herunder.



Her kan du læse mere om vores tilgang og løsninger for drift og support af din virksomheds IT-afdeling .



Vil du optimere din IT-afdeling?

Vil du have flere tips til optimal indkøb af hardware og drift af din virksomheds IT-afdeling, så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på linkedin.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte salgsdirektør Frederik Bentler for en uforpligtende snak om den mest (kost)effektive løsning for din virksomhed.

Få mere viden og inspiration her

Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Ekspertinterview med Codeex´ netværksekspert, partner og direktør for Codeex Solutions Rasmus Bang. Et stabilt og sikkert netværk er afgørende for...

Read More
Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

I en verden hvor der er WiFi overalt, gemmer sig et paradoks, som mange virksomheder støder på i deres stræben efter det perfekte netværk. Nicolai...

Read More
7 argumenter for at investere i ny datastorage

7 argumenter for at investere i ny datastorage

En ineffektiv eller ustabil lagringsløsning kan medføre nedetid og dermed tab af produktivitet, indtægter og omdømme. Desuden er der en række...

Read More