Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Robust tablet og toughbook

Codeex robuste tablets og notebooks overlever, hvor normalt it-udstyr går i stykker. De robuste enheder giver jer maksimal mobilitet i jeres arbejde og er ideelle til udendørs brug og til hårde indendørs miljøer, hvor consumer IT vil bryde sammen.

Codeex tilbyder et stor udvalg af ekstrem robuste tablet og toughbooks - og er guldpartner med Getac, Zebra, Panasonic samt Tactile.

Codeex har Danmarks største sortiment af Rugged laptops, Tablet PC’er, PDA’er og In-Vehicle PC’er så vi er sikre på at vi kan hjælpe med de flestes behov.

Det er muligt at kombinere mobile computer-løsninger, så de kan anvendes både i køretøjer og som håndholdt/bærbar enhed, der skal fungere udendørs i felten. 

Kendetegnet for disse terminaler er at de er:

  • Modstandsdygtige overfor væske, saltvand, støv, skidt, vibrationer, stød, kulde og varme. Miljøtests og med IP certificering
  • Build-to-order med talrige bestykningsmuligheder – optimeret til opgaven
  • Codeexs robuste mobile computer løsninger anvendes bl.a. til serviceopgaver, inspektion, lager, logistik, produktion, healthcare, detailhandel, forsvar, beredskab og energisektoren.
  • Codeex medarbejdere har mere end 20 års erfaring med robuste computere og det er din sikkerhed for en stabil løsning.

Eksplosionssikker

Codeex´s  sortiment indeholder også en Eksplosionssikker laptop, der er certificeret til at brug i EU ATEX eksplosive områder zone 1 og 2 .

Codeex anbefaler

Panasonic CF-33

Panasonic Toughbook 31

Getac RX10

Panasonic CF-33

Panasonic CF-33

Panasonic Toughbook CF-33 er nok den mest robuste industri pc der er på markedet lige nu. Toughbook 33 har en banebrydende 3: 2 skærm. som nemt kan afmonteres alt efter hvilket behov man har. Den leveres med mange forskellige konfigurationer, så kontakt Codeex på telefon 7671 0000 – Vi sidder klar til at hjælpe dig

SOFTWARE & HARDWARE

Windows® 10 Pro with Windows 7 Professional downgrade

- Intel® Core™ i5 vPro™ processor

- Intel® Core™ i7 vPro™ processor


Panasonic CF-33 kan kun købes på vores webshop i begrænsede modeller, men ring til os på telefon 7671 0000 - så kan vi beregne en pris på den konfiguration du skal bruge.

Panasonic TB-31 - Powerful, Rugged and Wireless

Panasonic Toughbook 31, er den pålidelige Windows notesbog. Den højeste ydeevne i sin klasse sammen med verdens mest robuste design. Med drop shock beskyttelse og en MIL-STD-810G og IP65 certificering er det den ubestridte leder i den helt robuste kategori. Den har en Intel® Core ™ i5-processor og fantastisk batterilevetid - 18 timer eller 27 timer med valgfri medieplads og 2 stk. batterier. 

Toughbook 31 tilbyder en 13,1" brillant 1200 nit touchscreen til rådighed med Panasonic CircuLumin ™ teknologi, integreret webcam og dvd-afspiller. 

Bemærk at vi ikke har dem alle i vores webshop, så kontakt os på telefon 7671 0000 - vi sidder klar til at hjælpe dig

​Panasonic TB31 - Markedets mest robuste laptop

Derfor skal du vælge os​

Vi stræber efter at skabe tillid og troværdighed, da loyaliteten er det, der danner rammen for at opretholde respekt, for så vel kunden som vores medarbejdere.​

Konsulenter med mere end 10 års erfaring

 ​UVILDIG rådgivning

 Ingen binding på services

 Faste aftaler

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt