Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

hvid_logo

Hvordan kommer du igennem en lang arbejdsdag?

Med Red RollerMouse kan du reducere smerter, undgå belastningsskader og arbejde mere effektivt.   

 

Få mere overskud på arbejdet

RollerMouse Red er en serie af centrerede computermus, der med sit prisvindende design sikrer dig variation og kontrol, når du arbejder mange timer foran computeren. De mange knapper og en åben rullestav hjælper dig til at variere brugen af højre og venstre hånd, når du arbejder med musen. 

Download eBook med gode tips, der giver mere overskud

Red RollerMouse

 

Prisvindende design med
dokumenteret effekt

RollerMouse Red vandt i 2013 designprisen ”Red Dot Award”. Og det flotte design med sit chassis af blødt børstet aluminium og karakteristisk røde finesser er stadig populært. 

RollerMouse Red er designet med en række forprogrammerede knapper, der letter de mest brugte musefunktioner som dobbeltklik, kopier og indsæt.  

 


 

Stor rækkevidde og præcision

Uanset om du arbejder med en eller flere skærme, er RollerMouse Red optimeret til at gøre det let for dig at navigere skærmarealet. Cursorens rækkevidde tilpasses automatisk og du kan derfor let arbejde med flere skærme på samme tid.

Den stabile gummibeklædte rullestav med struktureret overflade gør det nemt at flytte cursoren og klikke præcist, hvilket har stor betydning ved intensivt computerarbejde.


 

Prisvindende design med dokumenteret effekt
 

RollerMouse Red

video_rollermouse

 

 

 

Contour Design produkt udvalg

 

En mus - flere håndleds- og armstøtter

RollerMouse Red familien fås med flere forskellige håndleds- og armstøtter samt i kablet og trådløs version. Uanset hvilken model du vælger, kan du tilpasse musen fuldstændig efter dine behov, og de intuitive og intelligente funktioner hjælper dig med at arbejde mere ergonomisk, så du vil opleve et større overskud. 

Red

Red Plus

Red Max

 

Se her, hvordan du optimerer dine arbejdsrutiner

Med denne ergonomiske mus eliminerer du de fleste gentagne bevægelser, der ellers kan give smerter i nakke, skuldre, albuer og håndled. RollerMouse er ideel, hvis du døjer med eller ønsker at forebygge muserelaterede belastningsskader såsom musearm, tennisalbue, RSI, karpaltunnelsyndrom og senebetændelse (tendinitis).

Se videoen her

 

 

Forebyg sygefravær i din virksomhed

Sygefravær kan skyldes mange ting og derfor vil en forebyggende indsats være forskellig afhængigt af, hvad sygefraværet skyldes. Arbejdsrelaterede skader påfører både medarbejdere og virksomheder store omkostninger hvert år. Ved at arbejde præventivt med sygefraværet vil der være mange personlige og økonomiske omkostninger at spare, derfor er det væsentligt at indarbejde en forebyggende indsats i sin generelle håndtering af sygefravær i virksomheden.

 

Vil du vide mere om Contour Design RollerMouse Red?

Charlotte
 

Kontakt Charlotte

Charlotte har bred ekspertise indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning.

Charlotte Fredsgaard
Business Development Manager
Mobil: 27 60 65 61
E-mail: cf@codeex.dk 

 

Book et møde

Charlotte