Service & support

Codeex har egen serviceafdeling hvortil vi yder support på software og hardware. Codeex anbefaler at tegne en serviceaftale, hvor vi på den måde kan sikre at holde jer i drift 24/7. Dette bevirker også at I som virksomhed kender jeres TCO i hele den periode servicekontrakten løber.

Vi servicerer og reparerer scannere, håndterminaler, PDA'er, truckterminaler og printere - også selv om I ikke har købt jeres hardware hos os.

Vi har naturligvis alle muligheder for at hjælpe remote med TeamViewer samt SOTI Mobile Control.

Kontakt os hvis du ønsker tilbud på servicekontrakt på jeres hardware!

 

Service af hardware

Vi yder service og reparationer på hardware fra Intermec, Honeywell, Zebra, Datamax, TSC m.fl.

Hvis du har en servicekontrakt hos Codeex, tilbyder vi at have backup hardware til rådighed, så vi kan sende en erstatningsenhed fra vores lager samme dag som jeres hardware bliver beskadiget. Således at jeres lager/produktion kan køre i drift hurtigst muligt.

Kontakt vores serviceafdeling hvis I ønsker en pris på en reparation eller et tilbud på en servicekontrakt på jeres eksisterende hardware.

 

Soti MobiControl

SOTI MobiControl er det mest omfattende Mobile device management værktøj tilgængeligt på markedet med en lang række værdifulde funktioner, herunder:
  • Central overvågning af alle mobile enheder
  • Central konfiguration af alle terminaler
  • Styring af forskellige profiler, herunder individuel sikkerhedslåsning af funktioner på terminalerne
  • Remote management af håndterminaler
  • Opdatere og konfigurere applikationer, administrere licens-, system-, netværks- og sikkerhedsparametre samt konfigurationskloning.

​Betjening foregår direkte fra Codeex og/eller fra jeres egen interne it afdeling.​

Codeex anbefaler SOTI til alle de kunder som har mere end 10 mobile enheder eller til den mindre virksomhed som ikke har en intern it afdeling.

Codeex er autoriseret SOTI-forhandler, har certificerede teknikere og har opnået erfaring fra flere store kundeprojekter.

 

Vil du vide mere om service og support løsninger?

Johnny

 

 

Kontakt Johnny

Johnny har bred ekspertise indenfor software til stregkodeløsninger, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning.

Johnny Nørgaard
Partner
Mobil: 40 10 99 57
E-mail: jn@codeex.dk

Book et møde med Johnny

Johnny