Skip to the main content.

1 min read

Sådan driver én mand IT-afdelingen for 350 kolleger

Featured Image

IT-chef Henrik Hansen sørger ene mand for udvikling af IT-infrastruktur, IT-sikkerhed, indkøb, support og drift samt for A/S Løgstrup-Steels lager- og logistikløsning. Her kan du læse og se mere om, hvad hemmeligheden bag er.

Stærk tovholder styrer spidskompetencer

A/S Løgstrup-Steel er en danskejet produktionsvirksomhed, der producerer og leverer et unik modulsystem til eltavler til vindmølleindustrien, byggebranchen, datacentre og en lang række andre brancher. Virksomhedens IT-strategi er at have én stærk tovholder, som samarbejder tæt sammen med én eller flere leverandører, som kan levere de spidskompetencer, som specifikke projekter kræver.”Som enmandshær har jeg brug for en partner, der kan levere løsninger og services til både administration, produktion og lager.”

Henrik Hansen, IT-chef, Løgstrup SteelA/S Løgstrup-Steel startede sit samarbejde med Codeex i 2017. I første omgang primært i forbindelse med valg og indkøb af pc´er og tilbehør. Men efterhånden har samarbejdet udviklet sig, så samarbejdet nu også indbefatter en drifts- og supportløsning, sparring om og udvikling af en hybrid it-infrastruktur samt valg og implementering af truckterminaler på lageret. Det seneste er et IT-sikkerhedsprojekt omkring gennemgang, dokumentation og udarbejdelse af en disaster restore plan.  

I videoen herunder fortæller IT-chef Henrik Hansen mere om fordelene ved at samarbejde med Codeex om et bredt spekter af opgaver.


Hvem er Codeex?

Codeex A/S er en danskejet virksomhed med 40 ansatte i Danmark og Sverige. Vores primære forretningsområder er:

Solutions: Storage, servere, konsulentydelser, hosting af it-infrastruktur, netværksintegration samt outsourcing af operations, drift og support.

Lager- og logistikløsninger: Udvikling og projektering af lager- og logistikløsninger samt rådgivning, salg og implementering af hardware, netværksopsætning og dataintegration.

Hardware, software og services: Rådgivning og salg af hardware og services til drift og udvikling af fleksible arbejdspladser samt sikker it-infrastruktur og storage.

I dybden og på tværs af disse tre forretningsområder arbejder vores eksperter desuden systematisk med fokus på IT-sikkerhed og bæredygtig IT.På udkig efter en ny IT-partner og leverandør?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 7671 0000 eller på fb@codeex.dk for en uforpligtende snak om, hvordan du og din virksomhed får det mest omkostningseffektive og effektive IT-setup. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på linkedin.

Få mere viden og inspiration her

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

I gamle dage var AI begrænset til skakcomputere. I dag er AI en integreret del af vores daglige liv, fra personlige assistenter til daglige...

Read More
PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

20. maj lancerede HP deres to første PC´er med indbygget AI; HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI. Det kommer du selvfølgelig til at høre mere...

Read More
Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Read More