Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Service & support

​Codeex har egen serviceafdeling hvortil vi yder support på software og hardware. Codeex anbefaler at tegne en serviceaftale, på den måde kan vi sikre at holde jer i drift 24/7. Dette bevirker også at I som virksomhed kender Jeres TCO i hele den periode servicekontrakten løber.

Vi servicerer og reparerer scannere, håndterminaler, PDAer, truckterminaler og printere, også selv om I ikke har købt Jeres hardware hos os. Vi har naturligvis alle muligheder for at hjælpe remote med TeamViewer samt SOTI Mobile Control.

Kontakt os hvis du ønsker tilbud på servicekontrakt på Jeres hardware.

Service og Support fra Codeex

Service af hardware

Vi yder service og reparationer på hardware fra Intermec, Honeywell, Zebra, Datamax, TSC m.fl.

Hvis du har en servicekontrakt hos Codeex tilbyder vi at have backup hardware til rådighed, så vi kan sende en erstatnings enhed fra vores lager, samme dag som Jeres hardware bliver beskadiget. Således at Jeres lager / produktion kan køre i drift hurtigst muligt.

Kontakt vores service afdeling hvis i ønsker en pris på en reparation eller et tilbud på en servicekontrakt på Jeres eksisterende hardware.

Soti MobiControl

SOTI MobiControl er det mest omfattende Mobile device management værktøj tilgængeligt på markedet, med en lang række værdifulde funktioner, herunder:

  • Central overvågning af alle mobile enheder.
  • Central konfiguration af alle terminaler.
  • Styring af forskellige profiler, herunder individuel sikkerhedslåsning af funktioner på terminalerne.
  • Remote management af håndterminaler.
  • Opdatere og konfigurere, applikationer, administrere licens-, system-, netværks- og sikkerhedsparametre, konfigurationskloning
  • Betjening foregår direkte fra Codeex og/eller fra Jeres egen interne IT-afdeling.

Codeex anbefaler SOTI til alle de kunder som har mere end 10 mobile enheder eller til den mindre virksomhed som ikke har en intern IT-afdeling.


Codeex er autoriseret SOTI-forhandler, har certificerede teknikere og har opnået erfaring fra flere store kundeprojekter.

Codeex er autoriseret SOTI partner

Derfor skal du vælge os​

Vi stræber efter at skabe tillid og troværdighed, da loyaliteten er det, der danner rammen for at opretholde respekt, for så vel kunden som vores medarbejdere.​

Konsulenter med mere end 10 års erfaring

 ​UVILDIG rådgivning

 Ingen binding på services

 Faste aftaler

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt