Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Løsninger med RFID-teknologi

Hos Codeex tilbyder vi ikke blot salg af RFID hardware men rådgiver også om valg af teknologi og hardware som kan bruges til jeres RFID løsninger.

RFID er gennem flere år blevet brugt indenfor bl.a. logistik, produktion, sporbarhed og detail. I forening med vores dybe viden om RFID produkterne, gør det os til værdifulde partnere i vore kunders RFID projekter. Codeex løser gerne rådgivningsopgaver for virksomheder, der senere selv ønsker at implementere et RFID projekt, såvel som for virksomheder, hvor vi efterfølgende også påtager os at styre hele projektforløbet.

Generelt tilbyder vi en bred vifte af forskelligartede og fleksible RFID tags og -transponder med en række forskellige tekniske specifikationer. Herunder frekvenser der spænder fra lav over høj til ultra høj, og som kan fastgøres/integreres på et utal af måder. De RFID tags, som du finder på vores sider kan skræddersyes, designes og programmeres til at skabe innovative eller specialiserede RFID løsninger, som er helt unikke for jeres forretning.

Datalogic RFID Solutions

Zebra Technologies: RFID Solutions, NRF 2017

Impinj Speedway xPortal UHF RFID Portal Reader

RFID læser

Codeex leverer RFID-løsninger, rådgivning, RFID tags, RFID reader, RFID håndterminaler, software samt installation af samme.

Vi har en bred vifte af RFID læsere og håndterminaler og vi sætter det som højeste prioritet at rådgive vore kunder om bl.a. valg af teknologi og hardware til deres RFID løsninger.

Så kontakt Codeex på telefon: 7671 0000 - Vi sidder klar til at rådgive dig.

Se vores store udvalg på vores webshop. Er varen der ikke, så bestiller vi den hjem til dig.

​En case fra det virkelig liv - Icopal

​​Codeex hjælper kunder hver dag med at indføre automatisk datafangst enten via stregkoder eller RFID. Icopal kom til Codeex med et ønske om, at opdatere deres RFID løsning så den blev mere ”smart”. Icopal ønskede at give deres kunder mere information og fuld sporbarhed på en nem og effektiv måde.

Codeex har leveret en tre-trins-løsning som indeholder en RFID printerløsning til Icopal´s produktion til afmærkning af tagpapruller. Desuden RFID håndterminaler med WiFi og skræddersyet software til deres vareforsendelse, og sidst en nem RFID App der bruges på mobilen og tilbydes til alle Icopal´s kunder.

Alle data ligger i en cloud løsning som er hostet hos Codeex.

Icopal har selv beskrevet løsningen på deres hjemmeside, se beskrivelsen her.

TAGS - RFID brikker​

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via. vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt