Skip to the main content.

- Kundecase -

Royal Unibrew

Uafhængig rådgivning sikrede Unibrew en optimal løsning

Codeex > Lager og logistik > Cases > Royal Unibrew

Avanceret løsning gavner effektiviteten og arbejdsmiljøet

Royal Unibrew er Danmarks næststørste bryggeri. Hver eneste dag året rundt, bevæger 3.000 paller drikkevarer sig igennem Royal Unibrews lager på vej mod kunder i DK og resten af EU. Med en fuldt digitaliseret lagerproces er Royal Unibrew i stand til at præstere en leveringssikkerhed på 99,8 %.

I forbindelse med opførelsen af sit nye lager ønskede Royal Unibrew realtime-opdatering af lagerførte og afsendte varer direkte ind i Royal Unibrews WMS og ERP.Samtidig ønskede man at effektivisere den interne distribution af varer samt at forbedre effektiviteten og arbejdsmiljøet for lagerets truckførere. Løsningen blev en kombination af gaffelscannere, truckterminaler og specialudviklet integration for optimal dataintegration til Royal Unibrews WMS og ERP. 

”Codeex gav os adgang til en bred produktpalette, så vi kunne sammensætte lige præcis den tekniske og praktiske løsning, vi havde brug for. ”

Production Manager Lars Sørensen, Royal Unibrew.

I videoen herunder fortæller Production Manager Lars Sørensen mere om Royal Unibrews valg og erfaringer.

Leuze gaffelscannere fordobler effektiviteten

Ved at montere gaffelscannere på varelagerets trucks behøver truckførerne ikke længere at stige ind og ud af trucken for at scanne stregkoderne med en håndscanner. Det betyder både hurtigere scanninger, mindre fysisk belastning af truckførerne samt højere sikkerhed. De to scannere kan registrere hver sin palle, hvilket giver yderligere effektiviseringer og fleksibilitet.

Leuze gaffelscannere er IP65 godkendte og tåler støv og oversprøjtning. Monteringen på professionelle beslag sikrer mod stød og vibrationer.

”Der går mindre tid til, at truckføreren skal ind og ud ad trucken, og vi har en realtidsopdatering af data ind i vores system.”

Production Manager Lars Sørensen, Royal Unibrew

Tactile truckterminaler sikrer realtime dataoverførsel

Så snart scanningen fra gaffelscannere er godkendt af føreren via truckterminalen, overføres data direkte til Royal Unibrews WMS og ERP. Derefter vises næste opgave inkl. info om antal colli, varens nuværende placering og hvor varen skal flyttes til.

Dermed har Royal Unibrew et realtime overblik over placeringen af alle varer, samt hvor tæt de er på slutlevering. For yderligere at effektivisere dataoverførslen leverede Codeex et specialdesignet softwareprogram for optimal dataintegration.

Truckterminalerne fra Tactile har trykfølsom skærm, høj processorkraft og direkte integration til Unibrews WMS og ERP.

Gaffelscannere og truckterminaler skal tåle at blive brugt

Udover en stærk scannermotor og høj processorkraft havde Royal Unibrew brug for gaffelscannere og håndterminaler med en høj grad af robusthed. For hardware der konstant går ned, er til reparation eller service kan koste store summer i forsinkede eller forsvundne enheder.


”De bliver udsat for vand, fugt, varme og kulde samt hårdhændet kørsel 24/7 og indtil videre har der ikke været problemer med dem overhovedet.”

Production Manager Lars Sørensen, Royal Unibrew

Flere cases, anbefalinger og produktnyheder

Vil du have mere inspiration til effektivisering af lager- og logistikløsninger, så klik på en af vores øvrige cases herunder, følg os på linkedin eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om plukkestrategier, dataintegration, hardware og tilbehør.

 

Læs mere i vores eBooks
- eller få en uforpligtende snak

Vores specialister har bred erfaring med rådgivning og implementering af lager- og logistikløsninger til alle typer virksomheder og brancher.

Johnny Nørgaard

Johnny Nørgaard

Partner

Ekspert i udvikling og design af lager- og logistikløsninger

T: 4010 9957
@: jn@codeex.dk

Lars Elleriis

Lars Elleriis

Business Development Manager

Mediespecialist

T: 3014 4184
@: le@codeex.dk