Skip to the main content.

1 min read

Spændende headsets fra udfordrerbrandet Yealink.

Featured Image

Et par ordentlige hovedtelefoner er en forudsætning for en behagelig og effektiv hverdag – især hvis man sidder i et åbent kontor eller derhjemme med familien. For de fleste er noice cancellation, komfort og lang batterilevetid de afgørende parametre. Sammen med prisen, selvfølgelig. Yealink scorer højt på alle parametre. Læs mere om Yealink og deres storsælgere her.

Den priseffektive udfordrer er Yealink

Yealink sælges i mere end 140 lande og er en af verdens førende leverandører og udviklere af kommunikations- og samarbejdsløsninger. På markedet for headsets er målet at være leverandøren”High-end løsninger til low cost budgetter.” Midlet er egenudviklede high-end teknologier og løsninger.

Yealink er med andre ord brandet for dem, som gerne vil betale for effektive teknologier og løsninger  - men ikke for logoer og premium-brands.



3 avancerede og (kost)effektive storsælgere

Herunder følger en kort gennemgang af Yealinks topsælgere. Fælles for alle tre modeller er mikrofoner med noice-cancelling, tydelig "busy light" fra alle vinkler, fuld integration til alle betydende kommunikationsplatforme, blød og behagelig pasform samt effektiv opladning.



BH76 - den avancerede og komfortable

Dual Mikrofondesign med to mikrofoner; én til registrering og reduktion af baggrundsstøj samt én til brugerens stemme. Resultatet er klar og pålidelig stemmetransmission, uanset baggrundsstøj. >Desuden et særdeles behageligt design med ekstra bløde ørepuder og hovedbøjle.

yealink-bh76-black

Batterilevetid på 22 timers tale/500 timers stand by.

Se specs og pris i webshoppen



BH72 - den (kost)effektive variant

Intuitiv betjening gør det nemt at besvare opkald, justere lydstyrken og skifte mellem musik og opkald. Superfølsom mikrofon og avancerede højttalere gengiver alle budskaber tydeligt. Bluetooth integration til alle kommunikationsplatforme.

yealink-bh72-gray

Batterilevetid på 16 timer samtale/300 timers standby.

Se specs og pris i webshoppen



WH66 – masser af ekstra muligheder

Avanceret støjreduktionsteknologi reducerer effektivt al baggrundsstøj og intuitiv brugerflade et brugervenligt design. Med den medfølgende UC Workstation man blandt andet full-duplex højttalertelefon, 4” touch panel og USB-hub for tilslutning af yderligere enheder. Derudover er der mulighed for trådløs opladning af smartphone (tilbehør). Alt sammen til en uhørt skarp pris.

yealink-wh66

Batterilevetid på 20 timers samtale/400 timers standby.

Se specs og pris i webshoppen



Få en gratis demo eller et uforpligtende tilbud?

Vil du eller dine kolleger teste headsets fra Yealink? Eller vil du have et tilbud til sammenligning med andre løsninger? Så er du altid velkommen til at kontakte os.


Mere inspiration til valg af hardware?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på linkedin.

Få mere viden og inspiration her

Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

I en verden hvor der er WiFi overalt, gemmer sig et paradoks, som mange virksomheder støder på i deres stræben efter det perfekte netværk. Nicolai...

Read More
7 argumenter for at investere i ny datastorage

7 argumenter for at investere i ny datastorage

En ineffektiv eller ustabil lagringsløsning kan medføre nedetid og dermed tab af produktivitet, indtægter og omdømme. Desuden er der en række...

Read More
Microsoft tilbyder AI-kurser til alle

Microsoft tilbyder AI-kurser til alle

I marts 2023 lancerede Microsoft en lange række gratis online AI-kurser. Indholdet opdateres løbende og dækker et bredt spekter af behov. Kurserne...

Read More