Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

ERP integration

Codeex kernekompetence er integration af software og hardware

Hvordan får man løbende foretaget de rigtige valg i en tid, hvor man konstant bombarderes med nye teknologier, tendenser og hensyn der skal tages? 

Der findes næppe noget kort svar men det er en god idé at holde sig på forkant med udviklingen.

Codeex kan give et solidt overblik over hvad der aktuelt rører sig på logistikområdet, og gennem de mange virksomhedscases vi erfaring fra, får du desuden et væld af konkrete input til hvordan du i praksis kan videreudvikle din egen lager- og logistikfunktion.

Vi lægger vægt på at vores kunder altid oplever installationen som en samlet løsning. Vi tilbyder færdige mobilsalg og serviceløsninger samt WMS løsninger. Vi opererer med et bredt netværk af specialister, og varetager derfor hele processen fra afdækning af opgaven, definering af kravspecifikation, implementering og turn-key.

Integration til Microsoft Dynamics

Codeex har mange referencer på AX, NAV og C5. Så kontakt os hvis du har brug for sparing herpå.

  • Microsoft Dynamics C5
  • Microsoft Dynamics AX
  • Microsoft Dynamics NAV

Integration til SAP lagerstyring med håndterminaler og truckterminaler

Du kan få vist SAP direkte på en hånd- eller truckterminal. SAP tilbyder forskellige standardmetoder til at visualisere lageret på en terminal:


ITS Mobile
Denne teknologi er den nyeste fra SAP og giver brugerne en grafisk brugerflade. Der findes allerede skærmbilleder fra SAP som er tilpasset skærmstørrelsen på hånd- og truckterminaler. Opkoblingen mod SAP sker via en Browser i terminalen.


SAP Console
SAP Console konverterer SAP’s grafiske skærmbilleder til karakterbaserede skærmbilleder. Disse skærmbilleder kan vises med en Telnet VT-220 terminal-emulering direkte på hånd- og truckterminalerne. SAP skærmbilleder skal typisk tilrettes til håndterminalerne, da disse kun viser 1/4 af det normale skærmbillede.


SAP GUI
SAP GUI er en fuldskærmsklient, som installeres på en truckterminal. Truckterminalen kører SAP som på en normal PC.

Integration til LAWSON og trådløse håndterminaler

  • Lawson Warehouse mobility
  • Merit Portal

Integration til IBM og trådløse terminaler

Codeex kan nemt integrere med forskellige IBM platforme.


3270 eller 5250 terminal-emulering får håndterminaler og truckterminaler til at ligne normale skærmterminaler. Skærmbilleder skal typisk tilrettes til håndterminalerne, da disse kun viser 1/4 af det normale skærmbillede.

Hvis du er træt af de kedelige terminalemullering skærmbilleder, kan vi tilbyde at lave dem om til en moderne grafisk IBM skærmbilleder med touchfunktion uden I skal lave om på Jeres applikation. 

Kontakt Codeex og høre mere på telefon 7671 0000

SELECT Sport A/S vælger Codeex som Deres totelleverandør

SELECT Sport A/S er totalleverandør af bolde samt udstyr til fodbold og håndbold. SELECT producerer selv håndsyede bolde og er blandt mange tophold kendt som branchens førende kvalitetsmærke.

SELECT blev grundlagt i 1947 af Eigil Nielsen, tidligere stjernemålmand for det danske fodboldlandshold. SELECT er en virksomhed i vækst og producerer og sælger mere end 1,5 million bolde om året i mere end 60 lande.

For at få effektiviseret deres lager og interne logistik, har SELECT Sport valgt at bruge Codeex som sin sparringspartner og totalleverandør. Dette betyder at Codeex er ansvarlig for leverancen af deres WMS løsning samt den trådløse infrastruktur, herunder Cisco`s accesspoint, powerswitch, EDB-kabling samt Intermec´s trådløse håndterminaler model CK3.

Codeex har i samarbejde med med en partner leveret logistiksoftwaren Barcode. Barcode er fuldt integreret lagerstyringssoftware som kører real time i Microsoft Dynamics C5​.

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via. vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt