Skip to the main content.

2 min read

Køb ikke flere IT-sikkerhedsløsninger!

Featured Image

I takt med at antal og tilfælde af cybetrusler- og hændelser stiger, investerer virksomheder og IT-afdelinger i flere og flere sikkerhedsløsninger. Det koster både penge og – mange! – arbejdstimer. Alligevel stiger antallet af virksomheder som bliver ramt at cyberkriminalitet eksplosivt. Læs, hvordan Arctic Wolf løser udfordringen på en langt mere kosteffektiv måde.

Ifølge en rapport fra Proofpoint blev 83 % af de adspurgte organisationer ramt af et e-mail-baseret phishing-angreb i 2021 mod 57 % året før. Samtidig steg antallet af ransomware-angreb til mere end det dobbelte i 2021 ifølge SonicWall, desuden steg antallet af datalæk relateret til ransomware ifølge CrowdStrike med 82% - altsammen på trods af støt stigende udgifter til udvikling og implementering af diverse sikkerhedssystemer.



Løsningen er ikke mere af det samme

Når en virksomhed når en vis størrelse, bliver omfanget af data som virksomheden genererer, sender og modtager for stort for selv de mest avancerede cyber security set-ups. Tusindvis af events bliver trykket igennem virksomhedens IT-infrastruktur, hvilket gør det umuligt at overvåge, analysere og evt. finde anomalier og trusler i real-time.

IT-branchens traditionelle svar på denne type udfordringer er næsten altid udvikling af endnu mere sofistikerede redskaber. Hvilket typisk betyder endnu en investering for de truede virksomheder. Men måske der er mere værdi i at kigge på, om ikke det er muligt at få endnu mere værdi ud af de investerede kroner og arbejdstimer, man allerede har investeret i IT-sikkerhedsløsninger? Fx ved at optimere de nuværende løsninger og kombinere dem med et menneskeligt aspekt?

"Vores opfattelse er, at sikkerhedsmarkedet har svigtet slutbrugeren. Flere og flere værktøjer udvikles og sælges hver dag. Alligevel registreres der flere og flere trusler og brud på sikkerheden hvert eneste år.”

Nick Schneider, CEO, Arctic Wolf.


IT-sikkerhed som én samlet opgave. 

”Unified security”

Arctic Wolfs løsning er at se på hele virksomhedens it-sikkerhed fra ét centralt og overordnet perspektiv: Slut med at se endpoint-security som én opgave, netværkssikkerhed som en anden og best practise for medarbejdere som en tredje opgave.

Arctic Wolf ser i stedet på, hvilke af virksomhedens nuværende redskaber der bruges optimalt, hvilke redskaber der kan optimeres til at levere endnu bedre sikkerhed – og hvilke redskaber, der evt. mangler.

Arctic Wolf sørger desuden for én samlet tilgang til data på tværs af alle løsninger, redskaber, dashboards og processer. Dermed får virksomheden mere værdi ud af sin nuværende løsning. Sidst men ikke mindst, tilføjer Arctic Wolf det menneskelige element i form af et 24/7 ”concierge team”, som løbende deltager i overvågningen af datatrafikken.

Den menneskelige faktor gør forskellen

Helt konkret inkluderer Arctic Wolfs Security Operations Platform 24/7 overvågning af alle endpoints, netværk og cloudløsninger, herunder påvisning af trusler, respons og udbedring i tilfælde af cyberangreb. Løsningen suppleres af Arctic Wolf MDR (Managed Detection and Response) som er skræddersyet digital risikostyring, sikkerhedstræning, phishing-tests og coaching af medarbejdere samt cloud-detection og -respons.


website-blog-article-arctic-wolf-2023-01 

Alle disse ydelser kan købes hos en lang række leverandører. Men Arctic Wolf er de eneste som samler dem. Dermed får Arctic Wolfs kunder en "unified" sikkerhedsløsning, der samler alle data og løsninger ét sted på tværs af registrering, risiko, cloud og medarbejdertræning, så redskaberne udnyttes optimalt i forhold til både tid, økonomi og sikkerhed.



Teknologi baseret på ”åben” XDR

Den underliggende teknologi for Arctic Wolfs cloud-native sikkerhedsoperationsplatform er en "åben" XDR (eXtended Detection and Response) arkitektur, som er i stand til at inkorporere datafeeds fra kundens eksisterende tredjeparts sikkerhedsløsninger.

På nuværende tidspunkt integrerer Arctic Wolfs sikkerhedsplatform med mere end 65 udbredte datakilder på tværs af clouden, endpoints og netværk, heriblandt Microsoft Office 365, Salesforce, Microsoft Azure, Box, Amazon Web Services (AWS) og Google Workspace.


Vil du vide mere om Arctic Wolf?

Du er altid velkommen til at kontakte salgsdirektør Frederik Bentler på fb@codeex.dk eller på 76 71 00 00 for en uforpligtende snak om din IT-sikkerhed

Vil du have flere tips, nyheder og tilbud til optimal IT-sikkerhed, valg af hardware samt lager- og logistikløsninger, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her eller følg os på linkedin.

Få mere viden og inspiration her

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Read More
Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

En kosteffektiv IT-sikkerhedsløsning som både ledere, kolleger, kunder og eksterne partnere er trygge ved er essentiel for enhver...

Read More
Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Ekspertinterview med Codeex´ netværksekspert, partner og direktør for Codeex Solutions Rasmus Bang. Et stabilt og sikkert netværk er afgørende for...

Read More