Skip to the main content.

1 min read

Philips skærme og RollerMouse tastaturer reducerer sygefraværet

Featured Image

Hvert år mister dansk erhvervsliv tusindvis af arbejdstimer pga. sygemelding forårsaget af dårlig ergonomi. Derfor er det ikke kun medarbejderne, der har gavn af korrekt indkøbt udstyr. Effektiviteten og bundlinjen bliver også bedre. Her får du vores anbefalinger til de skærme og tastaturer, som giver den bedste ergonomi på kontoret og derhjemme.

Philips skærme forebygger hovedpine

Skærme der er indstillet forkert eller har dårlig opløsning giver træthed og ”skærmhovedpine”. Her anbefaler vi altid Philips skærme, da man her får en lang række praktiske indbyggede fordele, fx dockingstation og pop-up kamera med Windows Hello.

Samtidig får man nærmest ubegrænsede indstillingsmuligheder samt TÜV Eye Comfort certificering, Phillips Flicker Free og Phillips Low Blue, der giver minimal flimmer og dermed forebygger skærmhovedpine og træthed.

Sidst men ikke mindst, findes Philips skærme i størrelser, der passer til ethvert behov - fra kompakte 24" til gigantiske 49".


Læs mere om Philips skærme her



RollerMouse giver langt bedre arbejdsstilling

Den største synder i forhold til ergonomi er tastaturer, som ikke understøtter håndled og underarm optimalt samt mus, der tvinger kroppen ud i unaturlige vrid. Konsekvenserne er typisk sygemeldinger på grund af seneskedehindebetændelse, spændingshovedpine, karpaltunnelsyndrom, springfinger, tennisalbue og lignende.


En centreret mus er en ergonomisk korrekt mus

På et RollerMouse tastatur er cursorstyringen placeret midt for tastaturet. Dermed elimineres den gentagne rækken ud efter musen, som belaster især skulder og albue. Samtidig behøver man ikke tage fat om musen, dermed skånes fingerled og muskler ligeledes.




Tilsammen betyder dette, at de bevægelser der giver smerter i nakke, skuldre, albuer og håndled reduceres kraftigt eller helt kan undgås. Derfor er RollerMouse tastaturer fantastiske til at forebygge eller afhjælpe muserelaterede belastningsskader.


Læs mere og se flere videoer om RollerMouse her



Prøv en RollerMouse gratis i 14 dage

Lige nu er det muligt at prøve alle RollerMouse løsningerne gratis i 14 dage. Du bestemmer selv, om det skal være på kontoret eller hjemmearbejdspladsen. Går fem kolleger sammen, tilbyder vi desuden en gratis vurdering inkl. forslag til forbedringer af individuelle arbejdsstillinger.


Prøv gratis



Flere ideer til en bedre hverdag

Vil du være sikker på at få næste uges tips til en mere sikker, effektiv og fleksibel arbejdsplads, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her - eller følg os på linkedin.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores Sales Manager Charlotte Fredsgaard på cf@codeex.dk eller på 76 71 00 00.

Få mere viden og inspiration her

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

I gamle dage var AI begrænset til skakcomputere. I dag er AI en integreret del af vores daglige liv, fra personlige assistenter til daglige...

Read More
PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

20. maj lancerede HP deres to første PC´er med indbygget AI; HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI. Det kommer du selvfølgelig til at høre mere...

Read More
Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Read More