Skip to the main content.

1 min read

Philips skærme og RollerMouse tastaturer reducerer sygefraværet

Featured Image

Hvert år mister dansk erhvervsliv tusindvis af arbejdstimer pga. sygemelding forårsaget af dårlig ergonomi. Derfor er det ikke kun medarbejderne, der har gavn af korrekt indkøbt udstyr. Effektiviteten og bundlinjen bliver også bedre. Her får du vores anbefalinger til de skærme og tastaturer, som giver den bedste ergonomi på kontoret og derhjemme.

Philips skærme forebygger hovedpine

Skærme der er indstillet forkert eller har dårlig opløsning giver træthed og ”skærmhovedpine”. Her anbefaler vi altid Philips skærme, da man her får en lang række praktiske indbyggede fordele, fx dockingstation og pop-up kamera med Windows Hello.

Samtidig får man nærmest ubegrænsede indstillingsmuligheder samt TÜV Eye Comfort certificering, Phillips Flicker Free og Phillips Low Blue, der giver minimal flimmer og dermed forebygger skærmhovedpine og træthed.

Sidst men ikke mindst, findes Philips skærme i størrelser, der passer til ethvert behov - fra kompakte 24" til gigantiske 49".


Læs mere om Philips skærme herRollerMouse giver langt bedre arbejdsstilling

Den største synder i forhold til ergonomi er tastaturer, som ikke understøtter håndled og underarm optimalt samt mus, der tvinger kroppen ud i unaturlige vrid. Konsekvenserne er typisk sygemeldinger på grund af seneskedehindebetændelse, spændingshovedpine, karpaltunnelsyndrom, springfinger, tennisalbue og lignende.


En centreret mus er en ergonomisk korrekt mus

På et RollerMouse tastatur er cursorstyringen placeret midt for tastaturet. Dermed elimineres den gentagne rækken ud efter musen, som belaster især skulder og albue. Samtidig behøver man ikke tage fat om musen, dermed skånes fingerled og muskler ligeledes.
Tilsammen betyder dette, at de bevægelser der giver smerter i nakke, skuldre, albuer og håndled reduceres kraftigt eller helt kan undgås. Derfor er RollerMouse tastaturer fantastiske til at forebygge eller afhjælpe muserelaterede belastningsskader.


Læs mere og se flere videoer om RollerMouse herPrøv en RollerMouse gratis i 14 dage

Lige nu er det muligt at prøve alle RollerMouse løsningerne gratis i 14 dage. Du bestemmer selv, om det skal være på kontoret eller hjemmearbejdspladsen. Går fem kolleger sammen, tilbyder vi desuden en gratis vurdering inkl. forslag til forbedringer af individuelle arbejdsstillinger.


Prøv gratisFlere ideer til en bedre hverdag

Vil du være sikker på at få næste uges tips til en mere sikker, effektiv og fleksibel arbejdsplads, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her - eller følg os på linkedin.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores Sales Manager Charlotte Fredsgaard på cf@codeex.dk eller på 76 71 00 00.

Få mere viden og inspiration her

Se hvilke fordele lejet storage giver

Se hvilke fordele lejet storage giver

Ved at leje sig ind i en storage- og serverløsning, undgår man uforudsete udgifter til udskiftning og vedligeholdelse af hardware. Samtidig slipper...

Read More
Hvad er IT-afdelingens største udfordring i 2024?

Hvad er IT-afdelingens største udfordring i 2024?

IT-afdelingens rolle er ikke længere "kun" at levere grundlaget for virksomhedens drift og services. Betydningen for medarbejdernes trivsel,...

Read More
Brugt IT-udstyr er penge værd

Brugt IT-udstyr er penge værd

Systematisk udskiftning af IT-udstyr styrkter både datasikkerheden, CSR-regnskabet og økonomiafdelingen. Læs mere om fordelene, og hvordan du opnår...

Read More