Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rådgivning

​Vores medarbejdere og samarbejdspartnere har mange års erfaring med at rådgive, planlægge, kontrollere og lede projekter samt sikre levering af alt fra mindre til komplekse it-løsninger.

I et solidt samarbejde, udarbejder vi metoder, processer og integration til en optimal levering. Vi ved at behovet for ressourcer varierer fra opgave til opgave, så vores rolle er derfor at identificere hvad der er vigtigt i hver enkelt opgave, så vi på den måde når et fælles mål.

Vi arbejder målrettet og i tæt samarbejde med vores kunder, for at planlægge og gennemføre projekter fra start til slut. Vi forventer udfordringer og er klar til at skabe den bedste løsning - herved leveres den merværdi der efterspørges.

Vi er et erfarent team med det helt rigtige drive og engagement. Rådgivning ligger i vores DNA, og vi kan slet ikke lade være. Vi er entusiastiske og vi elsker at fortælle om nyheder og muligheder. Vi giver ofte vi sparring og rådgivning undervejs i vores dialog, men vi kan også levere rådgivning til bundne opgaver, som I ønsker klarhed over.

Vores Rådgivning er tit et skridt på vejen til udvikling, og det hjælper vi dig rigtig gerne med.

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via. vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt