Skip to the main content.

Apple for Business

- se alle fordelene herunder

 

AAR logo white

 

Endnu flere fordele

Som autoriseret Apple forhandler tilbyder Codeex en lang række fordele via Apple Business Manager og Apple Care. Blandt andet problemfri integration af Apple-produkter i Office-miljøer samt udvidede servicemuligheder.

Læs mere herunder.

 


iPad Pro. Smal. Og stærk.

Den nye iPad Pro er utroligt tynd med en vanvittig ydeevne fra Apple M4-chippen, en banebrydende Ultra Retina XDR-skærm og superhurtig Wi‑Fi 6E1 og 5G.2 Sammen med Apple Pencil Pro og Magic Keyboard giver den dig uendelige muligheder for at være kreativ og produktiv.

1 Wi Fi 6E er tilgængelig i lande og områder, hvor den understøttes. 2 Kræver dataabonnement. 5G er tilgængelig i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om 5G-understøttelse hos din udbyder eller på apple.com/dk/ipad/cellular.

website-product-shot-apple-ipad-pro-2024-05

Apple Business Manager gør livet lettere

Apple støtter medarbejdernes frie valg og arbejdsglæde. Derfor er Apple devices fuldt integrerbare med ethvert Office miljø via blandt andet Intune, MS 365 til Mac og Apple Business Manager. 

Apple Business Manager er en webbaseret portal fra Apple, der gør det nemt for IT-administrator at administrere enheder, apps og indhold.

Fx kan man administrere afdelinger registrere og konfigurere enheder, administrere indkøb af apps og distribuere opdateringer til medarbejderne.

Med Apple Business Manager kan du nemt implementere og administrere enheder, uanset om dine medarbejdere sidder i den anden ende af byen eller på den anden side af kloden.

Apple Business Manager giver desuden adgang til hurtigere support, reparation og ombytning.

website-lifestyle-apple-01

CYOD øger arbejdsglæden

Ved at lade medarbejderne frit vælge deres foretrukne platform (CYOD - Choose Your Own Device) sikrer man effektiviteten og arbejdsglæden. 

Integration i et Office-miljø er simpel, fordi Intune med et snuptag kan integreres i Apple Business Manager.  Det betyder, at medarbejderne kan ibrugtage deres Apple devices uden manuel konfiguration.

Desuden slipper du for bøvlet med at nulstille medarbejderes udstyr, når de stopper - også selvom de har brugt deres personligt Apple ID.


BYOD har aldrig været lettere

Udover at være fuldt integrerbare i Office-miljøer understøtter iOS, iPadOS, macOS og tvOS også alle typer sikkerhedspolitikker og konfigurationer.

Det gør det nemt at administrere og sikre virksomheden datasikkerhed - også selvom partnere, freelancere eller medarbejdere bruger deres egne devices (BYOD - Bring Your Own Device).

website-lifestyle-apple-02

Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed 

Apple er designet til sikkerhed; hardwaresikkerhed, systemsikkerhed, app-sikkerhed, kryptering og databeskyttelse.

Fra hardware-baserede løsninger som Secure Enclave til streng app-godkendelse i App Store.

Med end-to-end-kryptering af al kommunikation og med fokus på privatlivets fred er dine organisation og dine kolleger i sikre hænder hos Apple.

website-lifestyle-apple-05

Apple Care for Enterprise (ACE) sikrer

effektiv support

Med AppleCare for Enterprise samarbejder eksperter fra Apple med jeres IT-administration om a holde virksomhedens implementering af iPhone, iPad, Mac og Apple Studio Display problemfri.

En af de konkrete fordel er, at virksomheden får prioriteret reparation og udskiftning af enheder samt støtte til medarbejderne og hjælp til den interne  helpdesk.

  • Fast Track Support: Dine og kollegernes supportopgaver bliver prioriteret
  • Nem ombytning og erstatning uden problemer
  • Lav selvrisiko ved ombytning pga. skader
  • Ingen selvrisiko ved reparationer.

Vælg AppleCare for Enterprise gennem Codeex, hvis du vil understøtte din virksomheds implementering af Apple-produkter bedst muligt*.

Juridisk:
Dækker: iPhone, iPad, Mac og Apple Studio Display.
Ikke alle tjenester er tilgængelige i alle lande. Service tilgængelig i: Danmark, Australien, Belgien, Canada, De Forenede Arabiske Emirater, Finland, Frankrig, Holland, Hongkong, Indien, Irland, Israel, Italien, Japan, Kina, Luxemborg, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Singapore, Spanien, Sveige, Srotbritannien, Sydkorea, Tyrkiet, Tyskland, USA, Østrig.

website-lifestyle-apple-03
AppleCare for Enterprise

Læs mere om AppleCare for Enterprise på Apple.com.

IT med lang levetid og høj gensalgsværdi

Apples produkter er kendt for deres lange levetid. Det betyder, at Apple devices` cost-over-time ofte er lavere end almindelig devices samt, at Apple devices ofte har højere gensalgsværdi.

Sidst, men ikke mindst, støtter devices med lang levetid virksomhedens CO2-regnskab og CSR-strategi.

website-product-shot-apple-macbook-air-2024-05

Mac. Skønhed og effektivitet

Oplev den utrolige ydeevne i Mac. Med den revolutionerende power fra Apples chips, det lynhurtige SSD-lager og de skarpe skærmen får produktiviteten og arbejdsglæden et boost.


Se specs

website-product-shot-apple-ipad-family-2024-05

iPad. Bærbar businesspower

Designet til professionel brug rigelige kræfter til fx Microsoft 365, Tableau og Slack. Alle iPadmodellerne er alsidige, bærbare og nemme at bruge, så du kan få det hele gjort, også på farten.


Se specs

website-product-shot-apple-iphone-family

iPhone. Klar til alle krav

Avancerede kamerasystemer og ultraskarpe skærme. Holdbart design. Hurtige, intelligente og energieffektive chips. Lang batteritid. Der er mange grunde til at vælge en iPhone.


Se specs

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dine Apple-produkter


På grund af den lange levetid og høje samlekvalitet er der ofte god efterspørgsel på brugte Apple produkter. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dine brugte enheder er værd.

Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.

Benjamin ved, hvad du taler om

I Codeex har vi en række Apple-specialister og -teknikere. Fælles for dem er, at de altid vejleder og rådgiver kunderne ud fra best practice og de nyeste produkter og services. 

Du er altid velkommen til at kontakte Benjamin for en uforpligtende snak om dine behov og dine muligheder. 


Benjamin H. Gierringe
Inside Sales, Apple Specialist


Telefon: 6110 0825
E-mail: bgi@codeex.dk

Benjamin holst gierringe - kontakt

Nyheder og blogs

3 min read

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

I gamle dage var AI begrænset til skakcomputere. I dag er AI en integreret del af vores daglige liv, fra personlige...
1 min read

PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

20. maj lancerede HP deres to første PC´er med indbygget AI; HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI. Det kommer du...
1 min read

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos...

Se flere blogindlæg