Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rådgivning​

Vores medarbejdere og samarbejdspartnere har mange års erfaring med at rådgive, planlægge, kontrollere og lede projekter samt sikre levering af alt fra mindre til komplekse IT-løsninger.

I samarbejde udarbejder vi metoder og processer til optimal levering og integration. Vi ved, at behovet for ressourcer varierer fra opgave til opgave.​

Vores rolle er derfor at identificere, hvad der er vigtigt i hver enkelt opgave, på den måde når vi i fællesskab målet.

Vi arbejder målrettet og i tæt samarbejde med vores kunder på, at planlægge og gennemføre projekter fra start til slut. Vi forventer udfordringer og er klar til at skabe den bedste løsning og dermed levere den merværdi der efterspørges. Vi er et erfarent team med det helt rigtige drive og engagement.

​Rådgivning ligger i vores DNA - og vi kan slet ikke lade være. Vi er entusiastiske, og vi elsker at fortælle om nyheder og muligheder. Så oftest giver vi sparring og rådgivning undervejs i vores dialog, men vi kan også levere rådgivning til bundne opgaver, som I ønsker klarhed over. Oftest er rådgivning et skridt på vejen til udvikling, og det hjælper vi dig rigtig gerne med.

Derfor skal du vælge os​

Vi stræber efter at skabe tillid og troværdighed, da loyaliteten er det, der danner rammen for at opretholde respekt, for så vel kunden som vores medarbejdere.​

Konsulenter med mere end 10 års erfaring

 ​UVILDIG rådgivning

 Ingen binding på services

 Faste aftaler

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt