Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

It og projektrådgivning

Hvad enten det er en ide der skal virkeliggøres eller et behov der endnu ikke er afdækket, kan vi hjælpe med at opfylde jeres ønsker og designe disse. Vi fungerer som jeres sparrings-partner igennem hele processen, og skaber i fællesskab den bedst mulige løsning for jeres virksomhed.

Codeex har stor erfaring med at køre projekter igennem alle faser fra start til slut. Derfor kan vi også fungere som ekstern konsulent hvis I har brug for analyse eller rådgivning ifb. med jeres nuværende systemer og leverandører.

Hos Codeex udvikler vi skræddersyede løsninger for vores kunder. Alle udviklingsprojekter er forskellige og kræver derfor en dedikeret stillingtagen samt en plan.

Projektledelse og forberedelse

Helt kort kan vi sige, at projektledelse er opgaven og ansvaret for at planlægge, budgettere og håndtere en mængde ressourcer frem mod et mål - specielt opgaven med at lede gruppen frem mod målet er centralt i projektledelse.

Projektforberedelse danner hele grundlaget for at dit projekt kommer til at lykkedes. Det er her, at du definerer selve formålet med at der postes penge i netop dette projekt. 

Den tid du investerer i, at ’gøre det her ordentligt’, vil betaler sig selv tilbage mange gange, når projektet er sat i søen.

En god projektforberedelse hjælper dig på mange fronter. Den sikrer ledelsens opbakning, den gør det nemt at informere og involvere medarbejderne. Derfor skal du være helt skarp på projektets formål.

Projektledelse er derfor en disciplin, der indeholder en blanding af styring (management) og ledelse (leadership). På større projekter giver det ofte mening at fritage projektlederen fra de mange styringsopgaver, så fokus udelukkende er på ledelsesopgaverne. Det giver et nødvendigt fokus i alle projekter.

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via. vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt