Skip to the main content.

2 min read

Netværkssikkerhed for SMV´er

Featured Image

Fordi mange kolleger roamer på farten eller arbejder hjemme via cloud-baserede SaaS apps, ser man nu en en ekstremt hurtig stigning i netværkstrafik fra forskellige interne og eksterne lokationer. Og denne stigning vil kun forsætte. Så en traditionel løsning, hvor man backhauler al datatrafikken via én central lokation gør ikke noget godt for hverken effektiviten, IT-sikkerheden eller brugeroplevelsen. Men hvad gør man så? Det kan du læse om her. 

Der findes en lang række løsningmodeller, heriblandt Edge Computing som er særlig nyttig når der er behov for behandling af data i realtid og lave latenstider. En anden løsnig kan være SD-WAN netværk, som sikrer prioritering af kritiske datatrafik. Der findes dog to løsningsmodeller som oftest er de bedste for SMV´er med "almindelige" behov.


cisco umbrella giver sikkerhed på farten

1) Distributed Network Architecture: I stedet for at backhaule til én central lokation, kan man placere netværksservices og infrastruktur tættere på brugerne eller på de steder, hvor trafikken genereres. Dermed reduceres latens, båndbredden øges og brugeroplevelsen forbedres.

2) Cloud-baserede netværksløsninger: Overvej at flytte netværksinfrastrukturen til skyen ved hjælp af cloud-baserede netværksløsninger. Det giver fleksibilitet, skalerbarhed og hurtig adgang til netværkstjenester uanset brugernes placering. Cloud-baserede netværksløsninger kan også tilbyde sikkerhedstiltag som f.eks. sikkerhedsgateways og VPN-tunneling for at beskytte trafikken.Cisco Umbrella samler alle sikkerhedsfunktioner i én cloud løsning

Cisco Umbrella tilbyder sikker DNS og interaktiv trusselsintelligens samt webgateway, firewall og CASB-funktionalitet (cloud access security broker) plus integration med Cisco SD-WAN – alt fra én enkelt cloud-sikkerhedstjeneste. Herunder kan du se de tre hovedfordele ved at integrere IT-sikkerhed direkte i clouden.

  • Fleksibel beskyttelse både on og off netværket

  • Ensartet beskyttelse og policies på alle lokationer

  • Højere effektivitet og brugertilfredshed overalt

Cisco Umbrella samler alting under paraplyen


De tre hovedfordele sikrer Cisco Umbrella ved at ...

DNS-layer security opdager kompromitterede systemer og beskytter enhver port og protokol mod trusler, før de når dit netværk eller endpoints.

Secure web gateway logger og inspicerer al webtrafik – inkl. URl- og applikationskontroller og beskytter mod malware.

Cloud-delivered firewall logger al aktivitet og blokerer uønsket trafik ved hjælp af IP-, port- og protokolregler.


cisco-access

Cloud access security broker opdager og rapporterer uautoriserede cloud-applikationer i brug på tværs af din organisation. For hver enkelt app kan du se risikoniveauet og blokere eller begrænse brugen. Dermed sikres overholdelse af virksomhedens cloud-strategi og den generelle risikoen mindskes betydeligt.

Interactive threat intelligence via Cisco AI og dataindsamling giver overblik over ondsindede domæner, IP'er og URL's. Desuden opdateres konstant om malware, phishing, botnets, trojanske heste og andre hændelser, der bør undersøges.

Integration med SD-WAN sikrer cloud-adgang og beskytter effektivt brugere på tværs af virksomhedens netværk og alle lokationer samt beskytter alle tilsluttede enheder.

Nem integration til API

Umbrella tilbyder API'er til let deling og implementering af hændelser og information med eksisterende sikkerhedssystemer. Dermed forøges værdien af eksisterende investeringer. Desuden optimeres reaktionstiden på sikkerhedshændelser.En sikkerhedsløsning til enhver størrelse virksomhed

Uanset om din virksomhed er en etableret SMV, en opstartsvirksomhed med store ambitioner eller er spredt ud over mange lokale lokationer eller global, har Cisco Umbrella en løsning som sikrer præcis det sikkerhedsniveau og den funktionalitet, som virksomheden og medarbejderne har brug for.

Se, og sammenlign Cisco Umbrella´s fire primære sikkerhedspakker her. (Engelsk)

cisco umbrella sikrer den mobile arbejdsplads

 


Sikkerhed for et godt råd om endpoint-security?

Du er altid velkommen for et uforpligtende bud på hardware med maksimal end-point-security. Eller hvis du vil vide mere om Cisco Umbrella.

Få mere viden og inspiration her

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

En kosteffektiv IT-sikkerhedsløsning som både ledere, kolleger, kunder og eksterne partnere er trygge ved er essentiel for enhver...

Read More
Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Ekspertinterview med Codeex´ netværksekspert, partner og direktør for Codeex Solutions Rasmus Bang. Et stabilt og sikkert netværk er afgørende for...

Read More
Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

I en verden hvor der er WiFi overalt, gemmer sig et paradoks, som mange virksomheder støder på i deres stræben efter det perfekte netværk. Nicolai...

Read More