Skip to the main content.

1 min read

Flere generationer af håndscannere på samme WMS

Featured Image

Select Sport digitaliserede allerede i 2006 sin lagerstyring. Løsningen bestod af en fuld integration til Selects økonomisystem samt indførelse af en af de allerførste effektive og holdbare håndterminaler; Intermec C730 på Microsoft Windows Mobile platformen.
I denne blog og case fortæller vi, hvordan Select har kunnet bygge videre på denne løsning, selvom både den oprindelige platform og de senere indkøbte Intermec CK3-terminaler blev end-of-life i 2019.

Da Microsoft meldte Windows Mobile platformen som end-of-life nogenlunde samtidig med, at Honeywells CK3-terminaler blev udfaset, stod Select Sport overfor en række store beslutninger og investeringer i fremtidens platform og hardware.Android er den bedste platform for de fleste

Sammen med Codeex blev det hurtigt besluttet, at en overgang til Android platformen var det oplagte valg for Select Sport. Primært pga. den høje fleksibilitet og den simple integration til alle WMS systemer samt alle brands og typer af stregkodescannere, håndterminaler og anden hardware.


honeywell-ck65


Hvilken håndterminal skal man vælge?

Valget af Select Sports nye håndterminaler var straks sværere, da udbuddet af håndterminaler er meget stort. Ud fra Select Sports krav og behov vurderede Codeex en række mulige brands og modeller. Til slut blev det til en anbefaling af Honeywells CK65 håndterminal.

Blandt andet fordi Honeywell gør det muligt at genbruge holdere, ladestationer og batterier på tværs af deres modeller og produktgenerationer. Dermed kunne Select Sport forsætte med tilbehøret fra den oprindelige CK3-løsning. (Se demo i videoen herunder).
WMS-integration af ældre håndterminaler via webbrowser

Select Sports medarbejdere var meget tilfredse med den oprindelige CK3 håndterminal. Og da Select Sport samtidig ønskede stabilitet i overgangsfasen, at de eksisterende servicekontrakter kunne udnyttes indtil udløb samt at sprede investeringen i ny hardware ud over en længere regnskabsperiode, tilbød Codeex en løsning, hvor de ældre CK3 håndterminaler via en RDP-klient kunne forsætte på virksomhedens WMS-system sammen med de nye CK65 terminaler, der kører på Android Platformen.


Fremtidens lager- og logistikløsninger

Klik på casevideoen i afsnittet herover, hvis du vil vide se Hot-Swap-funktionen demonstreret live samt høre vores eksperts bud på, hvilke lager- og logistikløsninger vi vil se i fremtiden? 


Flere anbefalinger og produktnyheder

Vil du være sikker på at få næste uges tips til effektivisering af lager- og logistikløsninger, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her- eller følg os på linkedin.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på 76 71 00 00 for en uforpligtende snak om plukkestrategier, dataintegration, hardware og tilbehør.

Få mere viden og inspiration her

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

En kosteffektiv IT-sikkerhedsløsning som både ledere, kolleger, kunder og eksterne partnere er trygge ved er essentiel for enhver...

Read More
Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Ekspertinterview med Codeex´ netværksekspert, partner og direktør for Codeex Solutions Rasmus Bang. Et stabilt og sikkert netværk er afgørende for...

Read More
Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

I en verden hvor der er WiFi overalt, gemmer sig et paradoks, som mange virksomheder støder på i deres stræben efter det perfekte netværk. Nicolai...

Read More