Er virksomhedens IT-sikkerhed gearet til en fleksibel hverdag?

Når medarbejderne arbejder hjemme eller på farten, er pc´ere, laptops og printere ikke beskyttet af virksomhedens netværkssikkerhed. Så det er her, de IT-kriminelle sætter angrebet ind. 

wolf_security_baggrund_hp-1

Den fleksible arbejdsplads er en gave for medarbejdere - og IT-kriminelle

Virksomheder verden over står med samme problem: Medarbejderne vil gerne arbejde mere hjemmefra og på farten – og virksomhederne vil gerne give dem lov. Men hvordan sikrer man samme niveau af IT-sikkerhed som før, hvor alle medarbejdere var på kontoret og dermed beskytter af centrale (netværks)sikkerhedsforanstaltninger?

Løsningen er, at virksomhedens IT-sikkerhed må udvikle sig i takt med ændringerne i medarbejdernes adfærd. IT-sikkerhed har ikke et endegyldigt mål – IT-sikkerhed er en proces med konstant tilpasning og optimering.

HP har arbejdet med tilpasning og optimering af IT-sikkerhed for virksomheder i 20 år. Baseret på ”Zero Trust” princippet sikrer HP, at virksomhederne altid er på forkant med de IT-kriminelles nyeste strategier, for eksempel ransomware angreb.

HP Wolf Security tager udgangspunkt i end-point-security på al hardware og går derfra videre til netværks-, app- og serviceløsninger.

Det giver færre sikkerhedshændelser og fjerner dermed en central del af presset på virksomheders IT-afdeling og -medarbejdere. Desuden skabes tryghed blandt brugerne for, at de kan arbejde effektivt og sikkert, uanset om de er på kontoret, hjemme eller på farten. 

wolf_security_ikon2

HP Wolf Security forstærker den yderste forsvarslinje via hardware med selv-helbredende firmware, in-memory opdagelse af sikkerhedsbrud samt automatisk og omgående isolation af mistænkelige data og programmer. 

wolf_security_ikon1

HP's pc'er, laptops og printere har sikkherhedsfunktioner både under, i og over enhedernes operativsystemer. Og tilbyder dermed reel end-point-security, uanset om enheden er tilkoblet ude, hjemme eller på kontoret. 

wolf_security_ikon3

Med HP Services får dit IT-team adgang til eksperter i cybersikkerhed og kraftfulde analyseværktøjer baseret på AI, machine learning og enorme mængder af data. 

Hardware med maksimal end-point-security

Cyberkriminelle går i højere og højere grad efter sikkerhedssvagheder forårsaget af medarbejdere som arbejder hjemme eller på farten. Simpelthen fordi sikkerheden her er svagere og chancerne for at inficere medarbejdere og virksomheder er højere.

De fleste virksomheder og alle IT-afdelinger er klar over dette. Men det er svært for i forvejen pressede IT-afdelinger også at skulle forholde sig til sikkerheden for medarbejdere, der arbejder udenfor virksomhedens beskyttende netværk. Derfor er valget af hardware med effektiv end-point security vigtigere end nogensinde.

Baseret på ”Zero Trust” princippet forstærker HP Wolf Security sikkerheden på HP´s printere, pc´ere og laptops. Samtidig sikres  sømløs og effektiv integration med virksomhedens øvrige sikkerhedsløsninger ved at kombinere hardware-installeret software med state-of-the-art endpoint security services. Fx i form af selvreparerende firmware, BIOS med ekstra indbygget sikkerhed og IA der opdager og blokerer unormale datastrømme.

Princippet bag Zero Trust


Tillid er godt. Men mistillid er endnu bedre. I hvert fald når det gælder IT-sikkerhed. Derfor har HP´s pc´ere, laptops og printere flere medfødte sikkerhedsfunktioner end hardware produceret af noget andet brand. Så uanset om data og programmer kommer ind via eksterne kilder eller via allerede godkendte enheder eller netværk, bliver enhver handling og data analyseret og vurderet, før der gives adgang til enheden og netværket. Intet klik på nettet, intet åbnet dokument og intet program køres undslipper kontrol. Dét er vejen til optimal end-point-security.

Laptops med 10 indbyggede sikkerhedsfunktioner

HP Sure Click placerer hver eneste brugeropgave (f.eks. åbning af en vedhæftet fil) i en isoleret mikrovirtuel maskine (mikro-VM). Dermed isoleres evt. malware, så bruger og netværk ikke inficeres. 

Læs mere om HP G800-serien af laptops med 12 indbyggede sikkerhedsfunktioner her. 

De eneste printere som beskytter sig selv

Printere med indbyggede sikkerhedsfunktioner rebooter automatisk med en "Golden copy" af BIOS i tilfælde af angrebsforsøg. Desuden overvåges al indgående data og programmer via machine learning der trækker på tusindvis af erfaringer med angrebstyper. 

Læs mere i HP´s Technical Brief her

HP Wolf Enterprise Security

En IT-administrator som arbejder hjemmefra via en VPN til datacenteret ved hjælp af superbrugerens logon-oplysninger, er det perfekte angrebsmål. Hvis malware får adgang til IT-administratorens laptop, får de IT-kriminelle adgang til alle log-on´s på administratorniveau og dermed adgang til at skabe et stærkt ståsted for yderligere  inficering og/eller destruktion af data.


HP Sure Access Enterprise placerer IT-administrationsaktiviteter i et sikkert og hardwareassisteret virtuelt område, som ikke kan påvirkes af andre processer på computeren.  

På brugerniveau betyder HP Wolf Enterprise Security, at åbning af vedhæftede office-dokumenter og PDF-filer, al browsing og klik på links i chatklienter samt åbning af filer fra USB-filer, scannes og screenes før der gives adgang til brugerns client og netværk. 

Dermed identificeres potentielt skadelige data og programmer og isoleres med det samme. Dermed blokeres et cyber angreb tidligt. Derefter genstartes enheden, de skadelige data og programmer destureres og BIOS genskabes evt. Helt uden at brugeren påvirkes eller forsinkes.

Wolf Enterprise Security eBook

Her får du meget mere at vide om fordelene for brugere og IT-afdelingen ved at etablere en seriøs end-point-security løsning. 

 

Sikkerhed for et godt råd om end-point-security?

Du er altid velkommen for et uforpligtende bud på hardware med maksimal end-point-security. Eller hvis du vil vide mere om HP Wolf Enterprise Security

Mike Gosvig
Business Development Manager
Mobil: 60 66 86 20
E-mail: mig@codeex.dk

Book et møde med Mike

 

Mike_fritlagt_nyt

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

let_reuse_ikon

Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

datasletning_reuse_ikon-1

Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

bæredygtigt_reuse_ikon

Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.