Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tele & Datakommunikation

Skal du skype? Bruge mobilabonnementer eller hjælp til jeres PBX? Det er blot nogle af de elementer vi kan hjælpe dig med. Kommunikation er i dag rigtig komplekst og kommer på mange platforme og i mange enheder. Vi hjælper dig gerne med at finde det, der passer til din virksomhed. Det kan være du har en PBX central, der skal udskiftes, du vil gå til ren skype eller anden platform. 

Vi har bl.a. konsulenter inden for Cisco, Alcatel, Microsoft m.fl.

Det kan også være at du ønsker hjælp med gentegnelse af jeres telefoni og datalinjer - det kan vi hjælpe dig med! samtidig sikrer vi dig at du får de rigtige priser, at du historisk er afregnet korrekt efter aftale eller at du stadig bliver det. Det er en jungle som vi kan hjælpe dig ud af.

Codeex tilbyder kompetent rådgivning inden for teleaftaler og teleinfrastruktur. Codeex har kompetente konsulenter hvis kernekompetence er rådgivning inden for tele - og datakommunikation til erhvervskunder.

Vores konsulenter har over 20 års erfaring fra telebranchen, og har et dybdegående kendskab til hvordan virksomheder opnår optimale vilkår, når de indgår aftaler med teleselskaberne både nationalt og internationalt.

Konsulenterne tilbyder uvildig rådgivning, og vores ambition er at levere markedets mest kompetente rådgivning. Vi ønsker at optimere kundernes telefoni og dataløsninger, både økonomisk og kvalitetsmæssigt med udgangspunkt i længerevarende værdiskabende relationer.

Tilgangen til opgaverne er baseret på dialog, indsigt og gennemskuelighed. Vores målsætning er altid at virksomheden kommer styrket ud af samarbejdet.

​​

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via. vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt