Skip to the main content.

1 min read

Holdbare gaffelscannere til Royal Unibrew

Featured Image

I forbindelse med opførelsen af et nyt lager i Faxe ønskede Unibrew at opnå maksimal effektivitet. Samtidig ville man give sine truckførere et bedre arbejdsmiljø og sikre sig effektiv realtids-opdatering af lagerførte og afsendte varer - og så skulle truckscannerne kunne tåle at blive brugt kontinuerligt. Se hvilken løsning Royal Unibrew valgte her. 


To gaffelscannere øger effektiviteten

Monterer man gaffelscannere på varelagerets trucks, behøver truckførerne ikke længere at stige ind og ud af trucken for at scanne pallernes stregkoder med en håndscanner. Det betyder både hurtigere scanninger, mindre fysisk belastning af truckførerne samt højere sikkerhed.

Den konkrete scanning sker via to stregkodescannere monteret i hver sin side. Scannerne kan registrere hver sin palle, hvilket giver yderligere effektiviseringer og fleksibilitet. Kombineret med truckterminaler fra JLT fik Royal Unibrew et højeffektivt set-up. 

Leuze gaffelscannere: Fokus på stabilitet og holdbarhed

Codeex anbefalede gaffelscannere fra Leuze pga. gode erfaringer fra andre kunder i forhold til holdbarhed og stabil dataoverførsel. Gaffelscannerne er IP65 godkendte, hvilket betyder, at scannerne tåler støv, regn og overspuling. For yderligere at sikre driftsstabiliteten er gaffelscannerne monteret på specielle beslag, der beskytter yderligere mod stød og vibrationer.


royal unibrew bruger leuze gaffelscannereData overføres direkte til Royal Unibrews WMS og ERP

Ved scanning af paller overføres data til en truckterminal monteret i trucken. Her bekræfter truckføreren scanningen. Når en scanning er bekræftet, overføres data direkte til Royal Unibrews WMS og ERP. Herefter modtager truckføreren automatisk sin næste opgave på truckterminalen inkl. info om antal colli, den nuværende placering samt om placeringen af den lagerlokation eller dock, som varen skal flyttes til.  


Hurtig tilbagekald og tilpasning til markedet

Ved at sikre et konstant realtime overblik over alle paller og varers placering, kan Royal Unibrew reagere ekstremt hurtigt på ændringer i sine kunders efterspørgsel. Desuden er det muligt lynhurtigt at lokalisere varer, der af den ene eller anden grund skal tilbagekaldes.


Leuze-gaffelscannerSe hele casen i videoen

I videoen herunder kan du se en demonstration af Leuze gaffelscannere samt høre Production Manager Lars Sørensen fortælle om Royal Unibrews erfaring med gaffelscannere.Vil du også have et mere effektivt og sikkert lager?

Vil du vide mere om, hvordan gaffelscannere kan forbedre effektivitet, arbejdsmiljø og datasikkerhed på din virksomheds lager? Så er du altid velkommen til at kontakte partner og ekspert i lager- og logistikløsninger Johnny Nørgaard på jn@codeex.dk eller 76 71 00 00.


Flere anbefalinger og produktnyheder

Vil du være sikker på at få næste uges tips til effektivisering af lager- og logistikløsninger, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her- eller følg os på linkedin. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om plukkestrategier, dataintegration, hardware og tilbehør

Få mere viden og inspiration her

Derfor er Microsoft Azure ideel for SMV´er

Derfor er Microsoft Azure ideel for SMV´er

Microsoft Azure er en omfattende cloud computing-platform, der tilbyder en række tjenester, herunder infrastruktur som en service (IaaS), platform...

Read More
IT-sikkerhed: Optimering fremfor opgradering

IT-sikkerhed: Optimering fremfor opgradering

IT-angreb bliver stadig hyppigere, og metoderne ændrer sig konstant. Mange tror, at det kræver kontinuerlige investeringer i ny sikkerhedssoftware...

Read More
IT-branchens 7 råd til indkøb af bæredygtige IT-løsninger

IT-branchens 7 råd til indkøb af bæredygtige IT-løsninger

IT- og televirksomhedernes brancheorganisation IT-Branchen har giver 7 anbefalinger til indkøb af bæredygtige IT-løsninger. Her får du en kort...

Read More