Skip to the main content.

1 min read

7 argumenter for at investere i ny datastorage

Featured Image

En ineffektiv eller ustabil lagringsløsning kan medføre nedetid og dermed tab af produktivitet, indtægter og omdømme. Desuden er der en række lovmæssige krav samt forventninger fra kunder og interessenter omkring datasikkerhed og fortrolighed.

Har du brug for mere vækstorienterede og positive argumenter for at opnå det nødvendige budget, så se herunder.

Hurtigere dataanalyse: Datastorage med stor kapacitet gør det muligt at håndtere store datamængder og dermed dataanalyse hurtigt og effektivt, som hjælper ledelsen med at træffe hurtigere og mere præcise forretningsbeslutninger.

Desuden køres applikationer og databehandling uden forsinkelse, hvilket forbedrer både medarbejdernes produktivitet og brugeroplevelse.Din datastorageløsning skal være skalerbar


Skalérbarhed: Muligheden for hurtigt at skalere lagringsinfrastrukturen uden at skulle investere i en helt ny infrastruktur gør det muligt hurtigt at reagere på ændringer i datavolumener eller krav til data i takt med markedet og virksomhedens udvikling.

Pålidelighed og tilgængelighed: En pålidelig storageløsning sikrer, at virksomhedens data altid er tilgængelige, hvilket minimerer risikoen for nedetid med deraf følgende tab af indtægter.

Samtidig beskyttes virksomhedens omdømme fordi de kritiske systemer forbliver operationelle. Proaktiv overvågning bør altid integreres så potentielle problemer identificeres og løses, før de forretningskritiske processer skades.

Datasikkerhed: Avancerede sikkerhedsfunktioner som kryptering og indtrængningsdetektion beskytter virksomhedens data mod uautoriseret adgang og databrud. Dermed sikres den afgørende dataintegritet, som er afgørende for tilliden mellem virksomheden og dens kunder og samarbejdspartnere.Datasikkerhed er særligt vigtigt nå personalet tilgår netværket på farten


Forenklet administration: En intuitiv administrationsgrænseflade reducerer kompleksiteten og dermed udgifterne til administration af lagringsinfrastrukturen..
Samtidig frigøres tid i IT-afdelingen som i stedet kan bruge tiden på værdiskabende strategiske initiativer eller løsning af mere komplekse tekniske udfordringer.

Forenklet lageradministration øger desuden brugertilfredsheden brugernes og effektiviteten ved at reducere tidsforbruget på rutinemæssige opgaver.

Omkostningseffektivitet: Optimeret lagerudnyttelse og energieffektivt design reducerer de samlede ejeromkostninger. Dermed skabes bedre ROI på investeringen i datastorage, hvilket ultimativt giver lavere driftsomkostninger og et bedre finansielt resultatet for virksomheden.

Fremtidssikker teknologi: En up-to-data storageløsning er designet til at kunne tilpasse sig teknologiske fremskridt uden større omkostninger eller implementeringsforstyrrelser.

En ældre storageløsning er selvfølgelig billigere for virksomheden her og nu – men så snart der skal ændringer til, bliver regnestykket straks meget dårligere. Især hvis man indregner omkostningerne ved lav effektivitet samt indkøb og implementering af lappeløsninger.Fremtidssikring af din datastorageløsning er alfa omega for at fremtidssikre


Hvilken løsning skal man vælge?

Dét er et spørgsmål, som er svært at besvare. Det kommer meget an på virksomhedens specifikke behov, både i dag og i fremtiden.

I Codeex anbefaler vi ofte løsninger fra Hitachi Vantara, da vores kunder har gode erfaringer med både udviklingsmulighederne, implementeringen og den daglige drift.

Du kan læse mere om Hitachi Vantaras løsninger her.Lad os tage en snak om dine behov

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvilken løsning der er den bedste for din strategi og organisation.

Få mere viden og inspiration her

IT-sikkerhed: Optimering fremfor opgradering

IT-sikkerhed: Optimering fremfor opgradering

IT-angreb bliver stadig hyppigere, og metoderne ændrer sig konstant. Mange tror, at det kræver kontinuerlige investeringer i ny sikkerhedssoftware...

Read More
IT-branchens 7 råd til indkøb af bæredygtige IT-løsninger

IT-branchens 7 råd til indkøb af bæredygtige IT-løsninger

IT- og televirksomhedernes brancheorganisation IT-Branchen har giver 7 anbefalinger til indkøb af bæredygtige IT-løsninger. Her får du en kort...

Read More
Sådan bliver du compliant med GHG-protokollen og de tre scopes

Sådan bliver du compliant med GHG-protokollen og de tre scopes

Implementeringen af EUs klimarapporteringsdirektiv CSRD blev vedtaget ved Dansk Lov pr. 2. maj i 2024. Det betyder, at virksomheder i regnskabsklasse...

Read More