​Opmærkning af lager

Gør sporbarhed og identifikation mere effektiv gennem mærkning af lageret – med andre ord, find frem til den rigtige vare på den kortest mulige tid.

At lave den mest rigtige og effektive opmærkning, er en meget vigtig del af logistikstyringen. Det kan være medvirkende til at jeres interne logistik fungerer optimalt.

Codeex leverer færdigtrykte etiketter med tekst og stregkoder efter dit eget valg. Materialer til både indendørsbrug og udendørsbrug.

Codeex leverer lokationsetiketter, hyldelokationer, magnetiske etiketter, gulvlokationer, gulvopmærkning m.m.. Vi prøver at give dig den mest simple løsning med det maksimale udbytte.

 

Lokationlabels

Få det hurtige overblik på dit lager.

Vores labels, med eller uden stregkode eller pile, er yderst velegnet til logistikområder, så som lagre til dine reoler eller hylder. Codeex bruger udelukkende førsteklasses materialer til fremstilling af labels.

Klæbelaget kan klæbe på næsten alle forekommende reolsystemer. På 20 år har vi endnu ikke mødt en reol der ikke tog vel imod vores etiketter.

​Kontakt Codeex på telefon 7671 0000 - Vi sidder klar til at designe dine lokationslabels.

 

Lokationslabes til lang afstand

Vi producerer den label som du har brug for. Og vi rådgiver om design samt stregkodetype. For at kunne designe den den skal vi bruge følgende informationer:

  • Hvor stor en scannerafstand skal du bruge
  • Hvilken miljø de skal bruge den i
  • Skal den være med klæb eller magnet
  • Hvilken scanner/håndterminal skal du scanne den med

Ud fra disse informationer kan vi lave de optimale lokationslabels til dig.

Kontakt Codeex på 7671 0000 - vi sidder klar​.
 

Gulvlokationer

Orden og sikkerhed på arbejdsstedet kan også realiseres ved at anbringe vores smidige og slidbestandige gulvmarkering. Med tekst, stednummer eller stregkode kan du tilføje en ekstra dimension.

Codeex har god erfaring med opmærkning at gulvlokationer. De er lavet af en kraftig PVC plast der gør at de har en lang levetid også selv om trucken kører over dem i mange år.

Kontakt Codeex på telefon 7671 0000 - vi sidder klar til at hjælpe.

 

Vil du vide mere om opmærkning af lager?

Johnny

 

 

Kontakt Johnny

Johnny har bred ekspertise indenfor software til stregkodeløsninger, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning.

Johnny Nørgaard
Partner
Mobil: 40 10 99 57
E-mail: jn@codeex.dk

Book et møde med Johnny

Johnny